pathofneo85
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια ενδιαφερομαι για τα call girls που εχει το site που θα βρω τηλεφωνα?ξερει κανεις? ευχαριστω
ξερει κανείς τίποτα για αυτό
Επειδή μετά σχετικό ποστ που έγραψα για τη Λίζα…πεσανε βροχή οι ερωτήσεις και τα πμ….λέω να γράψω κάποια σχόλια για το κοριτσάκι για να ξεμπερδεύω…
Η Λίζα λοιπόν είναι ένα κοριτσάκι (κυριολεκτώ..) μεέξυπνοκαι συμπαθητικό μουτράκι γύρο στα 20, όλα της είναι μινιόν : το ύψος (1,6…), το σώμα της, τα βυζάκια της (Α), τα κιλά της, εκτός από το κωλαράκι της που είναι αφράτο-πεταχτό και χορταστικό…κλασικό πιπινακι (δεν είναι η γκόμενα με τα πιασίματα που θέλουν μερικοί)
Είναι ένα ευγενέστατο και λίγο ντροπαλό (στην αρχή..) πλάσμα, καμία σχέση με κλασική πουτανα
Στο κρεβάτι τα κάνει όμως όλα (owo-cim-cif) και δαχτυλάκια παντού, φιλάκια ρηχά στην αρχή μετά βελτιώνεται (όχι με γλώσσα), πίπα καλή και προσπαθεί για deep.
Γενικά είναι υπάκουη και πολύ συνεργάσιμη και φυσικά παίρνει ελάχιστες πρωτοβουλίες….θέλει οδήγημα το πιπίνι
Από ότι μου είπε κάνει και πρωκτικό κάποιες φορές (εγώ δεν είμαι φαν του είδους..)
Η τιμή της είναι 150 την ώρα αλλά σηκώνει παζάρι, εγώ της έκοψα κάτι τις…και νομίζω ότι όλοι πρέπει να το κάνουμε το ίδιο (να μην ανεβάζουμε τις τιμές)
Προσωπικά μου άρεσε γιατί έχει τις προδιαγραφές που θέλω…με κέρδισε το πιπινακι !! Για κάποιους άλλους πιθανόν να είναι ψόφια και παθητική, το θεμα είναι τι γουστάρει ο καθένας μας
Πιστεύω να βοήθησα… να γλυτώσω κάποια πμ ;)
Βάζω ως quote την κριτική που με αντιπροσωπεύει περισσότερο…παρόλα αυτά πρέπει να προσεχθεί ότι αυτές τις ήμερες πονάει παντού και έχει ένα εκνευρισμό με πολλά όχι μη εδώ και αλλά τέτοια που εκτείνονται σε όλο το σώμα και όχι μονό στις ευαίσθητες περιοχές.
Ιδιαίτερου μορφωτικού επιπέδου δε θα την έλεγα, όχι όμως ότι δεν έχει καλό social time.
Φοβάται αρκετά όπως μου είπε …με ρώτησε και αν θα τη συλλάβω όποτε be gentle με το πιπίνι των 22 ετών.
α...την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι εύκαιρη.....
κατεβαινουν οι Ρωσοι!!Θα έχει Crimson days παίχτη???
Βάζω ως quote την κριτική που με αντιπροσωπεύει περισσότερο…παρόλα αυτά πρέπει να προσεχθεί ότι αυτές τις ήμερες πονάει παντού και έχει ένα εκνευρισμό με πολλά όχι μη εδώ και αλλά τέτοια που εκτείνονται σε όλο το σώμα και όχι μονό στις ευαίσθητες περιοχές.
Ιδιαίτερου μορφωτικού επιπέδου δε θα την έλεγα, όχι όμως ότι δεν έχει καλό social time.
Φοβάται αρκετά όπως μου είπε …με ρώτησε και αν θα τη συλλάβω όποτε be gentle με το πιπίνι των 22 ετών.
α...την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι εύκαιρη.....
Άντε λοιπόν…γκρίνιαζες… γκρίνιαζες…τα κατάφερες στο τέλος
είδες !!! λίγο υπομονή ήθελε το πράγμα
Αυτο δεν το λες κακο ομως!!!!!!!
Παντως το site να ειναι καλα, αλλα ηρθε και απο την ιδια το e-mail.
τα ιδια μου εγραφε καποτε η γιαννα και τωρα γαμιεται με 200 και κανει και παρτουζες με τη τζετλινα
BIG VALUE
τα ιδια μου εγραφε καποτε η γιαννα και τωρα γαμιεται με 200 και κανει και παρτουζες με τη τζετλινα
αυτη που λενε οτι ειναι κοκαινου-πρεζακι και τετοιαποια ειναι αυτη η Γιαννα ρε παιδια????
BIG VALUE
Η Νάγια του Αρη που κυκλοφόρησε ως Γιάννα (πρωτότυπος ο αναγραμματισμός!) όταν έπειξε με άλλο γραφείο.ποια ειναι αυτη η Γιαννα ρε παιδια????