ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
ακριβό καλό μεν 150 και άλλα 50 για λόκο νομίζω πολλά βρίσκεις τα ίδια και καλύτεραLogin • Instagram ξέρουμε κάτι γι αυτή εδώ?
ακριβό καλό μεν 150 και άλλα 50 για λόκο νομίζω πολλά βρίσκεις τα ίδια και καλύτεραLogin • Instagram ξέρουμε κάτι γι αυτή εδώ?
Ελληνίδα αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά!!!Συνάδελφε ξέρεις τι εθνικότητας είναι ;
Σε ευχαριστώ πολύ ! Κανονίζω συνάντηση για αυτό τον λόγο σε ρώτησα !Ελληνίδα αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά!!!
Θα περάσεις καλά φιλε μου!Σε ευχαριστώ πολύ ! Κανονίζω συνάντηση για αυτό τον λόγο σε ρώτησα !
Ναι το διάβασα που το έλεγες ποιο πριν ! Απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα τα χρήματα που δίνουμε να μένουν στην χώρα μας και να τα διασκεδάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ! Ευχαριστώ και πάλι !Θα περάσεις καλά φιλε μου!
Τα πάντα φουλ..αντοχές πολλές!!!
Χμμμ , ειναι ιδια ηλικια πανω κατω με την συγκεκριμενη? Μηπως ειναι η ιδια με αλλο ονομα?Δεν ξερω αλλα το τηλ της ειναι 2 νουμερα μακρια απο μια σοφια ανεξαρτητη, αν λεει κατι αυτο... παντως φενεται πολυ δυνατο !
Δεν νομιζω απο φωτο παντως δε μοιαζουν . Ολες ειναι κονε στο ινστα κατι γραφειο μου μυριζει η ολη φαση αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει καμια. Η μικρη παντως με τον ωραιο ποπο και βυζακια κατι με λεει οτι ηταν για λιγο μοντελ εσκορτσ γραφειο. Αλλ αν δε τη δω απο κοντα μπορει και να ονειρευομαι παλι ο κολογεροςΧμμμ , ειναι ιδια ηλικια πανω κατω με την συγκεκριμενη? Μηπως ειναι η ιδια με αλλο ονομα?
Εμενα με εχει ψησει αγρια η κοπελα!! Θα προσπαθησω να μιλησω στο viber! Μονο, να μην ειναι fake(ψευτικο) προφιλ!!Δεν νομιζω απο φωτο παντως δε μοιαζουν . Ολες ειναι κονε στο ινστα κατι γραφειο μου μυριζει η ολη φαση αλλα ακομα δεν εχω δοκιμασει καμια. Η μικρη παντως με τον ωραιο ποπο και βυζακια κατι με λεει οτι ηταν για λιγο μοντελ εσκορτσ γραφειο. Αλλ αν δε τη δω απο κοντα μπορει και να ονειρευομαι παλι ο κολογερος
Παικτη μαζι σου. Επικοινωνησε μαζι μου μεσω βαιμπερ αλλα εχω κανονισει κατι δυνατο αυριο οποτε σημερα δεν αν και ψηνομουνα φοβερα για τη μικρη... Σημερα κομπρεσες με χαμομηλι για να αντεξει αυριο .Εμενα με εχει ψησει αγρια η κοπελα!! Θα προσπαθησω να μιλησω στο viber! Μονο, να μην ειναι fake(ψευτικο) προφιλ!!
Μούφα αδερφέ....Ρένα Ελληνίδα Συνοδός
sexorama.eu
καλησπερα παιδια,γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη??μου κινησαν το ενδιαφερον αυτα τα βυζια
Καλα γαμησια σου ευχομαι!!Παικτη μαζι σου. Επικοινωνησε μαζι μου μεσω βαιμπερ αλλα εχω κανονισει κατι δυνατο αυριο οποτε σημερα δεν αν και ψηνομουνα φοβερα για τη μικρη... Σημερα κομπρεσες με χαμομηλι για να αντεξει αυριο .
Α ωραια μιλησες μαζι της!Παικτη μαζι σου. Επικοινωνησε μαζι μου μεσω βαιμπερ αλλα εχω κανονισει κατι δυνατο αυριο οποτε σημερα δεν αν και ψηνομουνα φοβερα για τη μικρη... Σημερα κομπρεσες με χαμομηλι για να αντεξει αυριο .
έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά όταν της είπα για pse μου είπε ξύλο ούτε να το σκεφτείς, οπότε διέγραψα το τηλ τηςLogin • Instagram ξέρουμε κάτι γι αυτή εδώ?
150 δύο εκτονώσεις ελεύθερο στοματικο συν 50 αναλ συν 20 τελείωμα στομα σε χοτελ μωρό..έχω επικοινωνήσει μαζί της αλλά όταν της είπα για pse μου είπε ξύλο ούτε να το σκεφτείς, οπότε διέγραψα το τηλ της
Ναι το διάβασα που το έλεγες ποιο πριν ! Απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα τα χρήματα που δίνουμε να μένουν στην χώρα μας και να τα διασκεδάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ! Ευχαριστώ και πάλι !
Παιδιά μια κοπέλα Ρωσίδα ξανθούλα που έχει ινστα μόνο σαν επικοινωνία δεν την βρίσκω... Είχε αναφερθεί ξανά αρκετές φορές ως ψιλοκαλη.. το έχετε πρόχειρο;
Δικιο ειχε.......άλλη χθες που μίλησα μαζί της τηλεφωνικά και μου έβαλε χέρι γιατί έχω πολύ καιρό να τη συναντήσω!!...