Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
κλασσικη περιπτωση νεοελληνα παρτακια..Σιγα μην πηρε καμια. Δεν θα προλαβε το αγορι...!!
κλασσικη περιπτωση νεοελληνα παρτακια..Σιγα μην πηρε καμια. Δεν θα προλαβε το αγορι...!!
Μονο? Μαζευουν τα τηλεφωνα να τα εχουν απλα.(βιτσια ειναι αυτα)κλασσικη περιπτωση νεοελληνα παρτακια..
Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι Αθήνα σήμερα σε ξενοδοχείο. Έχετε σας παρακαλώ να με προτείνετε κάποια ανεξάρτητη κοπέλα να έρθει ξενοδοχείο.. Περιμένω μν. Ευχαριστώ σε ολους
Δεν ισχύει για αυτή την αγγελία, μάλλον τις έχεις μπερδέψει.Συναγωνιστής μερικές σελίδες πίσω, είχε αναφέρει ότι είναι παρέα από Ρωσιδια.Μήπως εκεί είναι η εξήγηση για το φαινόμενο της "κοιλούμπας"? Μήπως απλά στον ίδιο χώρο, παίζουν, ανάλογα με τα κέφια τους και τις "εξωτερικές" δουλειές, 2-3 τύπισσες? Και μήπως τελικά είναι αυτός ο λόγος που οι φωτός είναι λίγο φλου? Το θέμα όμως είναι ποια θα πετύχεις?
Δεν θυμαμαι εαν σε ρωτησα η εαν απαντησες. Οτι βλεπουμε στις φωτο αυτο θα συνταντησουμε απο κοντα?Αδελφέ δεν νομίζω να είναι Παρέα με κάποιες δεν μου είπε κατί τέτοιο. Τώρα εγώ μιλάω για την κοπέλα που είναι από το Ουζμπεκιστάν και την λένε Νίκη . Οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω . Αν κάπου σας κάλυψα νομίζω για μένα αυτή είναι η αλήθεια
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την ταταρα Ρωσίδα Ουκρανίδα russian travel γκόμενά να ξεκαθαρίσω.
Θετικά
1. Ωραία γκόμενά.
2. Ωραίο κορμί.
3. Καλή πιπα
4. Καλή σχετικά συμμετοχή.
Αρνητικά.
1. Σου βγάζει το λάδι για να πας.
2. Χώρος κρεβάτι κάτω με τα σεντόνια να είναι πατημένα (τι διαλο με τα παπούτσια τριγυρνούν)
4. Δάχτυλο γιοκ
5.φιλια μέτρια όχι βαθιά.
6. Καμία σχέση με την φωτογραφία.
7. Στη φωτογραφία φαίνεται λεπτή προς σκιν κοιλιά φέτα. Ένω ήταν μια πιο τσουπωτη κσι φυσικά με κοιλιά χαλαρή που στα 4 αν την έπιανες από κάτω κρεμόταν το λίπος. Αυτό όμως δεν την βάζέί σαν σύνολο ότι έχει άσχημο κορμί.
8. Στο 20 μου λέει πρέπει να τελειώσεις της λέω μωρό μου άσε να σε σκίσω λίγο ακόμα...με τα πολλά τελειώνω στο 30.
Λέω μην είσαι με το χρονόμετρο ούτε ένα τέταρτο δεν κάναμε σεξ μου λέει ο χρόνος μετράει από την ώρα που ανοίγω την πόρτα.
Δηλαδή το τσιγάρο και το μπάνιο είναι μέσα στο χρόνο.
9. Δεν κάνει anal cif cim
σωστοοοςμολις μας γραψεις τις εντυπωσεις σου απο τις αλλες κοπελιες που πηρες οταν..ξαναηρθες Αθηνα να σου στειλουμε....εχεις 15 μηνυματα που ζητας...για πες μας και τις εντυπωσεις σου...
Μαρία Μολδαβη, Αντριαννα, Άρτεμις και άμα ψαχτείς θα βρεις πολλές!!!Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Είμαι Αθήνα σήμερα σε ξενοδοχείο. Έχετε σας παρακαλώ να με προτείνετε κάποια ανεξάρτητη κοπέλα να έρθει ξενοδοχείο.. Περιμένω μν. Ευχαριστώ σε ολους
Η Αντριάννα δεν νομίζω εύκολα να φύγει εκτός billΜαρία Μολδαβη, Αντριαννα, Άρτεμις και άμα ψαχτείς θα βρεις πολλές!!!
Λες? Δεν έχει σημασία όμως, έδωσες σύντομη αλλά ουσιαστική κριτική πιο πάνω. Αυτό το ξεπέτα στυλ, παραπέμπει σε στούντιο, όποτε έχει δεν έχει κοιλιά, είναι δεν είναι καλή, είναι μία ή 3-4 ,λίγη σημασία έχει. Το κακό είναι για κάποιους που έχουν θέμα να πάνε σε χοτελ..... είναι πολύ μικρός αυτός ο γαμημένος κόσμος.Δεν ισχύει για αυτή την αγγελία, μάλλον τις έχεις μπερδέψει.
Για κάνε ποστ το σχόλιο που λες ότι αναφέρεται στην συγκεκριμένη αγγελία.
Ε
ειχα μιλησει παλαιοτερα γιατι εκανε φουλΈλενα γλυκιά τρυφερή Ελληνίδα
sexorama.eu
Για δοκιμασε εδω ρε παιχτη να δουμε τι παιζει .Αν ξερει κανεισ τι και πωσ ;;. Φαινεται μπομπα
adrianna diamond απο dreamgirls, παιζει και μονηΥπάρχει κάποια μαυρουλα να προτείνετε έστω και από γραφείο ;
Έχεις κάποιο τηλέφωνο ;adrianna diamond απο dreamgirls, παιζει και μονη
ebony darcy FB ειναι και στο μαμπαΈχεις κάποιο τηλέφωνο ;
?????? ??Αμφίβολε σου έχω γράψει πληροφορίες και εγώ στα πμ για μια μαύρη (πιστεύω ότι αξίζει και θα σου αρέσει .Έχει και σωματαρα και καλή στο κρεβάτι ).Να είσαι καλά.