giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.063
- Πόντοι
- 1.706
Σου έστειλα μνμ και αναμένωΠριβε μόνο, σορι
Είναι πραγματικά ερασιτέχνης γι αυτο
Σου έστειλα μνμ και αναμένωΠριβε μόνο, σορι
Είναι πραγματικά ερασιτέχνης γι αυτο
Ε τότε πως θα μας στείλεις πριβέ ?Ουτε εγώ μπορώ δεν μου δίνει επιλογή
Αυτη ειναι! Ρωσιδα που εγινε πολωνεζαΠρέπει να είναι η πρώην Αλεξία, φίλη της εξαφανισμένης Σαμάνθας.
Ποτέ την πήρες αδερφέ? Πρόσφατα ή είναι καιρό στον χώρο?Την εχω παρει στην Γλυφαδα με 150 αλλα ζηταγε αλλα 50 για κολο αλλα με ειπε μεγαλο. Αλλη απορια ?
Τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια. Η κυρια ειναι χαλια ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ γαμω το κερατο μου μεσα . Κι ενας νταβατζακος που πουλαει φλεσουρα. Γραφτηκε προχτες για να μοστραρει την κυρια . για ερασιτεχνη κλπ. Ερασιτεχνης μονο στο ψεμμα. Ξυπνηστε ρεεεεεΠοτέ την πήρες αδερφέ? Πρόσφατα ή είναι καιρό στον χώρο?
Αυτό το καταλάβαμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και θέλω να δω είναι αν την συνάντησες τώρα που την έβγαλε στην φορά ο τύπος ή είναι από παλιά στο κουμπερτιΤι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια. Η κυρια ειναι χαλια ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ γαμω το κερατο μου μεσα . Κι ενας νταβατζακος που πουλαει φλεσουρα. Γραφτηκε προχτες για να μοστραρει την κυρια . για ερασιτεχνη κλπ. Ερασιτεχνης μονο στο ψεμμα. Ξυπνηστε ρεεεεε
Εσυ κανονίζεις τα ραντεβού με την κοπέλα? Δεν έχω καταλαβει.Λέει ψέματα γιατί δεν τα καταφερε
Να βγαλω εγω την συνομιλια που ειχα με την 35αρα ( αβγαλτο πιπινι) προτου συναντηθουμε στην Γλυφαδα ?Ουτε καν φίλε. Γιατί λες ψέματα για την κοπέλα?
Πριν τη δεις είπες ότι δεν σου φτάνουν τα λεφτά. Θέλεις να δημοσιεύσω τη συνομιλία που μου έστειλες?
Επειδή είπες πολύ βαριές κουβέντες εγώ θα ελεγα στείλτα σε εμένα που σε αμφισβητώ και αν είναι έτσι όπως τα λες εγώ θα σου ζητήσω συγνώμη εδώ δημοσίως. Αλλιώς θα πρέπει να κάνεις εσύ το ίδιο.
;)
Για να βγάλουμε μια άκρη.Να βγαλω εγω την συνομιλια που ειχα με την 35αρα ( αβγαλτο πιπινι) προτου συναντηθουμε στην Γλυφαδα ?
εισαι σιγουρος?Έχτε δώσει πολύ σημασία σε κάτι που δεν αξίζει...
Πάμε παρακάτω.
καλομελετα και ερχεται.Λέμε λέμε λέμε αλλά τελικά έχει συναντηθεί κάνεις μαζί της?
αν δεν κανω λαθος αυτην εδινε και κωλο ...εχει δοκιμασει κανεις να μας πει;Μυρτώ ανεξαρτητη καβλα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ποτε θα κανει ξαστερια.Εγώ ξέρω ότι το 150αρι πάει σύννεφο!!!!!!