dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Στο google φιλε δικηγορε του συναγωνιστη οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. Εσυ μηπως βρηκες κατι?το ειδε στα χαρτια ρε μαστορα...εσυ πιστευεις οτι ειναι αληθινη?
Στο google φιλε δικηγορε του συναγωνιστη οσο εψαξα δεν βρηκα κατι. Εσυ μηπως βρηκες κατι?το ειδε στα χαρτια ρε μαστορα...εσυ πιστευεις οτι ειναι αληθινη?
Λινκ?Tην Καλησπερα στους Φιλους....στο ΚΑΝΕ ΣΕΧ στην σελιδα 7 εχει....ας με συχωρησουν οι Φιλοι για την εκφραση μια "ΜΟΥΝΑΡΑ"......{.για μενα βεβαια} με το Κωδικο ονομα Solnze88......ξερει κανενας φιλος να πληροφορηση πρωτου παρουμε τηλεφωνο......καλα να περνατε......
Έχεις κάνεις άποψη για την παρακάτω αγγελία την έχω πάρει 3 φορές την πρώτη μου το έκλεισε στην καλησπέρα (λέω δεν θα μπορούσε) την δεύτερη όταν την ρώτησα αν δουλεύει σε ξενοδοχείο στο κέντρο το ίδιο και την τρίτη της έστειλα μήνυμα και λέω γιατί το κλείνεις και μου απάντησε έτσι θέλω... Είναι βούρλο ψυχακιας η έτυχε με την φωνή μου και στραβωσε ?
6940877737.ΤΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
Ανεξαρτητη απο γραφεια γυναικα χωρις ταμπου φουλ προγραμα,οχι μηνηματα 6940877737kanesex.com
Τι πίνουν ήθελα να ήξερα και τι βάζουν αγγελίες αφού δεν γουστάρουνπροβληματική και εμένα το ίδιο.
εμενα μου πηρε 100 , τοτε πανε θα περασεις καλα
Eίναι η sexy anna ...μιλφ πλεον παλιοτερα κάτι ελεγε, τώρα δεν ξέρω
Μην ασχολεισε φιλε μια βρωμιαρα αλβανιδα ειναι με σαπια δοντια. Μακρυα!Έχεις κάνεις άποψη για την παρακάτω αγγελία την έχω πάρει 3 φορές την πρώτη μου το έκλεισε στην καλησπέρα (λέω δεν θα μπορούσε) την δεύτερη όταν την ρώτησα αν δουλεύει σε ξενοδοχείο στο κέντρο το ίδιο και την τρίτη της έστειλα μήνυμα και λέω γιατί το κλείνεις και μου απάντησε έτσι θέλω... Είναι βούρλο ψυχακιας η έτυχε με την φωνή μου και στραβωσε ?
6940877737.ΤΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
Ανεξαρτητη απο γραφεια γυναικα χωρις ταμπου φουλ προγραμα,οχι μηνηματα 6940877737kanesex.com
ειναι μια βουλγάρα 50+ ψηλή ξανθειά με βυζους νταρντανα..βαζει στο κανε σεξ ..που και που (σκυλί του πολέμου) την είχαμε σχολιάσει εδώ κάμποσοι που την είχαμε πάρει( 3χρόνια;;πίσω) ...θα θυμηθώ όνομακαμια ηλικια 50+ ξανθια μουναρα παιζει????
Ok...Eίναι η sexy anna ...μιλφ πλεον παλιοτερα κάτι ελεγε, τώρα δεν ξέρω
Κατάλαβα....Μην ασχολεισε φιλε μια βρωμιαρα αλβανιδα ειναι με σαπια δοντια. Μακρυα!
Καλησπερα Φιλε μου.....αν ηξερα πως βαζεις ολα αυτα θα τα ειχα βαλει ηδη...αλλα τυχαινει να ξερω να βαζω μπροστα μονο το κομπιουτερ......και κανενα ψαχτηρι......ε και λογο ηλικιας και στραβομαρας.......καταλαβαινεις υποθετω....καλα να περνας....Τυπε ποσταρε το να δουμε οπωs κανουν ολοι και αν ξερουμε ευχαριστωs ...αλλα η σελιδα 7 σημερα μπορει να ειναι 27 ....καταλαβεs ?
οκ κατανοητο αλλα δεν βοηθα αυτο ..... για να σε βοηθησουμε το λεω ....ΑυταΚαλησπερα Φιλε μου.....αν ηξερα πως βαζεις ολα αυτα θα τα ειχα βαλει ηδη...αλλα τυχαινει να ξερω να βαζω μπροστα μονο το κομπιουτερ......και κανενα ψαχτηρι......ε και λογο ηλικιας και στραβομαρας.......καταλαβαινεις υποθετω....καλα να περνας....
Την Ιβανκα λεs μαλλον ε ?ειναι μια βουλγάρα 50+ ψηλή ξανθειά με βυζους νταρντανα..βαζει στο κανε σεξ ..που και που (σκυλί του πολέμου) την είχαμε σχολιάσει εδώ κάμποσοι που την είχαμε πάρει( 3χρόνια;;πίσω) ...θα θυμηθώ όνομα
Οχι .... αλλα αs τηs πει καποιοs οτι 22.00 δεν ειναι μεσανυχτα ετσι λεω εγω τωρα ...χαχαχα !!!!ΝΙΚΟΛΕΤΑ (για το χωρο σου)
μελαχρινή καύλα 23 χρονών που μπορει να σου χαρισει ενα ονειρεμενο ερωτικο ραντεβου και να κανει να την θυμασαι για πολυ καιρο... μπορεισ να με καλεσεις απο τις 12:00 το πρωι εωσ τισ 00:00 τα μεσανυχτα 69866 51 336kanesex.com
για πείτε εδώ ξέρει κανεις;
οκ κατανοητο αλλα δεν βοηθα αυτο ..... για να σε βοηθησουμε το λεω ....Αυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Ιβανκα λεs μαλλον ε ?
Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη κυρία;;;Μάλλον ο φίλος εννοεί αυτό Εδώ