petran 19866266
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2014
- Like
- 179
- Πόντοι
- 0
Ναι εκει ηταν....Δουλευε και σε γραφειο το μοντελ_εσκορτ μηπως ?
Ναι εκει ηταν....Δουλευε και σε γραφειο το μοντελ_εσκορτ μηπως ?
Πολλά τα λεφτά παιδιά!!!! Κάποτε την παίρναμε από γνωστό με 120την πηρα με 200 ευρο πολυ αδυνατη βυζι τιγκα σιλικονη στο σεξ αμετοχη χλιαρη απλα να λες οτι πηρες ηθοποιο ....
Μα και στο γραφειο που ηταν πριν 1-1,5 χρονο 140 ηθελε . . . και τωρα ζηταει 200Πολλά τα λεφτά παιδιά!!!! Κάποτε την παίρναμε από γνωστό με 120
Σαν ανεξάρτητη από γνωστό την είχα πάρει πριν χρόνιαΜα και στο γραφειο που ηταν πριν 1-1,5 χρονο 140 ηθελε . . . και τωρα ζηταει 200
Την ειχα παει και εγω πριν απο καμια 5ετια απο γνωστο , τοτε επαιζε απο στομα σε στομα στα 120 , παρα πολυ καλη με super γλωσσοφιλα αλλα μονο για GFE φαση , αλλα στα 200 που ζηταει πλεον ουτε καν . . .Σαν ανεξάρτητη από γνωστό την είχα πάρει πριν χρόνια
Της είχα ξαναστείλει να βρεθούμε αλλα δεν απάντησε μάλλον τώρα ασχολείται με το γραφείο για το 200αριΤην ειχα παει και εγω πριν απο καμια 5ετια απο γνωστο , τοτε επαιζε απο στομα σε στομα στα 120 , παρα πολυ καλη με super γλωσσοφιλα αλλα μονο για GFE φαση , αλλα στα 200 που ζηταει πλεον ουτε καν . . .
Ωραίος, άρα καταλάβαμε τι εστί η συγκεκριμένη αγγελία!!!Appolox112 - babes - Pin #61157017
تم تعليقه بواسطة Appolox112 على babes. Tags: babes, big-tits, brunette.ar.sex.com
εμαθες τιποτα ,μιλησες?Καλησπέρα,
μήπως δοκίμασε κάποιος?
Είμαι Ελληνίδα Ερωτική Συνοδός 6906441007 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Νικολα ,δεν αξιζει προσπερνάΚάτι είχε ειπωθεί για την κυρία αλλά δεν θυμάμαι μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν αξίζει?
Ευχαριστώ φιλε Σέσκουλα. Μου είχε δείξει φώτο της και φαίνεται ωραίο κορμάκι. Ξεπέτα?Νικολα ,δεν αξιζει προσπερνά
ψαχτηκες καθολου εσυ να μας πεις ? το μονο που ειδα εχει viber αλλα ακομ δεν μπηκα να στειλω ,ειμαι κι διακοπες εσυ εμαθες?Συναγωνιστές! Ίσως ότι καλύτερο έχω δει να κυκλοφορεί αυτές τις μέρες....Έχει κάνεις εμπειρία;;;
Από τις φώτο τουλάχιστον δεν παίζεται το μωρό.
ΣΟΦΑΚΙ βρίσκομαι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά ΣΟΥ!
698 754 66 14 Είμαι 25 ετών και βρίσκομαι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά σου για να πραγματοποιήσεις τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις, δοκίμασε μαζί μου κατι καινουργιο...kanesex.com
προσωπικά δεν εχω παρει να εχω γνώμη ,αλλα επειδη μου φάνηκε καπως ενδιαφέρον ρωτησα και εμαθα απο δυο ατομα που εχουν παρει και μου ειπαν και δυο οτι δεν αξιζει !! τωρα αν θες να δοκιμάσεις καντο.Ευχαριστώ φιλε Σέσκουλα. Μου είχε δείξει φώτο της και φαίνεται ωραίο κορμάκι. Ξεπέτα?
Για πε .. γιατί;; Μου έστειλε φωτογραφίες μια χαρά είναιΝικολα ,δεν αξιζει προσπερνά
Googlara τηλ και βρήκα παλαιότερη αγγελία με διαφορετικό όνομα... Από φωτό δεν μπορουσα να διακρίνω αν είναι η ίδια. Σε κάθε περίπτωση αυριο θα κάνω επαφή.ψαχτηκες καθολου εσυ να μας πεις ? το μονο που ειδα εχει viber αλλα ακομ δεν μπηκα να στειλω ,ειμαι κι διακοπες εσυ εμαθες?
μουφα ειναι..σαιτ με πληρωμη για κοροιδα..Για αυτή γνωρίζει κανείς κάτι? Λείπει ένας αριθμός από το κινητό της. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Είναι κατηγορία milf. Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.