Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Δηλαδή καμία σχέση με φωτογραφίες να φανταστώ και από σέρβις;Τελικά γραφείο. Τελικά όσο και να παθαίνω δεν μαθαίνω
Δηλαδή καμία σχέση με φωτογραφίες να φανταστώ και από σέρβις;Τελικά γραφείο. Τελικά όσο και να παθαίνω δεν μαθαίνω
Ξαναπροσπαθησε, εγω την πετυχα στη δευτερη φορα!Έπερνα τηλ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Εγω ενδιαφερομαι φιλε! Εχεις pmκαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
για δωσε πληροφοριες και εδωκαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Το τηλέφωνο τελειώνει σε 85?εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Στείλε και σε εμένακαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
εγώ έχω ένα υπερατου και πολύ δυνατό.εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Αν οι τύπισσες ψάχνουν χρήματα για να περάσουν καλά θα μας βρουν εκείνες,μην στεναχωρίεσαι!καλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Μπορείτε να τα δωσετε σε μένα και μετά να τα δώσω εγώ στον καθένα σας. Φυσικά θα σας κάνω και πολύ φιλική τιμή ως μέλη του σαι. Τι λέτε??εγώ έχω ένα υπερατου και πολύ δυνατό.
Που ξέρω πως θα γίνει η ανταλλαγή και δεν θα με ρίξεις?
Ποιος θα δώσει πρώτος στον άλλον?
Να το κάνουμε με το 3 ή να καλέσουμε συμβολαιογράφο?
βρήκαμε συμβολαιόγραφο!Μπορείτε να τα δωσετε σε μένα και μετά να τα δώσω εγώ στον καθένα σας. Φυσικά θα σας κάνω και πολύ φιλική τιμή ως μέλη του σαι. Τι λέτε??
Ένα τηλ είναι εύκολο;Πόδια και αιδοίο ξυρισμένα (μάλλον εξαιτίας της ως άνω κριτικής).
Εμφάνιση ωραία, κανονικού αναστήματος (εγώ είμαι 1,76), μαύρα μαλλιά ίσια, πρόσωπο ωραίο, σώμα κανονικό, περιποιημένα δάχτυλα και νύχια, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ντυμένη με τοπάκι και τζiν.
Κόστος με δύο εκτονώσεις = 60 €
Προσπαθεί να ικανοποιήσει, με εμένα τα κατάφερε. Πλήρης τήρηση ωραρίου
Θα την ξανασυναντήσω
μουφα ειναι ο τυπος αλλα και η....Αννουλα που συστηνειΑν οι τύπισσες ψάχνουν χρήματα για να περάσουν καλά θα μας βρουν εκείνες,μην στεναχωρίεσαι!
Δεν νομίζω να χρειάζονται εσένα.
Εκτός αν.....μπα δεν νομίζω...μωρέ λες?
Ενδιαφέρομαικαλημέρα στην παρέα... επειδη έχω γνωρίσει μερικές τύπισες μεσω social media που ψάχνουν με λεφτα να περνανε καλα..... θέλει κανα φιλαράκι να ανταλλάξουμε πληροφορίες?
Μιλαμε για το κοριτσι που το τηλεφωνο του τελειωνει σε 1975 ?Πόδια και αιδοίο ξυρισμένα (μάλλον εξαιτίας της ως άνω κριτικής).
Εμφάνιση ωραία, κανονικού αναστήματος (εγώ είμαι 1,76), μαύρα μαλλιά ίσια, πρόσωπο ωραίο, σώμα κανονικό, περιποιημένα δάχτυλα και νύχια, χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ντυμένη με τοπάκι και τζiν.
Κόστος με δύο εκτονώσεις = 60 €
Προσπαθεί να ικανοποιήσει, με εμένα τα κατάφερε. Πλήρης τήρηση ωραρίου
Θα την ξανασυναντήσω
καθόλου μούφα φίλε....... εσύ εισαι παραμύθι. έγω είπα κάτι και το έκαναμουφα ειναι ο τυπος αλλα και η....Αννουλα που συστηνει
Τύπε ανέβασε μια φωτό της Αννούλας, να την δούμε..καθόλου μούφα φίλε....... εσύ εισαι παραμύθι. έγω είπα κάτι και το έκανα
εγω γιατι ειμαι παραμυθι ρε τυπε?καθόλου μούφα φίλε....... εσύ εισαι παραμύθι. έγω είπα κάτι και το έκανα
δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε κουβέντα. καλημέραεγω γιατι ειμαι παραμυθι ρε τυπε?
Αν δίνει άνετα κώλο και τα παίρνει στο στόμα ενδιαφέρομαι...εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα