ειναι ευκολο να στειλει καποιος σε pm το τηλεφωνο της Αντζελας?
Νομιζω ξεκιναει απο 69 αλλα δεν ειμαι σιγουρος
ειναι ευκολο να στειλει καποιος σε pm το τηλεφωνο της Αντζελας?
Αν σε ποιάσει η σύζυγος να έχεις δεύτερο κινητό, το παράπτωμα είναι σοβαρό.Το θέμα δεν είναι εάν είμαστε παντρεμμένοι ή όχι γιατί μπορείς να έχεις ένα καρτοκινητό προσωπικό. Το ερώτημα είναι εάν βρεθεί λίστα με τηλέφωνα σε χέρια κάποιων που δεν πρέπει.
Αν σε ποιάσει η σύζυγος να έχεις δεύτερο κινητό, το παράπτωμα είναι σοβαρό.
Και το να παντρευεσαι ακομη πιο σοβαρο.
Καλα τα λες φιλε μου αλλα καποια στιγμη την πατησα με το δευτερο τηλ οσο και να το κρυβεις η μαλακια θα γινει αν εισαι λιγο χαλαρος...προσοχη λοιπονΤο ποιο σοβαρό παράπτωμα !!!
Αλλά όλα διορθώνονται ….βοηθά και η τεχνολογία σε αυτό
Ένα καρτοκινητό είναι απαραίτητο για να ασκήσεις το σπορ…και μάλιστα στο αθόρυβο ,καλά κριμένο και η δυνατόν κλειδωμένο κάπου…!!!
Εγώ πάντως σώθηκα από τότε που το χρησιμοποιώ
μια απορια ρε κρις,γιατι δεν κανεις εξηγα με την γυναικα να εισαστε πιο ελευθεροι;να πηγαινεις εσυ με αλλες και αυτη με αλλους,οπως κανουν πολλα ζευγαρια.λες να σου αρνηθει?Καλα τα λες φιλε μου αλλα καποια στιγμη την πατησα με το δευτερο τηλ οσο και να το κρυβεις η μαλακια θα γινει αν εισαι λιγο χαλαρος...προσοχη λοιπον
μια απορια ρε κρις,γιατι δεν κανεις εξηγα με την γυναικα να εισαστε πιο ελευθεροι;να πηγαινεις εσυ με αλλες και αυτη με αλλους,οπως κανουν πολλα ζευγαρια.λες να σου αρνηθει?
παιχτες εχει κανεις επαφη με την ρεβεκα?
γνωριζει καποιος αν θα μας επισκεφτει ξανα???
ειναι οτι καλυτερο εχω δει κατα την δικη μου αποψη σε call girl!!!
παιχτες εχει κανεις επαφη με την ρεβεκα?
γνωριζει καποιος αν θα μας επισκεφτει ξανα???
ειναι οτι καλυτερο εχω δει κατα την δικη μου αποψη σε call girl!!!
Φίλε συμφωνώ..πολύ δυνατό κομμάτι..
Δυστυχώς όμως έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να την ξεχάσουμε...
Μετά κατηγορείς εμένα ότι δε μαζεύομαι…….εσύ γιατί ψάχνεσαι πάλι ?
Το site το ξέρω εδώ και πολύ καιρό…εσύ τώρα το ανακάλυψες ?
Ωραίο πιπίνι πάντως εεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Συνολικά είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την εποχή μας (100 Ε φουλ). Θυμάμαι ότι και πριν 3 χρόνια τόσα έπαιρνε (80 απλό / 100 φουλ η ώρα). Να και ένα πράγμα που δεν άγγιξε ο πληθωρισμός…
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Γιάννη τον γιατρό και τον Ωραίο που μας ενημέρωσαν για την Άντζελα!
Όπως τα γράψανε είναι και εξηγούμε : Εξαρχής από την πρώτη περιγραφή του Γιάννη πήγε το μυαλό μου σε ένα ουκρανικό πιπίνι cg που συναντούσα το 2007… Άμεσα επιδίωξα να την συναντήσω γιατί είχα χάσει τα ίχνη της, αλλά έχω ωραίες αναμνήσεις από την τότε εποχή.
Συνάντηση στον Τρώα βασιλιά. Η Άντζελα είναι όπως παλιά, μια ωραία ξανθιά γαλανομάτα 25χρονη (πλέον) ουκρανέζα. Πιπινίζει όπως παλιά. Με θυμήθηκε μάλιστα και αυτή. Κορμί έχει αρκετά καλό, με καλύτερο σημείο της το κομμάτι κοιλιά-ποπός-νινάκι-πόδια. Ειδικά ο ποπός της είναι άψογος (αχλαδωτός) και ξέρει να στήνεται εξαιρετικά στα 4. Είναι σφιχτή, αποτριχωμένη, νεανική και πολύ καθαρή. Το νινάκι της είναι μικρό και άψογο, με βάση τα γούστα μου πάντα. Τα στηθάκια της είναι αρκετά μικρά (Α-) αλλά νεανικά και με καλές σκληρές θηλές. Το προσωπάκι της δεν το λες και πολύ ωραίο, αλλά απλά συμπαθητικό. Μαλλιά κατάξανθα ίσια μακριά φυσικά. Ελληνικά αρκετά καλά, αλλά με προφορά Μπάγιεβιτς (όπως σωστά είπε και ο συναγωνιστής). Από κιλά για μένα είναι άριστη, μια χαρά είναι και σφιχτή, κοιλιές και άλλα χαλαρά δεν υπάρχουν. Από επιδόσεις αρκετά καλές : φιλιά στην αρχή λίγα, όταν όμως στο 2ο γύρο φτιάχτηκε τότε τα ξέχασε όλα και τα έδωσε όλα. Πίπα πολύ καλή χωρίς χέρια, υγρή και βαθειά, το είχε αυτό πάντα. Γλύφει παντού, 69, CIM, CIF τα πάντα όλα. Στον αγώνα όλες οι στάσεις και ακούραστη, απλά η πρωτοβουλία είναι πάντα σε εμάς, αν δεν αλλάξεις στάση το έργο απλά συνεχίζει μόνο του στο ίδιο κεφάλαιο. Επειδή είδα την πολύ ωραία πίσω σουφρίτσα της, και θυμήθηκα και την προτροπή του Γιάννη να την ενισχύσουμε γιατί είναι καλό κορίτσι και σε ανάγκη, την πήρα και αυτή με μεγάλη ευκολία. Δεν είπε λέξη, σαν να το περίμενε. Τον πήρε όλο πανεύκολα χωρίς κιχ και σε πολλές στάσεις, και πεντακάθαρη.
Συνολικά είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την εποχή μας (100 Ε φουλ). Θυμάμαι ότι και πριν 3 χρόνια τόσα έπαιρνε (80 απλό / 100 φουλ η ώρα). Να και ένα πράγμα που δεν άγγιξε ο πληθωρισμός…
ου μπλεξεις ειναι η 11η εντολη που ξεχασε να δωσει ο θεος!!!!
το σιτε και γω το ξερω καιρο την γκομενα δεν βλεπω να σκαει κατα δω και ειπα να ρωτησω να δουμε τελικα τι παιζει!!!
Ξέχασε το Λετονακι και προσγειώσου…..βλέπω κριτική για την Ουκρανή
Oui μεσιέ... (και πρακτικά πιπίνι είναι) κρίση έχουμε βρε παιδιά100full με πρωκτικό?