pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Πηγες 200 σελιδες πισω ρε θηριο!Στείλε πμ...
Πηγες 200 σελιδες πισω ρε θηριο!Στείλε πμ...
Δεν έχω τι να κάνω απογευματιατικα και λέω αντί για αρλεκιν να μορφωθω ????Πηγες 200 σελιδες πισω ρε θηριο!
Δεν βάζω στοιχήματα τυπε μου. Τα γραπτά μένουν. Καλη σου συνέχειαΕπειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα θα ήθελα εσύ συγκεκριμένα αν έχεις στοιχεία ότι σε παραμύθιασα . Η κάθε εμπειρία είναι προσωπική και δεν μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους. Επειδή εγώ είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον οι μπροστινές φωτό είναι 100% πραγματικές με κάποιο ρετους και σίγουρα δεν είναι 35 -40 όπως αναφέρεται . Αν είσαι μάγκας εγώ θα χάνω 300 ευρώ και εσύ 100 αν είμαι ψεύτης όποτε θες και περιμένω πμ. Αν όμως λέω αλήθεια και χάσεις το 100 μπαλο θα βγείς και θα ζητήσεις συγνώμη . Λοιπόν δεν βγήκα να απαντήσω σε κανένας σας είναι δικαίωμα του καθενός να λεει ότι θέλει και φυσικά επιμένω ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτό που ανέφερε συναγωνιστής. Ούτε προτρέπω κάποιον να πάει ούτε να μην πάει ελευθεροι είσαστε τα ζυγίζεται και αποφασίζεται
Συμφωνώ και επειδή τυπε μου τα γραπτά μενουν πες μου που ακριβώς έχω πεί ψεμματα και δείξε μου που ακριβώς σε έχω δουλέψειΔεν βάζω στοιχήματα τυπε μου. Τα γραπτά μένουν. Καλη σου συνέχεια
Μπλα μπλα μπλα. Πήγαινε ξανά διάβασε χαζό προμοτορα.Συμφωνώ και επειδή τυπε μου τα γραπτά μενουν πες μου που ακριβώς έχω πεί ψεμματα και δείξε μου που ακριβώς σε έχω δουλέψει
Άμα σου απάντηση Ποτέ πες μας και σε εμάςΚαλησπέρα παιδιά για την j_adore 280 έχεις κάνεις εμπειρία;;αξίζει;;;
καλά αντε γεια και άσε τις αντιπαραθέσεις μαζί μου . Δεν εχω κανέναν ανάγκη εδώ μεσα πόσο μάλλον εσένα αρκετ΄΄α ασχολήθηκα με άτομα που δεν εχουν προσωπίκή άποψηΜπλα μπλα μπλα. Πήγαινε ξανά διάβασε
Έτσι μπράβο. Κατάλαβες την βλακεία σου και φεύγεις. Πολύ καλά κάνεις!!! Όπως ειπα καλή συνέχεια!!καλά αντε γεια και άσε τις αντιπαραθέσεις μαζί μου . Δεν εχω κανέναν ανάγκη εδώ μεσα πόσο μάλλον εσένα αρκετ΄΄α ασχολήθηκα με άτομα που δεν εχουν προσωπίκή άποψη
Η βλακεία είναι δική σου τυπάκο . Βάλε την ουρά στα σκέλη και προχωρα . Καλή επάνοδοΈτσι μπράβο. Κατάλαβες την βλακεία σου και φεύγεις. Πολύ καλά κάνεις!!! Όπως ειπα καλή συνέχεια!!
Χαχαχα πάει το μεροκάματοΗ βλακεία είναι δική σου τυπάκο . Βάλε την ουρά στα σκέλη και προχωρα . Καλή επάνοδο
Περιμένω. Και εγώ μηνεςΣτείλε πμ...
Πες τα στο κύριο που την πάτησε.Kε Dantedmc και Κε Μυτριλε σταματηστε . Μας ζαλισατε τ' αρχιδια.
Καλημέρα Νανα ΜΟΥ !!καλημέρα αγαπημένε!
Στείλε άρχοντα να δούμε !καλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Καλημέρα φίλε μου αν θες στείλε καμιά που Ν αξίζεικαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Καλημέρα εάν μπορούσες και από εδώ κατιτίς ?καλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Επειδη εσυ αναφερεσαι ομως στα δικα μου γραπτα , πολυ ευχαριστως να παιξουμε οτι στοιχημα θες για την εμφανιση της κυριας και αν εχει καμια επαφη με τα βιντεο και τι φωτο στι ινστα της...Επειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα θα ήθελα εσύ συγκεκριμένα αν έχεις στοιχεία ότι σε παραμύθιασα . Η κάθε εμπειρία είναι προσωπική και δεν μπορεί να αρέσει σε κάποιους άλλους. Επειδή εγώ είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον οι μπροστινές φωτό είναι 100% πραγματικές με κάποιο ρετους και σίγουρα δεν είναι 35 -40 όπως αναφέρεται . Αν είσαι μάγκας εγώ θα χάνω 300 ευρώ και εσύ 100 αν είμαι ψεύτης όποτε θες και περιμένω πμ. Αν όμως λέω αλήθεια και χάσεις το 100 μπαλο θα βγείς και θα ζητήσεις συγνώμη . Λοιπόν δεν βγήκα να απαντήσω σε κανένας σας είναι δικαίωμα του καθενός να λεει ότι θέλει και φυσικά επιμένω ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτό που ανέφερε συναγωνιστής. Ούτε προτρέπω κάποιον να πάει ούτε να μην πάει ελευθεροι είσαστε τα ζυγίζεται και αποφασίζεται