Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα σε όλους. Την επόμενη βδομάδα θα είμαι Αθήνα για κάποιες μέρες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό? Ευχαριστω
Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Αν κατάλαβα εννοείς για την Χριστίνα 3 Χ. Όπως βλέπεις στις προτεινόμενες μου έχω ακόμα και τις Σβετ... Τι να κάνω είμαι καλός μύλος όλα τα αλέθω χαχα.Αδερφέ σόρυ κιόλας. Όταν λες κορμαρα πως το εννοείς?
Αδερφέ έχει χαθεί .από το σάιτ.απ ότι μου είχε πει το έκανε περιστασιακά .και αν συνεχίζει θα έχει κλειστό κύκλοΣυγνώμη αν επιμένω γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω την κοπέλα Υβοννη 29?ευχαριστω!
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Ατύχησα. Να είσαι καλά!Αδερφέ έχει χαθεί .από το σάιτ.απ ότι μου είχε πει το έκανε περιστασιακά .και αν συνεχίζει θα έχει κλειστό κύκλο
Σίγουρα είναι προσωπική η άποψη του καθενός το τι θεωρεί κάποιος κορμαρα.Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Αν κατάλαβα εννοείς για την Χριστίνα 3 Χ. Όπως βλέπεις στις προτεινόμενες μου έχω ακόμα και τις Σβετ... Τι να κάνω είμαι καλός μύλος όλα τα αλέθω χαχα.
«Κορμάρα» ψιλό αντικειμενική λέξη του καθένος τα γούστα. Έχω εμπειρίες και δεν πολυ γουστάρω τις πολύ φιτ και τις λεπτές, δε μαρέσει η αίσθηση του κοκκαλού.
Από κει και πέρα για το μιλφ Ρέιντζ στις ανεξάρτητες το κορμί αυτό το θεωρώ καλό.
Εύχομαι να σε βοήθησα
Φίλε κάποια στιγμή είχα δει αγγελία με άλλο όνομα που πρέπει να ήταν η Υβοννη αλλά δεν την συγκράτησα έχει χαθεί γενικάΣυγνώμη αν επιμένω γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω την κοπέλα Υβοννη 29?ευχαριστω!
οχιΔεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί.. αλλά έχει κανείς εμπειρία με την κοπέλα; στο τηλ. δεν βγαίνουν αλλες αγγελίες
https://*****/erotikes-gnorimies/agapi-6995566248/
Ωχχ! Οποτε την εχεις παρει? Κριμα... και φαινεται μουναρα με βυζαρες! Μηπως το πραγματικο της ονομα ειναι Ρομπερτα και ηταν πρωην στουντιοκοριτσο?μακρια μαγκες παλτο...
και εσυ πιστευεις πως θα τα δωσει οσα ταζει?να ποιοι χαλανε ΚΑΙ αυτην την πιατσα
Ευκολα 1200€
Αναζητω γυναικα παντρεμενη κ μονο.. Σοβαρη γυναικα π θελει πραγματικη οικονομικη βοηθεια.. ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.. Τ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΣΕΞΙ, ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΩΡΑΙΑ.. μονο γ ματι να σε βλεπω Δ θελω σεξ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ. Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΥ...kanesex.com
Είναι η Βικτώρια από την Τριγγετοαλυσίδα.Ωχχ! Οποτε την εχεις παρει? Κριμα... και φαινεται μουναρα με βυζαρες! Μηπως το πραγματικο της ονομα ειναι Ρομπερτα και ηταν πρωην στουντιοκοριτσο?
Είναι πρώην στουντιοκόριτσο στην αλυσίδα Κροκέων,Κασσάνδρας κλπ με το ίδιο όνομα.Δουλεύω στο χώρο μου. Είμαι γυναικάρα με εμπειρία στα πάντα!!! 6986831174 - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Είναι η Βικτώρια από την Τριγγετοαλυσίδα.
Και στα στούντιο αν ψάξεις,δεν έχει καλές κριτικές.