glas7411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2019
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Υπάρχει άποψη; Ευχαριστώ
Μιας και είδα τις διαφορές αντιδράσεις και απόψεις για την απορία που έθεσα έχω να πω την εμπειρία μου αφού δοκίμασα την συγκεκριμένη κοπέλα. Η δοκιμή έγινε χθες σε χώρο δικό της κοντά στο μετρό του Μεταξουργείου. Κόστος 60 για μισή ώρα και μία πιστολια. Εμφάνιση αρκετά καλή και οι φώτο στην αγγελία είναι κατατοπιστικες. Ωραίο στήθος, κωλαρα μεγάλη όχι σφηχτη και λίγη κοιλίτσα. Δεν είναι μοντέλο. Θα την χαρακτήριζα προσωπικά τιμιοτατη σε εμφάνιση. Για τον αγώνα έχω να πω ότι κινείται σε GFE κατάσταση (δεν ξέρω για φιλιά γιατί τα αποφεύγω προσωπικά). Πολύ καλή συμμετοχή, και δεκτική και στην πιπα και στο γαμησι. Θεωρώ πως αν είσαι καθαρός και νορμάλ σε συμπεριφορά μαζί της περνάς καλά. Εγώ πέρασα καλά πάντως. Αρκετά ομιλιτικη και εκτός αγώνα. Αυτό που θέλω να σημειώσω επειδή αναφέρθηκε από αρκετούς είναι το θέμα της επικοινωνίας με ραντεβού. Προσωπικά η επικοινωνία μου μαζί της έγινε σε 2 φάσεις. Η πρώτη μία μέρα πριν την συνάντηση όπου μου απάντησε κατ ευθείαν και είπαμε να μιλήσουμε ξανά την επόμενη ημέρα για να κλείσουμε ακριβώς την ώρα. Την επόμενη δυστυχώς την βρήκα δύσκολα. Την πήρα τηλέφωνο στις 2 το μεσημέρι και τελικά μου απάντησε στις 4 όπου κατάφερα και έκλεισα το ραντεβού. Καθ όλη την διάρκεια της συνάντησης το τηλέφωνο της δεν σταμάτησε να χτυπάει. Οπότε θεωρώ προσωπικά ότι η κοπέλα έχει αρκετή δουλειά και ίσως χάνει κάπου κάπου τον μπούσουλα με την συνεννόηση. Αν έχεις επίμονη όμως μια χαρά επικοινωνείς μαζί της. Αυτά έχω να πω για την εμπειρία μου κι ελπίζω να βοήθησα.