petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Αν έβαζε και το anal θα ήταν ακόμα καλύτερη!!
ευσεβεις ποθοι. πολλοι το θελουμε αλλα....
Αν έβαζε και το anal θα ήταν ακόμα καλύτερη!!
χαιρομαι που περασες καλα.
το Κατερινακι ειναι δυναμη και καλο κοριτσι.
Πως τη βρίσκουμε την Κατερίνα βρε παιδιά, θα μας φάει η μαύρη αγωνία !! χαχαχα
Εγω θα το λυπομουν το κακομοιρο...θα σπασει εντελως..δεν ξερω εαν θα τα καταφερνα...ευσεβεις ποθοι. πολλοι το θελουμε αλλα....
Εγω θα το λυπομουν το κακομοιρο...θα σπασει εντελως..δεν ξερω εαν θα τα καταφερνα...
Κατευθείαν στο Νο3.Υπάρχουν 3 τρόποι
1.μιλάς μαζί της στο mamba (αν εχει ακομα λογαριασμο)
2. Βρίσκεις κάποιον παλαιότερο που σε ξέρει και σε εμπιστεύεται και σε προτείνει
3.κλεινεις με την Αγνή και άμα κάνεις καλή εντύπωση παίρνεις και το τηλεφωνάκι της Κατερίνας
Καμία σχέση με τις φωτο
εδώ ξέρει κάποιος τι παίζει;
Καμία σχέση με τις φωτο
Μόνο η ηλικία παίζει να είναι ακριβής , από εμφάνιση όλα πεσμένα κάνει και πρωκτικο με δυσκολία όμωςκάτι σε πιο αναλυτικό;
Εμένα πάντως η διατύπωση της αγγελίας μου κάνει γραφείο..κ έχει πολλές αν γκουγκλαρεις τηλέφωνο[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/nefeli-23_i1195378[/url]
ξερουμε κατι ???
γραφειο δεν ειναι αλλα νομιζω καπου την εχει ξαναπαρει το ματι μου
Ούτε εμένα, για την Αγνή λέω. Όχι από την άποψη της συμμετοχής αλλά από εμφάνιση για μένα δεν..Φιλε οπως ειπα η αγνη δεν ειναι του γουστου μου οποτε ισως εγω να εφταιγα ισως οχι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δοκιμασεις εαν γουσταρεις.
Φίλε Old Boy, Το βυζί δείχνει συλικονάτο ή είναι ιδέα μου ?
είναι καλό σε αίσθηση ?
Εύγε αγαπητέ
Πρόσφατη συνάντηση με την εν λόγω
Εμφάνιση (πρόσωπο): 7.0
Εμφάνιση (σώμα): 7.0
Γενική συμπεριφορά: 8.0
Επικοινωνία: 8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 7.0
45αρα Ελληνίδα, με εμφάνιση όπως την βλέπετε στις photos ακριβώς. Flat κοιλιά, τίμιο στήθος και πόδια, κώλος 45άρας. Πρόσωπο ωραίο, μικρό θεματάκι με τα δόντια, τίποτε το αντιαισθητικό.
Πολύ καλή συμπεριφορά, εύθυμη, μιλάει λίγο παραπάνω αλλά το κόβει μόλις της πεις. Γενικά πολύ περιποιημένη και καθαρή.
Προσπαθεί στο πρόγραμμα, δεν κλέβει, έχει ωραία αίσθηση γενικά. Δεν είναι για pse, δεν μπορεί να το υποστηρίξει...
Όποιος ψάχνεται για τίμιο amateur milf και gfe να πάει άφοβα. Οι υπόλοιποι απλά προσπεράστε...
Εύγε αγαπητέ
Πρόσφατη συνάντηση με την εν λόγω
Εμφάνιση (πρόσωπο): 7.0
Εμφάνιση (σώμα): 7.0
Γενική συμπεριφορά: 8.0
Επικοινωνία: 8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 7.0
45αρα Ελληνίδα, με εμφάνιση όπως την βλέπετε στις photos ακριβώς. Flat κοιλιά, τίμιο στήθος και πόδια, κώλος 45άρας. Πρόσωπο ωραίο, μικρό θεματάκι με τα δόντια, τίποτε το αντιαισθητικό.
Πολύ καλή συμπεριφορά, εύθυμη, μιλάει λίγο παραπάνω αλλά το κόβει μόλις της πεις. Γενικά πολύ περιποιημένη και καθαρή.
Προσπαθεί στο πρόγραμμα, δεν κλέβει, έχει ωραία αίσθηση γενικά. Δεν είναι για pse, δεν μπορεί να το υποστηρίξει...
Όποιος ψάχνεται για τίμιο amateur milf και gfe να πάει άφοβα. Οι υπόλοιποι απλά προσπεράστε...