quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ρε μάγκες υπάρχει όντως αυτή η μουναρα;
Τυπαρα Google..re πρώτα..
Τυπε μίλησα στο τηλέφωνο. 80 ευρώ, έρχεται ακόμα και Κηφισιά και είναι γυναίκα...Τυπαρα Google..re πρώτα..
Εγώ απλά είδα αγγελια με τα ίδια τηλ..Τυπε μίλησα στο τηλέφωνο. 80 ευρώ, έρχεται ακόμα και Κηφισιά και είναι γυναίκα...Τυπαρα Google..re πρώτα..
παραειναι καλο για να ειναι αληθινο...
Εχει βουτήξει κάνεις εδώ;
Το προφίλ βλέπω ότι έχει μεγάλο κατάλογο.
όντως...παραειναι καλο για να ειναι αληθινο...
παραειναι καλο για να ειναι αληθινο...
Τσαμπα ειναι τα 400 βαλε κατι πιο πανω για σου πιασουμε το χερι !! βρε αντε απο δω σουργελο σταφιδιασμενη ΟΥΣΤ .Άλλο φρούτο εδώ!
Τελικά αυτές που τρώνε αλεπού για πρωινό πληθαίνουν!
Να μας ελεγες κ σε ποια αναφερεσε ακριβως....Χθεσινή πρώτη εμπειρία με call girl,την Αντριάνα. Διαβάζω πάνω από χρόνο για την συγκεκριμένη και σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια όχι. Άμα είναι για ποιο αναλυτικές πληροφορίες θα ανεβάσω κριτική
Την Αντριάνα που έχει δικό της νήμα φίλε. Την ξανθιά με τις σιλικονατες βυζάρεςΝα μας ελεγες κ σε ποια αναφερεσε ακριβως....Χθεσινή πρώτη εμπειρία με call girl,την Αντριάνα. Διαβάζω πάνω από χρόνο για την συγκεκριμένη και σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια όχι. Άμα είναι για ποιο αναλυτικές πληροφορίες θα ανεβάσω κριτική
Την έχω συναντήσει δύο φορές, εγώ πέρασα καλά, ευχάριστα. Σώμα αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. ΄'Οτι διαφημίζει από τις υπόλοιπες υπηρεσίες, αλλά η πίπα χωρίς προφυλακτικό πρέπει να μου είπε +20.Ρε παιδιά τη βοήθειά σας, οι γνώστες!!!
Υπάρχουν πληροφορίρες για τούτη εδώ την Αλβανίδα;
Μίλησα στο τηλέφωνο και φάνηκε εντάξει σα χαρακτήρας και ηλικιακά από τη φωνή κοντά στα 30...
Αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει...
Χθεσινή πρώτη εμπειρία με call girl,την Αντριάνα. Διαβάζω πάνω από χρόνο για την συγκεκριμένη και σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια όχι. Άμα είναι για ποιο αναλυτικές πληροφορίες θα ανεβάσω κριτική
Την Αντριάνα που έχει δικό της νήμα φίλε. Την ξανθιά με τις σιλικονατες βυζάρεςΝα μας ελεγες κ σε ποια αναφερεσε ακριβως....Χθεσινή πρώτη εμπειρία με call girl,την Αντριάνα. Διαβάζω πάνω από χρόνο για την συγκεκριμένη και σε κάποια συμφωνώ και σε κάποια όχι. Άμα είναι για ποιο αναλυτικές πληροφορίες θα ανεβάσω κριτική