Καλησπέρα παίδες, λοιπόν έχω και εγώ μια εμπειρία αν και νομίζω ότι πάει κυρίως στο νήμα "ανεξάρτητες με δικό τους χώρο" είπα να το μοιραστώ εδώ καθότι περισσότερος κόσμος και ίσως να μην χαθεί.
Η κοπέλα αρχικά είναι υπερτουμπανο, ψηλή ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, δούλευε σε στούντιο παλιά αλλά καμία σχέση το πρόγραμμα ή τα γρήγορα κουσουρια. Σε υποδεχεται σε έναν χώρο που μοιάζει με δωμάτιο μιας συμμαθητριας σου από το σχολείο. Αφού με ρώτησε με πολύ γλυκό , ευγενικό και αθωο βλέμμα τι ακριβώς ήθελα (αυταρχικό) ξεκινήσαμε. Με έδεσε με δερματινες χειροπέδες στο κρεβάτι και φόρεσε το στραπ-ον. Την στιγμή που ακούγεται το τελευταίο κλικ στις χειροπέδες αλλάζει τελείως ο χαρακτήρας της και η αθωοτητα της φεύγει..σε πηδάει χωρις έλεος κρατώντας σου τα χέρια κάτω και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό σου ψηθιριζει στα αυτά πώς σε ανοίγει όσο σε γλύφει στον λαιμο. Εγώ μετά την μια ώρα αυταρχικού της ζήτησα μισή ώρα παραπάνω για να "ανταποδώσω" και το μόνο που κατάφερα είναι όσο την "έσκιζα" να μου λέει στο αυτι ψηθιριστα πόσο με ξέσκισε πριν και ότι αυτό που της κάνω τώρα δεν είναι τίποτα σχέση με αυτό που μου έκανε αυτή πριν. Το να μην τελειώσω ήταν πρόκληση.
Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ value for money και ενδείκνυνται και για τους δύο ρόλους και για ρόλους φαντασίωσης ίσως με την κατάλληλη συνενόηση. Δεν κάνει όμως cif (αν και τίμια πίπα) και γενικά δεν φιλάει στο στόμα αν και την τελευταία φορά που την πήρα για δεύτερο ραντεβού μου είπε ότι θα δεχόταν να το κάνει (τα φιλιά).
Κοστος 100/ώρα αρκετά value for money χωρίς εκπλήξεις και δύσκολα δεν θα περάσεις καλά.