apapa69
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ουνια στην κατηγορία 400 500€ η γνωστές κ
μακρυα ΚΟΜΟΔΙΝΟ.Σκέφτομαι να την πάρω την έχει δοκιμάσει κανείςΕλληνίδα Σόνια 26χρονη Indipended Callgirl
sexorama.eu
ουνια στην κατηγορία 400 500€ η γνωστές κ
μακρυα ΚΟΜΟΔΙΝΟ.Σκέφτομαι να την πάρω την έχει δοκιμάσει κανείςΕλληνίδα Σόνια 26χρονη Indipended Callgirl
sexorama.eu
Μακρυα ΚΟΜΟΔΙΝΟΣκέφτομαι να την πάρω την έχει δοκιμάσει κανείςΕλληνίδα Σόνια 26χρονη Indipended Callgirl
sexorama.eu
και..σφουγγαρισμα?...Γνωρίζει κάποιος ένα milf απο Αγια Παρασκευή που γενικά είχε γραφτεί ότι τα έκανε όλα!
Γιατί είχα την ελπίδα ότι τουλάχιστον δεν θα ήταν κομοδίνο και γιατί ο χρόνος που έχω διαθέσιμος είναι περιορισμένος, οπότε θα είχε πάει στραφι η μέρα μου. Άλλωστε μήπως είναι τα πρώτα λεφτά που κλαίω ??Καλημερα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου .. θεωρητικά ομως αν παω σπιτι της και δω οτι εινια γυφτοπουλο και δεν ειανι και η συγκεκριμενη για ποιο λογο να μν φυγω ; Και γτ δεν εφυγες και εσυ ?
Γιατί είχα την ελπίδα ότι τουλάχιστον δεν θα ήταν κομοδίνο και γιατί ο χρόνος που έχω διαθέσιμος είναι περιορισμένος, οπότε θα είχε πάει στραφι η μέρα μου. Άλλωστε μήπως είναι τα πρώτα λεφτά που κλαίω ??
Γιατί είχα την ελπίδα ότι τουλάχιστον δεν θα ήταν κομοδίνο και γιατί ο χρόνος που έχω διαθέσιμος είναι περιορισμένος, οπότε θα είχε πάει στραφι η μέρα μου. Άλλωστε μήπως είναι τα πρώτα λεφτά που κλαίω ?
Χαχαχα παει το κατοσταρικο .. μια απο τα ιδια και εγω δλδ καμια σχεση με τις φωτο η γκομενα σωστα; Οποτε καλυτερα να κατεβεις φυλης να γαμησεις 2-3 παρα αυτο το πραγμαΓιατί είχα την ελπίδα ότι τουλάχιστον δεν θα ήταν κομοδίνο και γιατί ο χρόνος που έχω διαθέσιμος είναι περιορισμένος, οπότε θα είχε πάει στραφι η μέρα μου. Άλλωστε μήπως είναι τα πρώτα λεφτά που κλαίω ??
Κρίμα...Γιατί από τα βυζιά κάποιος μπορεί να τσιμπήσει και να την πάρει.Ωραιος για την ενημέρωσηΜακρυα ΚΟΜΟΔΙΝΟ
Τωρα που το ξανασκεφτομαι το Κομοδινο ειναι ....ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ.
Η Τυπισα γνωστη κ σαν Ιωαννα με μια ΞΥΝΗ μουρη, δεν κανει μπανιο γιατι...."ειναι καθαρη" οταν ερχεται, πιπωνει μισο λεπτο σου βαζει προφυλακτικο(ειτε σου εχει σηκωθει ειτε οχι) κ ξαπλωνει να κανεις εσυ την δουλεια, την εβαλα απο πανω στα 10 δευτερολεπτα κουραστηκε κ δεν μπορουσε αλλο κ ξαναξαπλωσε για ιεραποστολικο την εβαλα με το ζορι στα 4 κ αφου τελειωσα κακην κακως ωσπου να κανω ντουζ ειχε ντυθει...τις λεω ειπαμε 2 φορες.....δεν μπορουσε (κ ασ ειχανε περασει περιπου 25-30 λεπτα) τηνπληρωσα κ εφυγε....
Καλυτερα, χαρη μου εκανε δεν την αντεχα αλλο.
Συμφωνώ!!!Χαχαχα παει το κατοσταρικο .. μια απο τα ιδια και εγω δλδ καμια σχεση με τις φωτο η γκομενα σωστα; Οποτε καλυτερα να κατεβεις φυλης να γαμησεις 2-3 παρα αυτο το πραγμα
Δηλαδή αυτή έπαιζε και σε ρδελο και μόνη; ανεξάρτητη;Συμφωνώ!!!
Τουλάχιστον στη φυλής μόλις την δεις φεύγεις ?
Κανει και κανονικό, την είχα πάρει τηλ πριν κανα χρόνο, αλλά τελικά δεν έγινε ραντεβού, δεν απάνταγε στις κλήσεις μου την μέρα που είχαμε κανονίσει, αν πάρει κανείς με κανονικό πρόγραμμα ας μας πει εντυπώσεις.Κάνει μόνο αυταρχικό ή κάνει και για όσους γουστάρουμε απλά;
Γνωρίζει κάποιος ένα milf απο Αγια Παρασκευή που γενικά είχε γραφτεί ότι τα έκανε όλα!
ΜαίρηΌνομα;
εδώ μέσα ποτέ!Αυτή νομίζω εμφανίστηκε για ένα φεγγάρι και εξαφανίστηκε. Σωστά;
Το διάβασμα δεν χάλασε κανένα. Δες δύο τρεις σελίδες ποιο πίσω. Υπάρχουν σχόλια.την κοιταω καιρό είδα ότι έκανε κ ενα τουρ σε Κρήτη λέτε ρε παιδιά να είναι αλήθεια έχεις κάνεις εμπειρίαBella με τις τέλειες καμπύλες.
Γεια σου είμαι η Bella μελαχρινή όμορφη 20 χρονη με έντονες και εντυπωσιακές καμπύλες. Σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου; Ασεμε να σου δείξω από κοντά ποσό ωραία είμαι. Έχω τον δικό μου χώρο αλλά έρχομαι και σε εσένα η σε ξενοδοχείο για μια ωραία εμπειρία που θα θέλεις να δοκιμάσεις ξανά και ξανά...kanesex.com
θες χειροκρότημα τώρα για αυτο?Το διάβασμα δεν χάλασε κανένα. Δες δύο τρεις σελίδες ποιο πίσω. Υπάρχουν σχόλια.