wiser
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 237
- Πόντοι
- 31
Επικοινώνησα κι εγω.Αλλοδαπά φαντάζομαι....
Στειλανε όντως καμμια 15αρια φωτο. Αστεράκια είναι.
Αναμένω ενημέρωση για τα περαιτέρω
Επικοινώνησα κι εγω.Αλλοδαπά φαντάζομαι....
Κοροιδα ψαχνει ο τυποσ απλαΤύπε Τζωρτζ101275, αντιλαμβάνομαι τη ζέση που δείχνεις για να ενημερώσεις τους χύστες του σάητ αλλά όπως επανειλημμένα έγραψες (δεν την ξέρεις, σου είπε θα έρθει δεν ήρθε, τελικά ήρθε αλλά δεν ξέρεις) κλπ. Γιατί δεν πας εσύ να ρίξεις έναν διερευνητικό τσοπού και να μας γράψεις μια αναλυτική περιγραφή του αγώνα;;;; Από τη φώτο που βλέπω, απευθύνεσαι σε σκληροπυρηνικούς χύστες, κομάντα!!!
Μπορείς να στείλεις το τηλ της??καλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
Ενα τηλέφωνο σε πμ αν είναι εύκολο ευχαριστώκαλημέρα. υπάρχει μία 45 άρα ξεκολιάρα σε ξενοδοχείο στην συγγρού. (τελικά ήρθε). όποιος θέλει τηλέφωνο να στείλει μήνυμα. παίρνει 40 απο ότι έχει πει
Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..Μπορείς να στείλεις το τηλ της??
Είσαι κομάντο όμως!!!! ???Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..
Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..
Άρη Θεσσαλονικης?Bρε Γιώργο...... χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν σε ξέρω - δεν με ξέρεις, από το δεν είναι μοντέλο, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πηδήξεις αυτήν, είναι μια απόσταση από εδώ μέχρι τον Αρη.
Σεβασμός στις ηρωικές προσπάθειες!! ??Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..
Μιλτο, είσαι μεγάλος καμικάζι φίλε. Μπράβο!! Γιατί κοπέλες μεγαλώσωμες υπάρχουν αρκετές στο σαιτ, αλλά είναι αστέρια και σε υπηρεσίες και σε καθαριότητα, όπως η Στέλλα αστέρι ή η Dacota Johnson.Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..
Ειναι σαν να συγκρινεις μπαμιες με σουβλακια.. ειναι ανομοια πραγματα. Ευτυχως που μενω κοντα αλλιως θα της ζηταγα και λεφτα για βενζινη..Πηγα κατω απο το ξενοδοχειο και την πηρα τηλ να κατεβει να την δω.. κατεβηκε προς εκπληξη μου.. ευτυχως δεν ανεβηκα εγω.. ακομα και για σκληροπυρινικους δυσκολο κομματι.. ασε που μου εβγαζε και μια ΜΗ καθαριοτητα..αυτα..
Και κάπως έτσι σου απονέμεται ο τίτλος του "σαβουρογάμη" !!!παίδες εννοείτε ότι μόνο χοντροκαυλωμένος θα πάει.... Αλλά ξέρετε πόσοι γουστάρουν με 40 να γαμάνε θείτσες. Δεν είναι μοντέλο σίγουρα αλλα για 40 αξίζει
κλωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕνα τηλέφωνο σε πμ αν είναι εύκολο ευχαριστώ
κλωνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ειδε οτι δεν μπορει να σπρωξει μονος την σαβουρα παρολο που εγραψε 57 μυνηματα σε 58 διαφορετικα νηματα και λεει δεν φτιαχνω ενα κλωναρι μπας τελικα και τσιμπησει κανας χανοςΜα καλά, που τη βασίζεις τέτοια σοβαρή κατηγορία?
Για βάλε λινκ αγορίνα να ξέρουμε για ποια μιλάμεΜίλησα μαζί τους.... 50-60 μου είπαν (δεν καταλαβα ποιά η διαφορά για την χρεωση και απο τί εξαρτάται) για μισή ώρα μασαζακι & σεξ. Μου έστειλαν και φωτο απο 3-4 κοπελες όλες πιτσιρίκες και αρκετά καλες στις φωτο τουλαχιστον......10 με 10 δουλευουν....