ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
επιβεβαιωνω ! ουφο μεγαΆστο δεν κάνει βίζιτες. Ωραιοπαθεια έχει. 100%
επιβεβαιωνω ! ουφο μεγαΆστο δεν κάνει βίζιτες. Ωραιοπαθεια έχει. 100%
Το έχω ζήσει το έργο αδερφέ πριν χρόνια. Καλά έκανεςΣ ευχαριστώ αδερφέ κ ωραιος καλά της έκανες!!!
Ούτε σε εμένα έχει απαντήσει από χτες.Η Νελλη φιλε ενω φαινεται καλη περιπτωση κ εχει καλες κριτικες σε γειτονικο φορουμ, της στελνεις και σου απανταει μετα απο ωρες, τρεχα γυρευε. Εχω προσπαθησει 2-3 φορες κ το παρατησα
Τρελλη.... τελειως....αυτη ποια ειναι?
ξέρει κανείς κανα κοντοπουτανο δυνατο?
δεν εχει παρει το ματι μου καμια φιρμα, μονο κουτια και παγκους.... παιζει να ειναι τυπου outlet... παντως αν βρει καποιος επαφη, μονο και μονο για την απορια, ας ρηξει μια ενημερωση.... αν και θαρρω θα ακουστει νουμερο πανω απο 200....Η ανεξάρτητη είναι φίλη μου και δεν είναι η μόνη. Φοιτήτριες κοντά στο Pilot. Μην αγχώνεσαι για τα διαδικαστικά.
Το είδα ναι. Ξέρουμε πού είναι το μαγαζί; Κάνω ένα πέσιμο και ας φάω πόρτα, δε χάνω και τίποτα.
Εγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιροTην 26χρονη λέμε? Δεν είναι too good to be true?
https://www.*****.gr/192-nelly-ind
Μια χαρά το έδινε, ήταν και σε γραφείο...δεν είχε καλές κριτικές και γι' αυτό δεν πήρα κιόλας. Πάμε παρακάτω, ας παίξει σε κανένα βίντεο κλιπ καλύτεραΠαίδες, έχουμε ιδέα αν η κοπέλα ήταν παλιά στο κουρμπέτι:
Τώρα που τη ρώτησα με έβρισε, αλλά μου φαίνεται ότιwww.instagram.com
την είχα ανακαλύψει από το σάη, ως κοπέλα που το έδινε...
Τρίωρο?!!.. μπράβο κουράγιοΕγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιρο
Γι αυτό θίχτηκε φαίνεται.. χαχαχαΜια χαρά το έδινε, ήταν και σε γραφείο...δεν είχε καλές κριτικές και γι' αυτό δεν πήρα κιόλας. Πάμε παρακάτω, ας παίξει σε κανένα βίντεο κλιπ καλύτερα
Παππους ειμαι καιωειχε και αρκετο σοσοσλ για ειχαμε βρεθει απο πολυ πρωι κλπ. Παντος ειναι καβλιαρα και αξιζει. Προσωπο κουκλακι επισης να πω πολυ ομορφηΤρίωρο?!!.. μπράβο κουράγιο
Άς πάρει κάτι να της περάσειΆστο δεν κάνει βίζιτες. Ωραιοπαθεια έχει. 100%
Κρίμα να μη φιλάειΠαππους ειμαι καιωειχε και αρκετο σοσοσλ για ειχαμε βρεθει απο πολυ πρωι κλπ. Παντος ειναι καβλιαρα και αξιζει. Προσωπο κουκλακι επισης να πω πολυ ομορφη
Αν αλλάξει γνώμη ας μας ειδοποιήσει.Άστο δεν κάνει βίζιτες. Ωραιοπαθεια έχει. 100%
Aπο πιπα...μουνοχειλα και κλειτοριδα πως παει?Εγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιρο
φιλε κι εγω ψαχνομαι γι αυτο!!καλησπερα σε ολους..για αθηνα,ξερει καποιος να βοηθησει?ψαχνω 2 κοπελες για duo.αλλα οχι απο γραφειο και ξεφυγει η τιμη..ειδα κανα 2 αγγελιες σε ενα site που ειναι κατι φιλες λεει.. αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθινες...
ξερετε να πρωτεινετε καποια αγγελια για 2 κοπελες μαζι?νεαρες αδυνατες?
Εχει κάνεις το τηλ της Νεράιδας?Λοιπόν μύστες μου ήθελα να γράψω δυο λόγια για νεράιδα. Μιλάμε για ΤΟΠ επιλογή!
Αρχικά να πω πως αν δεν σας αρέσουν τα γυμνασνενα σκυλιά, ίσως απογοητευτείτε από εμφάνιση. Η νεράιδα είναι κοντούλα και πάρα πολύ γυμνασμενη!! Όχι τούμπανο σε σημείο που να αντροφερνει, αλλά πολύ γυμνασμενη. Πρόσωπο, εεε τι να λέμε σκύλος!
Στα του αγώνα! Το τσιμπούκι της είναι από άλλο πλανήτη! Το σκέφτομαι και καυλώνω που το γράφω. Deepthroat που δεν το έχω ξαναδεί, μου και τον εξαφάνισε! Γλυφοκωλι επιπέδου Μαντόνας, ίσως και καλύτερο (για τους παλιούς) και χύσιμο στόμα χωρίς την έξτρα χρέωση! Από γαμήσι, δεν παίζει να πει όχι μη και τα σχετικά ότι και να κάνεις. Γουστάρει και φαίνεται!!!
Για τιμή έχω διαβάσει διάφορα εδώ μέσα. Εμένα μου είπε 100 απλό 130 φουλ.
Θεωρώ σχεδόν απίθανο να κλάψει κάποιος τα λεφτά. Εγώ θα γίνω μόνιμος πελάτης λογικά.
Η Ουκρανεζα η Νικολ...ξανθο petite καυλακι αδυνατο με το ζορι 1,50...γουσταρει πολυ την πιπα και το γαμησι γενικα....παλια επαιρνε 50 τωρα το εχει παει στα 60 εχει χωρο Καλλιθεα.. η αγγελεια της ειναι στο thelosex.euξέρει κανείς κανα κοντοπουτανο δυνατο?
Στείλε λινκΗ Ουκρανεζα η Νικολ...ξανθο petite καυλακι αδυνατο με το ζορι 1,50...γουσταρει πολυ την πιπα και το γαμησι γενικα....παλια επαιρνε 50 τωρα το εχει παει στα 60 εχει χωρο Καλλιθεα.. η αγγελεια της ειναι στο thelosex.eu
Στείλε λινκ