professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.077
- Πόντοι
- 11.096
Παιχταρά μου πού είσαι εσύ; βλέπω πάλι βοηθάς κόσμοΟχι φιλε μου δεν δινει το κονε γινεται ευκολα μεσω Ινστα !!
Παιχταρά μου πού είσαι εσύ; βλέπω πάλι βοηθάς κόσμοΟχι φιλε μου δεν δινει το κονε γινεται ευκολα μεσω Ινστα !!
Ενδιαφέρον τουμπανακι...Αν έχει καλό σέρβις και χώρο δικό της...Ζητάω πολλά μάλλον...Υπάρχει τηλ με pm?
"Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες"+50 για πισω κινηση σωστα;
Ενδιαφέρον τουμπανακι...Αν έχει καλό σέρβις και χώρο δικό της...Ζητάω πολλά μάλλον...
Ειναι με +50 !!!"Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες"
Αυτή είναι η τυποποιημένη απάντησή της. Απ' ότι κάτι καταλαβαίνω όμως το πρωκτικό είναι μάλλον στα ΔΕΝ
Πολυ καλο σερβις και ευκολη στην επικοινωνια!!! Ναι σε χοτελια παει δεν εχει χωρο !!!Καλό σέρβις λένε ότι έχει αλλά όχι χώρο
Ναι εντάξει ήμουν υπερβολικός με τον χώρο άλλωστε τα ήταν και σε αντίστοιχο θέμα αν είχε χώροΚαλό σέρβις λένε ότι έχει αλλά όχι χώρο
παλικαρά μου το ξέρω ότι δεν υπάρχει απλά τρολάρο όλους αυτούς που γράφουν χωρίς να ψάξουν τι γίνεταιδεν υπαρχει καμμια Αννουλα συναδελφε.
απλα καποιος μαλακας εγραψε μια μαλακια περσι κι απο τοτε την αναπαραγουν τα διαφορα τρολ εδω μεσα.
Προχωρα αφοβα Δυο φορεσ εχω παρει με διαφορα χρονικου διαστηματοσ τεσσερα χρονια την βολευει λακομπα .Καλο σερβισ και τισ δυο φορεσ τα παιρνει στο στομα .Σλαβικα χαρακτηριστικα Εχουν γραψει αρκετοι εχει και κριτικεσ"Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες"
Αυτή είναι η τυποποιημένη απάντησή της. Απ' ότι κάτι καταλαβαίνω όμως το πρωκτικό είναι μάλλον στα ΔΕΝ
Φίλε koronaki μήπως γνωρίζεις αν η συγκεκριμένη είναι η Έλλη που κάνει duo με Izabella;Πολυ καλο σερβις και ευκολη στην επικοινωνια!!! Ναι σε χοτελια παει δεν εχει χωρο !!!
Από υγιεινή πως την είδες; Καθαριότητα; Στο γκροβερ τον παιρνει ακούραστα; Και τέλος κανει λαρυγγωτη ή να'χαμε να'λεγαμε. Ευχαριστώ.Μια χαρα ειναι φιλε μου απλα απο τις γιορτες και επειτα ανεβασε το δωρακι τις στα 150ε την ωρα
φουλ δηλ.και το πρωκτικο μεσα !!!
Και να μην ξεχασω να σου πω για την φωνη τις...την ωρα του αγωνα φωνασκει δυνατα και νταλικιερικα !!!
τυπε απο το 2015 δεν παλιωσες ακομα?
Δημιούργησα λογαριασμό αλλά δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να δω τι παίζει!τυπε απο το 2015 δεν παλιωσες ακομα?
Σωστά φίλε μου !!!Φίλε koronaki μήπως γνωρίζεις αν η συγκεκριμένη είναι η Έλλη που κάνει duo με Izabella;
Όλα σε υπερθετικό βαθμό ....τερματιζει!!Από υγιεινή πως την είδες; Καθαριότητα; Στο γκροβερ τον παιρνει ακούραστα; Και τέλος κανει λαρυγγωτη ή να'χαμε να'λεγαμε. Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολυ αδερφέ.Όλα σε υπερθετικό βαθμό .έχει τέλους!!
Πάπυρος Larouche BritannicaΌλα σε υπερθετικό βαθμό ....τερματιζει!!
Σε γνωστο στουντιο που παω χρονια και ξερω τις κοπελες βριζοντουσαν στα ρωσικα οταν διαλεξα τη μια απο δυο στανταρακια. Μου το ειπε στο δωματιο η αλλη πριν την καβαλησω . Οταν εφευγα παντως ειπα στη αλλη που τη φωναξα και ειχε μουτρα οτι θα την δω την επομενη φορα κσι επεσε κσι φιλακι. Πολυ γελιο. Επρεπε να τις παρω και τις δυο μαζι αλλα με μια πιστολια τι να λεει μωρεεεΔικιο ειχε...
Ε μα και εσυ... δεν ντρεπεσαι... πηγαινεις κ γαμας αλλες πουτανες... κ αυτην την ξεχασες....!!!!
Ενώ αυτη σε περιμενει.. καθε μερα... μονο εσενα....!!!!!
Ε ρε θα τρελαθουμε...!!!
Τα ιδια μου εκανε κ εμενα μια.. μασατζου... Θελουν την αποκλειστικότητα...!!! να τα 'ακουμπαμε' ολα σε αυτες... σε καμια αλλη!!!
θέλω να σου στηθώ στα 4 και να με γλύψεις πριν με πάρεις. 6997075979 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Καλησπέρα μύστες γνωρίζει κανένας για την κορασίδα?