Ήρθε ΔΕΗ και θέλω υπογλωσσιο.... Καλή τύχη συνάδερφοι σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη... Θα κόψουμε το άθλημα για πολλούς μήνες!Με 150 δεν είναι πιστολιά αλλά κανονιά.
1.070 το μαλλί παρακαλώ και όχι δεν μένω ούτε Εκάλη ούτε σε βίλα
Ήρθε ΔΕΗ και θέλω υπογλωσσιο.... Καλή τύχη συνάδερφοι σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη... Θα κόψουμε το άθλημα για πολλούς μήνες!Με 150 δεν είναι πιστολιά αλλά κανονιά.
Μην το πεις στον @alex71Ήρθε ΔΕΗ και θέλω υπογλωσσιο.... Καλή τύχη συνάδερφοι σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη... Θα κόψουμε το άθλημα για πολλούς μήνες!
Τυπε εαν θες ειναι Εκαθαριστικος? Και πόσες ΚW έκαψες?Ήρθε ΔΕΗ και θέλω υπογλωσσιο.... Καλή τύχη συνάδερφοι σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη... Θα κόψουμε το άθλημα για πολλούς μήνες!
Ναι εκκαθαριστικος με 3.252 kwhΤυπε εαν θες ειναι Εκαθαριστικος? Και πόσες ΚW έκαψες?
Άσχετο με το θέμα, αλλά αφού είσαι ήδη στη ΔΕΗ γιατί δεν πήγες στο home online με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα ή στο home enter πάλι με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα και κάθεσαι και πληρώνεις?Ήρθε ΔΕΗ και θέλω υπογλωσσιο.... Καλή τύχη συνάδερφοι σε όσους δεν έχει έρθει ακόμη... Θα κόψουμε το άθλημα για πολλούς μήνες!
Μπορει και τα δυο! Μπορει το μουνι της να ειναι απο χρυσαφι!!!!!!!!!
τρελή είναι? ή χρυσομούνα???
Φοιτητρια απο επαρχια λεει, για λιγες μερες αθηνα! Παντως πρεπει να ειναι amateur! Γουσταρω πολυ κατι τετοιες, αλλα η τιμη ειναι απαγορευτικη!Θελει να κανει αποσβεση το κοριτσι για τα βυζακια.καλα τι ρωγα ειναι αυτη και στηθος.. τρελαθηκαα...
Μπορει και πυρηνικη βομβα!!Με 150 δεν είναι πιστολιά αλλά κανονιά.
εχουν γραφτει κριτικες...ΝΙΚΟΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 24 ΕΤΩΝ 100% ΦΩΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗΛ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 6908310017 Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΗΝΕΣkanesex.com
Καμία γνώμη???
Επειδη προφανως δεν το γνωριζει. Ούτε εγω το γνωριζα, η ιδια η ΔΕΗ με πηρε τηλεφωνο και μου το προτεινε να αλλαξω προγραμμαΆσχετο με το θέμα, αλλά αφού είσαι ήδη στη ΔΕΗ γιατί δεν πήγες στο home online με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα ή στο home enter πάλι με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα και κάθεσαι και πληρώνεις?
Κόψτε τις μαλακίες μερικοίΕίναι.
Επειδή είσαι ψεύτης την κοπέλα και την οικογένειά τη γνωρίζω χρόνια.Όταν θα το λες αυτό θα το λες όχι επειδή ξέρεις κάποιον που ξέρει κάποιον που την έχει στο Ινσταγκραμ. Εννοείται ότι βιζιτάρει αλλιώς δεν θα την είχα πάρει. Επίσης δεν είναι ωραια. Που σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι λες γιατί από κοντά είναι «ελαφρώς επεξεργασμένες φωτογραφίες ή παραπλανητικές».
Καλό βράδυ.
Ολα καλάΠαπαρια γνωρίζεις
Μου έστειλαν είκοσι πμ για πληροφορίες αλλά δεν έδωσα να της πεις. Όλα καλά.
....και εγω που πήγα τον δεκεμβρη, μου ήρθε τον Γενάρη και τον Φλεβάρη ο λογαριασμος χωρις ρήτρα, αλλά τον Μαρτη ...άλλαξαν άποψη και μου ηρθε 130 ευρω ..ρήτρα. Ψάχνω να βρω 6 ημερες τι συμβαίνει και επι 6 ημέρες λέει η τηλεφωνήτρια οτι τους εχει πέσει το δίκτυο και δεν μπορουν να δουν την καρτέλα μου και θα με πάρουν τηλέφωνο οταν αποκατασταθει το δίκτυο. Οι λογαριασμοί ειναι μηνιαιοι και τους δίνω εγω μέτρησηΆσχετο με το θέμα, αλλά αφού είσαι ήδη στη ΔΕΗ γιατί δεν πήγες στο ho και οτι θα με πάρουν τηλέφωνο οταν αποκατασταθεί το δίκτυο τους. me online με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα ή στο home enter πάλι με σταθερή τιμή χωρίς ρήτρα και κάθεσαι και πληρώνεις?
3200 κιλοβατώρες; Δεν το λες και μικρή κατανάλωση... ρεαλιστικό είναι το ποσό. Εγώ, μένω και μόνος μου, τσέκαρα τον τελευταίο εκκαθαριστικό, μου πήγε περίπου στις μισές κιλοβατώρες. Θέλει και λίγο παραπάνω να προσέχεις, ειδικά τώρα που το ξεφτιλίζουν οι πάροχοι.Ναι εκκαθαριστικος με 3.252 kwh
Δεν είσαι ο μόνος. Γενικότερα, καλό είναι, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να αποφεύγετε τις προτάσεις "χωρίς ρήτρα". Υπάρχει ρύθμιση στις συμβάσεις, που επιτρέπει στους παρόχους να ακυρώνουν το "χωρίς ρήτρα" μονομερώς και χωρίς ειδοποίηση στον καταναλωτή.....και εγω που πήγα τον δεκεμβρη, μου ήρθε τον Γενάρη και τον Φλεβάρη ο λογαριασμος χωρις ρήτρα, αλλά τον Μαρτη ...άλλαξαν άποψη και μου ηρθε 130 ευρω ..ρήτρα. Ψάχνω να βρω 6 ημερες τι συμβαίνει και επι 6 ημέρες λέει η τηλεφωνήτρια οτι τους εχει πέσει το δίκτυο και δεν μπορουν να δουν την καρτέλα μου και θα με πάρουν τηλέφωνο οταν αποκατασταθει το δίκτυο. Οι λογαριασμοί ειναι μηνιαιοι και τους δίνω εγω μέτρηση
οπως ακριβως την βλεπεις την πηρα οταν ηταν στον μαγο ...πιτσιρικι στεγνο κορμι την παιρνεις οπως θες αλλα δεν ειναι κατιΝΙΚΟΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 24 ΕΤΩΝ 100% ΦΩΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗΛ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 6908310017 Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΗΝΕΣkanesex.com
Καμία γνώμη???
Το εψηνα για σήμεραοπως ακριβως την βλεπεις την πηρα οταν ηταν στον μαγο ...πιτσιρικι στεγνο κορμι την παιρνεις οπως θες αλλα δεν ειναι κατι
Στη ΔΕΗ αυτό? Έχω ακούσει ότι κάποιοι προμηθευτές άλλαξαν μονομερώς τα σταθερά συμβόλαια αλλά και εγώ ΔΕΗ home enter από το Δεκέμβρη έχω και μέχρι και Μάρτιο δεν άλλαξε κάτι.....και εγω που πήγα τον δεκεμβρη, μου ήρθε τον Γενάρη και τον Φλεβάρη ο λογαριασμος χωρις ρήτρα, αλλά τον Μαρτη ...άλλαξαν άποψη και μου ηρθε 130 ευρω ..ρήτρα. Ψάχνω να βρω 6 ημερες τι συμβαίνει και επι 6 ημέρες λέει η τηλεφωνήτρια οτι τους εχει πέσει το δίκτυο και δεν μπορουν να δουν την καρτέλα μου και θα με πάρουν τηλέφωνο οταν αποκατασταθει το δίκτυο. Οι λογαριασμοί ειναι μηνιαιοι και τους δίνω εγω μέτρηση
Στο συμβόλαιο της ΔΕΗ λέει ότι ο πάροχος έχει δικαίωμα να αλλάξει τη σταθερή τιμή μετά από 6 μήνες αλλά βγήκαν επίσημα και είπαν ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν χρήση της πρόβλεψης.Δεν είσαι ο μόνος. Γενικότερα, καλό είναι, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να αποφεύγετε τις προτάσεις "χωρίς ρήτρα". Υπάρχει ρύθμιση στις συμβάσεις, που επιτρέπει στους παρόχους να ακυρώνουν το "χωρίς ρήτρα" μονομερώς και χωρίς ειδοποίηση στον καταναλωτή.