spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
γεμίσαμε απατεώνες,δαντε...τι να πεις!!!και εβαλε την φατσα της φορα παρτιδα?
Απατη απο site που θελουν νομισματα για να μιλησεις μαζι τους.
γεμίσαμε απατεώνες,δαντε...τι να πεις!!!και εβαλε την φατσα της φορα παρτιδα?
Απατη απο site που θελουν νομισματα για να μιλησεις μαζι τους.
Ειπα εγω για αλβανακι ? Απατεωνακι ειπαΑλβανακι ξε-Αλβανακι, απο εμφανιση φαινεται πολυ καλο (αν ειναι δικες της), δεν ειμαστε ρατιστες εμεις. Αλλα αν δεν εχει καλο σερβις μακρυα...
Δεν εχω δοκιμασει απο sexorama αλλα ευχαριστω για την πληροφορια συναγωνιστη brittania
Όπως βλέπεις έπεσε σιωπή! Δεν ρωτάνε τα αυτονόητα!η Αννα110 ειναι καλη;
Όπως βλέπεις έπεσε σιωπή! Δεν ρωτάνε τα αυτονόητα!
ξέρει κανείς κάτι ;;;;;;
Ότι είναι εξαιρετική σε όλα!τι εννοεις;
απατη αυτο
Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μαζί της για το Σάββατο που θα έρθω Αθήνα αλλά δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί της. Σα να μου απαντούσε ρομπότ, όλες οι απαντήσεις μονολεκτικές. Με είπε ότι είναι διθέσιμη για το Σαββάτο αλλά από εκεί και πέρα δεν μου απάντησε σε κάτι άλλο και ούτε τηλέφωνο μου έδωσε. Την έχει συναντήσει κανένας για είναι fake η αγγελία;
Από το site μίλησα, αφού δεν έχω το τηλέφωνό της.Καλησπερα φιλε, αυτην την ψαχνουμε πολυ καιρο, πολλα μελη του bou! Για πες μου ομως, πως επικοινωνησες με την κορασιδα?
Απαντηση πηρες ; ναι τωρα αν της εχουν στειλει χιλιαδες μηνυματα πως θελεις να σου απαντησει ελα μωρουλινι το Σαββατο εχω χρονο να κανουμε τρελες . Ο σκοπος ειναι να γινει το ραντεβου και να γραψεις εδω δυο λογακια πως περασες ,αλλα αν ερχεσαι απο μακρια να εχεις καβατσα και αλλο ραντεβου.Μην μας ξεχασεις.Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μαζί της για το Σάββατο που θα έρθω Αθήνα αλλά δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ μαζί της. Σα να μου απαντούσε ρομπότ, όλες οι απαντήσεις μονολεκτικές. Με είπε ότι είναι διθέσιμη για το Σαββάτο αλλά από εκεί και πέρα δεν μου απάντησε σε κάτι άλλο και ούτε τηλέφωνο μου έδωσε. Την έχει συναντήσει κανένας για είναι fake η αγγελία;
Στα 4 πρώτα μηνύματα απάντησε, μονολεκτικά. Με είπε εντάξει για το Σάββατο στις 7. Από κει και μετά σιωπή.Απαντηση πηρες ; ναι τωρα αν της εχουν στειλει χιλιαδες μηνυματα πως θελεις να σου απαντησει ελα μωρουλινι το Σαββατο εχω χρονο να κανουμε τρελες . Ο σκοπος ειναι να γινει το ραντεβου και να γραψεις εδω δυο λογακια πως περασες ,αλλα αν ερχεσαι απο μακρια να εχεις καβατσα και αλλο ραντεβου.Μην μας ξεχασεις.
Η συγκεκριμένη έχει και στο Onlyfans σελίδα, γνωρίζει κανείς αν έχει τίποτα βιντεάκια εκει μέσα; αν αξίζει;
Οκ, ο stergiou εγραψε για Αλβανακι απλα εκανα απαντηση στο τελευταιο σχετικο μυνημα που ηταν το δικο σου...Ειπα εγω για αλβανακι ? Απατεωνακι ειπα
Στα 4 πρώτα μηνύματα απάντησε, μονολεκτικά. Με είπε εντάξει για το Σάββατο στις 7. Από κει και μετά σιωπή.
Επιβεβαιώνω, 200 μου απάντησε η ώρα μέσα και κώλο,σαν έξτρα σεξ ελεύθερο και πάει Πρίαμο....Οσοι καταδρομείς προσέλθετε!!