lispantexiii13
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες που είναι το αστείο που με καυλαντιζετε έτσι δεν σας καταλαβαίνω τόσο δυνατοί είστε όλοι μια ερώτηση έκανα απλή γιατί τόσο κακια ?
Κάποιες από τις φωτογραφίες του βίντεο, όντως είχαν ανέβει σε αγγελία στο kanesex. Ωστόσο, κάποιοι είχαν πει τότε, ότι δεν είναι "πραγματική¨ γυναίκα και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.
σε εμενα πάει αυτό?βλέπω ότι ο τύπος με το αρχικό post έχει 2 μηνύματα εδώ
καμιά πρώην του παίζει να είναι που τον έφτυσε κ ανέβασε άσχετο video της κ λέει ότι κάνει βίζιτες κ ψάχνει πληροφορίες. μπας κ την πετύχει κανάς γνωστός της κ γίνει ρόμπα
δεν το κοιτάνε καλύτερα οι admins εδώ να το κατεβάσουν το post?
Φιλε ακου για να καταλάβεις η τύπισσα ήταν μάστορας στα λεωφορεία τις Ελβο στον στρατό πριν μερικά χρόνια?καλησπέρα μαγκες καινούργιος στην φάση εδω μπορείτε σας παρακαλώ να μου βρείτε αγγελία η έστω τηλέφωνο τουτης εδω να μου στείλει πμ αμα μπορεί την ψάχνω πολύ καιρό
Φίλε καταρχήν ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου τηλ της μαρίνας. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα το εκτιμούσαΜαρινα60 και αντιγονη!!!!
Οχι και ρε ! Γνωριζομαστε παιδιοθεν ή εκ του στρατου ?ρε μαγκες που είναι το αστείο που με καυλαντιζετε έτσι δεν σας καταλαβαίνω τόσο δυνατοί είστε όλοι μια ερώτηση έκανα απλή γιατί τόσο κακια ?
Πιανουν δηλαδη τα χερια τηςΦιλε ακου για να καταλάβεις η τύπισσα ήταν μάστορας στα λεωφορεία τις Ελβο στον στρατό πριν μερικά χρόνια?
τωρα αν όντως γουστάρεις υπάρχουν πληροφορίες κ μπορείς να βρεις τα πάντα για αυτη
Χρειαζόμαστε και εμείς ένα ποσοστό. Τζάμπα διαμεσολαβητές θα γίνουμε?!που θες να σου στειλει μηνυμα μαστορα για να της πω ?
viber, whatsapp, skype, pm, dm, sms, mms ????
Αστο καλυτερα. Απο μουνος εξελιχτηκε σε πρωην και μετα σε τρανςΧρειαζόμαστε και εμείς ένα ποσοστό. Τζάμπα διαμεσολαβητές θα γίνουμε?!
Έλα πμΦίλε καταρχήν ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου τηλ της μαρίνας. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα το εκτιμούσα
Έχει χαθεί κανά μήνα τώρα.Ξέρουμε αν η κanesex afroditi η ανεξάρτητη κάνει ακόμη ;
Δεν ξέρω πως... Νέος γαρ...Έλα πμ
Πήγαινε στο νημα της στην σελίδα 192 θα βρεις το τηλέφωνο τηςΔεν ξέρω πως... Νέος γαρ...
Δουλεύει η έχει σταματήσει;Φίλε καταρχήν ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου τηλ της μαρίνας. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια θα το εκτιμούσα
Μόλις πάρω θα σας ενημερώσω!!Δουλεύει η έχει σταματήσει;
καμια κακία απο κανεναν...αστεια ερωτηση εκανες,αστειες απαντησεις πηρες...ρε μαγκες που είναι το αστείο που με καυλαντιζετε έτσι δεν σας καταλαβαίνω τόσο δυνατοί είστε όλοι μια ερώτηση έκανα απλή γιατί τόσο κακια ?