Σχετικέ την ώρα που γαμας είσαι με μάσκα ή κανείς άπνοια;Πιο άσχετος πεθαίνεις. Έχεις κολλήσει ποτέ ιό του αναπνευστικού από πούτσα; Εκτός κι εσύ αναπνέεις με το κάτω κεφάλι
Κρατάς κανονικά τις αποστάσεις;
Σχετικέ την ώρα που γαμας είσαι με μάσκα ή κανείς άπνοια;Πιο άσχετος πεθαίνεις. Έχεις κολλήσει ποτέ ιό του αναπνευστικού από πούτσα; Εκτός κι εσύ αναπνέεις με το κάτω κεφάλι
Πριν έγραψες για πίπες. Δεν σου βγήκε και τώρα το αλλάζεις;Σχετικέ την ώρα που γαμας είσαι με μάσκα;
Ρε χαζούλη δεν κατάλαβες πως θέλει να αποφυγει τα γλωσσοφιλα..Πριν έγραψες για πίπες. Δεν σου βγήκε και τώρα το αλλάζεις;
Εγώ γουστάρω γλωσσόφιλα κάργα. Αλλά πλέον τα αποφεύγω κι εγώ. Γιατί είναι νο1 τρόπος μετάδοσης. Ψάξτο και θα δεις πως έχω δίκιο. Δε με νοιάζει γιατί το κάνει. Έχει όμως δίκιο που το κάνει. Αν ποτέ ελέω Τσιόδρα περάσει όλο αυτό θα δούμε ποιος έχει δίκιοΡε χαζούλη δεν κατάλαβες πως θέλει να αποφυγει τα γλωσσοφιλα..
Τα περί κορόνα είναι πίπες αφού είναι με κάποιον μια ώρα σε ένα δωμάτιο κ θα τρίβοντας όλη την ώρα..
Είναι δικιά σου επιλογή, αλλά όταν πας με μια μπουμπού που με την σειρά της πάει με 2-3 τουλάχιστον την μέρα, να φοράς μάσκα κ να κρατάς τις αποστάσεις..Εγώ γουστάρω γλωσσόφιλα κάργα. Αλλά πλέον τα αποφεύγω κι εγώ. Γιατί είναι νο1 τρόπος μετάδοσης. Ψάξτο και θα δεις πως έχω δίκιο. Δε με νοιάζει γιατί το κάνει. Έχει όμως δίκιο που το κάνει. Αν ποτέ ελέω Τσιόδρα περάσει όλο αυτό θα δούμε ποιος έχει δίκιο
Πηδάς στα τέσσερα για μέγιστη ασφάλειαΕίναι δικιά σου επιλογή, αλλά όταν πας με μια μπουμπού που με την σειρά της πάει με 2-3 τουλάχιστον την μέρα, να φοράς μάσκα κ να κρατάς τις αποστάσεις..
Έτσι λέει ο Χάρι Πότερ-πατερουλης- τσιορδας..
Τύπε έτσι ομως δεν κρατάς τις αποστάσεις..Πηδάς στα τέσσερα για μέγιστη ασφάλεια
Εξαρτάται πόσο τον έχειςΤύπε έτσι ομως δεν κρατάς τις αποστάσεις..
Θα ήθελα και γω το τηλ της Κιοσσέ. Ευχαριστώ.Δες πμ
Κατάλαβα...Είναι η ΜΙλφ Ελβίρα...Cult κατάσταση..Δεν είναι 35.Ωραίο σώμα για την ηλικία της αλλά θέλει να γουστάρεις cultila .
Εμφανησιακά ποια είναι πιο όμορφη; Ηλιακά προτιμώ τις άνω των 40 αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις χαρακτηριστικά μοντέλου.καλησπερα μαγκες, να ρωτησω,απο γαμευσιμες σε οικονομικη επενδυση (πιθανοτατα ανεξαρτητες), τι εχει απομεινει στο μπαξε; μιλαω μονο για κοπελες απο το σαιτ (για κριτικες/φωτο κτλ). Να ειναι κατω των 60 ετων και να μην ζηταει κατοσταρικο κοινως....
Οι 3 που εχω σταμπαρει με σειρα προτεραιοτητας ειναι οι
μου χει ξεφυγει καποια; Δυστυχως το search του σαιτ ειναι αρκετα κακο, και μετα απο 10 σελιδες απο ανεξαρτητες που εχουν παρει συνταξη (οι περισσοτερες κριτικες ηταν απο το 2014 και πισω), σταματησα.
Ευχαριστω για οποια απαντηση, καλη συνεχεια!
Ε μα η τυφλός η χαζός είσαι. Μπαμ κάνει στις φωτόΗ περιέργια σκότωσε την γάτα.
Μπάς και σώσω κανέναν περίεργο σαν και μένα.
Συνάντηση με την παρακάτω. Στις φωτό πρέπει να ηταν πριν το αρνί του Πάσχα... του περσινού.
Στα θετικά - Ευγενική , πρόσχαρη, μεγάλα βυζιά.
Στα αρνητικά - Χοντρή με κυταρίτιδα παντού (κώλος, γάμπες, μπούτια, μπράτσα) , αξύριστα πόδια, άπλυτη στα επίμαχα σημεία, σπυριά στον κώλο. Γενικότερα ένα χάλι μαύρο.
Καλή πίπα και καλά θα ήταν να είχα μείνει εκεί. Στα 4 στα γρήγορα και τον πούλο.
Κάνω κάτι μαλακίες ώρες - ώρες........
50 ευρά η μιά φορά , αν ήθελα και δεύτερη (όπου φύγει - φύγει ) +20 .
Συναγωνιστές ... μακριά....
30άρα Ελληνίδα, χυμώδης, ερωτική, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Πωωω..πωω χαλάστηκα πλήρως
Αν ήταν εύκολο θα με ενδιέφερε κ εμέναΘα ήθελα και γω το τηλ της Κιοσσέ. Ευχαριστώ.
χωρίς να θέλω να επέμβω στον τσακωμούλη σας, αυτό που λέει ο συναγωνιστής είναι ότι με το φιλί έχεις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις με περισσότερο Ιικό φορτίο απο ότι απλά αν κολλήσεις λόγω αναπνοής και χώρου!Ρε χαζούλη δεν κατάλαβες πως θέλει να αποφυγει τα γλωσσοφιλα..
Τα περί κορόνα είναι πίπες αφού είναι με κάποιον μια ώρα σε ένα δωμάτιο κ θα τρίβονται όλη την ώρα..
εγω αυτα ποτε δεν τα εμπιστευομαι παντωςΠάρε με στο 6997228261. Το δωράκι μου για να με χαρείς είναι 80€ το απλό πρόγραμμα. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ξερουμε κατι? Ολες οι αγγελιες την ιδια δειχνουν με αυτο το τηλ.
Θα επαναλάβω πως το κάνει για να αποφύγει τα γλωσσοφιλα..χωρίς να θέλω να επέμβω στον τσακωμούλη σας, αυτό που λέει ο συναγωνιστής είναι ότι με το φιλί έχεις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις με περισσότερο Ιικό φορτίο απο ότι απλά αν κολλήσεις λόγω αναπνοής και χώρου!
Και πίστεψε με έχει σχέση μεγάλη το ιικό φορτίο!
Εσένα θα σου δώσει γιατί είσαι μορφονιός, πήγαινε. Αλλά ξέχασα, έχεις να τη δεις από το 2017. Οπότε δεν έχεις ιδέα τι κάνει και τι δεν κάνει...Θα επαναλάβω πως το κάνει για να αποφύγει τα γλωσσοφιλα..