GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.356
- Πόντοι
- 1.191
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ??
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ??
.. Και εδώ αν ξέρει κάποιος .... ευχαριστώ εκ των προτέρων
ωραιο κομματι αν μπορεις ελα πμ για ποιο πολλες πληροφοριεςΤην έχω συναντήσει δύο φορές, εγώ πέρασα καλά, ευχάριστα. Σώμα αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. ΄'Οτι διαφημίζει από τις υπόλοιπες υπηρεσίες, αλλά η πίπα χωρίς προφυλακτικό πρέπει να μου είπε +20.Ρε παιδιά τη βοήθειά σας, οι γνώστες!!!
Υπάρχουν πληροφορίρες για τούτη εδώ την Αλβανίδα;
Μίλησα στο τηλέφωνο και φάνηκε εντάξει σα χαρακτήρας και ηλικιακά από τη φωνή κοντά στα 30...
Αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει...
Σε ευχαριστώ πολύ Shamrock 35 για τις πληροφορίες...να Σάι καλα... Και εδώ αν ξέρει κάποιος .... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αφού ξέμεινα στο δωμάτιο με την προηγούμενη φόλα, είπα να δοκιμάσω αυτήν.
Αδιάφορη ακωλη αβυζη. Ας την κρατήσω λέω για τα χοντραδια. Πέφτει η πρώτη τσαπου, πάω για ντουζάκι γυρνάω και την βλέπω ντύνεται....
Φεύγεις της λέω...
Ναι είναι για μια εκτόνωση απαντάει, ήθελε και 10€ για το ταξί ή μια κάρτα για το κινητό
Ακόμα μου κάνει κλήσεις για την κάρτα
80€ για μια πιστολια η τύπισσα , δεν το χε η μέρα σήμερα.
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά όταν κλείνετε ένα ραντεβού ,δε ρωτάτε τί περιλαμβάνεται στην τιμή? Αν ρώτησες και απλά η κοπέλα έκανε την πάπια, δεν έπρεπε να της δώσεις όλο το ποσό. Αν δεν τη ρώτησες, το λάθος είναι ξεκάθαρα δικό σου... Και εδώ αν ξέρει κάποιος .... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αδιάφορη ακωλη αβυζη. Ας την κρατήσω λέω για τα χοντραδια. Πέφτει η πρώτη τσαπου, πάω για ντουζάκι γυρνάω και την βλέπω ντύνεται....
Φεύγεις της λέω...
Ναι είναι για μια εκτόνωση απαντάει, ήθελε και 10€ για το ταξί ή μια κάρτα για το κινητό
Γεια σου λες για την ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ την βουλγαρα που εχει και τατου πισω στην πλατη και εχει σαν εδρα το Bill , και ποσα εδωσες χωρις το ξενο /χειο ειχε και κωλο μεσα , για πες .Την Αντριάνα που έχει δικό της νήμα φίλε. Την ξανθιά με τις σιλικονατες βυζάρεςΝα μας ελεγες κ σε ποια αναφερεσε ακριβως....Χθεσινή πρώτη εμπειρία με call girl,την Αντριάνα. Διαβάζω πάνω από χρόνο για την συγκεκριμένη και σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια όχι. Άμα είναι για ποιο αναλυτικές πληροφορίες θα ανεβάσω κριτική
ΕύγεΜήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ??
Φόλα ολκής καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας, κοντή χοντρή, ήρθε με κολάν και ένα κοντό μπλουζάκι με τα κρέατα να κρέμονται.
Πηες πόδι asap, ήθελε και 10€ για ταξί ή σάπια.
Γραφειακια της πλάκας..έχω περάσει κι εγώ από τη φάση αυτή.. παλιότερα.. Και εδώ αν ξέρει κάποιος .... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φεύγεις της λέω...
Μπα το ποιο πιθανον η να σου ερχοταν αλλη και θα σου ελεγε στειλε μου μια paysafe για το ταξι η σιγουρια στην περιπτωση που δεν εμφανιστεις....καλησπερα
μια ebony darcy μαυρουλα απο fb την ξερει καποιος?/
μου ζητησε 80 για μια ωρα στο bill ραντεβου μονο μεσο φβ δεν μου εδινε τηλ και μου φανηκε καπως περιεργο να παω κ να περιμενω χωρις να εχω καποιο τροπο επικοινωνιας
φυσικα οταν της ειπα να μου κανει βιντεοκλιση να την δω με εβρισε και με μπλοκαρε
τι φαση?/την παλευουν?
Aντριανα... μακραν η καλυτερη....Καλησπέρα μήπως ξέρετε καμία call girl πέρα από Άννα πιπινακι με βαθύ τσιμπούκι deep throat???όποιος ξέρει να μου πει 2 3 επιλογές ευχαριστώ!!
Τυπε αν μπορεις στειλε και σ εμενα π.μωραιο κομματι αν μπορεις ελα πμ για ποιο πολλες πληροφοριεςΤην έχω συναντήσει δύο φορές, εγώ πέρασα καλά, ευχάριστα. Σώμα αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. ΄'Οτι διαφημίζει από τις υπόλοιπες υπηρεσίες, αλλά η πίπα χωρίς προφυλακτικό πρέπει να μου είπε +20.Ρε παιδιά τη βοήθειά σας, οι γνώστες!!!
Υπάρχουν πληροφορίρες για τούτη εδώ την Αλβανίδα;
Μίλησα στο τηλέφωνο και φάνηκε εντάξει σα χαρακτήρας και ηλικιακά από τη φωνή κοντά στα 30...
Αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει...
τι μας κανεις τωρα ρε φιλε?εμενα παντως με εριξες στην μελανχολια.παρεπιπτοντως ΑΝΝΑστανταρακι ποια ειναι?Μια που μας έχει φάει η κλεισούρα λόγω ιού, το ρίχνω στις αναμνήσεις:
Καλύτερη εμπειρία: Melissa από Your Angels και Katty (έχουν σταματήσει και οι 2 δυστυχώς)
Πιο όμορφη: Aurora από Glamour
Στήθος: Άννα πιπινάκι
Σώμα: ΣίαVFM: Έλενα 110
Στανταράκι: Άννα Απωθημένο: Liza VIP (μου είχε δώσει τηλ. παλιά αλλά δεν έκατσε).
Στόχοι μετά την καραντίνα: Tzina 22, Ζήνα Petite, Μελίνα, Κατερίνα 20, Ζέτα.
Υπομονή!
τι μας κανεις τωρα ρε φιλε?εμενα παντως με εριξες στην μελανχολια.παρεπιπτοντως ΑΝΝΑστανταρακι ποια ειναι?Μια που μας έχει φάει η κλεισούρα λόγω ιού, το ρίχνω στις αναμνήσεις:
Καλύτερη εμπειρία: Melissa από Your Angels και Katty (έχουν σταματήσει και οι 2 δυστυχώς)
Πιο όμορφη: Aurora από Glamour
Στήθος: Άννα πιπινάκι
Σώμα: ΣίαVFM: Έλενα 110
Στανταράκι: Άννα Απωθημένο: Liza VIP (μου είχε δώσει τηλ. παλιά αλλά δεν έκατσε).
Στόχοι μετά την καραντίνα: Tzina 22, Ζήνα Petite, Μελίνα, Κατερίνα 20, Ζέτα.
Υπομονή!
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά όταν κλείνετε ένα ραντεβού ,δε ρωτάτε τί περιλαμβάνεται στην τιμή? Αν ρώτησες και απλά η κοπέλα έκανε την πάπια, δεν έπρεπε να της δώσεις όλο το ποσό. Αν δεν τη ρώτησες, το λάθος είναι ξεκάθαρα δικό σου... Και εδώ αν ξέρει κάποιος .... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φεύγεις της λέω...