Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα
Πήγε κανένας στις φοιτήτριες?????
Τι έγινε ρε παιδιά; Τελευταία πουλάνε πολύ οι φοιτήτριες. Οκ...
Καλημέρα
Μιλτο, είσαι μεγάλος καμικάζι φίλε. Μπράβο!! Γιατί κοπέλες μεγαλώσωμες υπάρχουν αρκετές στο σαιτ, αλλά είναι αστέρια και σε υπηρεσίες και σε καθαριότητα, όπως η Στέλλα αστέρι ή η Dacota Johnson.
Έστειλα μνμ .. καμία απάντηση για μουφα την κόβω τη φάσηΚαλημέρα
Ναι!Η Ντακότα δεν σταμάτησε;
ρε σεις.. θα μου πει κανείς αν το etaires είναι μούφα ή καλό ?
όχι.. αλλά ένας φίλος επιμένει οτί είναι όντως έτσι.. οπότε είπα να ρωτήσω τους ειδικούς ;)Εσένα σου φαίνονται αληθινές όσες βλέπεις εκεί;
εχει ειδικοτητα κανεις στα σαιτ εχει υπαρκτες κοπελες μεσαόχι.. αλλά ένας φίλος επιμένει οτί είναι όντως έτσι.. οπότε είπα να ρωτήσω τους ειδικούς ;)
ε αυτό ρωτώ ρε τύπε.. αν είναι όντως υπαρκτές ή μούφαεχει ειδικοτητα κανεις στα σαιτ εχει υπαρκτες κοπελες μεσα
Προβλέπεται δοκιμή σημερα. Για κασκαντεριλικι το βλέπω...Έστειλα μνμ .. καμία απάντηση για μουφα την κόβω τη φάση
Μιλάει το υποσυνείδητο..τι θα ήθελε να είναι αληθινό χαχαχαόχι.. αλλά ένας φίλος επιμένει οτί είναι όντως έτσι.. οπότε είπα να ρωτήσω τους ειδικούς ;)
Ρώτησε τις σε παρακαλώ σε ποια σχολή φοιτούν, εάν χρωστάνε πολλά μαθήματα, σε ποιο έτος κλπ κλπΠροβλέπεται δοκιμή σημερα. Για κασκαντεριλικι το βλέπω...
Αν έχεις πάει ρε φίλε, πες 5 πράγματα παραπάνω. 60€ για τι πρόγραμμα; Ελληνίδες; Πας εκεί κ διαλέγεις ποια θες;Αν μιλάμε για τις ίδιες είχε αναφερθεί σε πιο πίσω μηνύματα ότι είναι στην ηπείρου 3 κοπέλες και ζητάνε 60 η κάθε μία. Η μία καλή η άλλη μέτρια και η άλλη ακόμα πιο μέτρια. Μένουν σε ένα μεγάλο σπίτι. Αυτά
Περιοχή;Υπάρχει κάπου αγγελία;Αν μιλάμε για τις ίδιες είχε αναφερθεί σε πιο πίσω μηνύματα ότι είναι στην ηπείρου 3 κοπέλες και ζητάνε 60 η κάθε μία. Η μία καλή η άλλη μέτρια και η άλλη ακόμα πιο μέτρια. Μένουν σε ένα μεγάλο σπίτι. Αυτά
αδερφέ δεν έχω πάρει, δεν έχω ιδέα. Ενας συναγωνιστής όμως που γράφει για το κασκαντεριλίκι που έκανε κάποιες σελίδες πιο πίσω έλεγε ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα η περιοχή του Κέντρου στα Εξάρχεια είναι όντως Φοιτητοφωλιά και το γεγονός ότι μένουν 3 μαζί σε ενα μεγάλο σπίτι μου κάνει ρεαλιστικό. Τώρα οι τιμές που έλεγαν δεν μου έκαναν κλικ αλλα clickbait σύμφωνα με τον αγωνιστή λίγο πιο πίσω.Αν έχεις πάει ρε φίλε, πες 5 πράγματα παραπάνω. 60€ για τι πρόγραμμα; Ελληνίδες; Πας εκεί κ διαλέγεις ποια θες;
Δυστυχως ΔΕΝ ειναι πλεον ενεργηΗ αγγελία που ρώτησε ενα μέλος με τις φοιτήτριες είναι στην σελίδα 5851 και την σχολιασε ο χρήστης μοντέλο 20.Εκεί θα την βρείτε .Να είστε όλοι καλά .
αλλα ουσιωδης !!Δωρικός