giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Πάντως παρόλο που άνοιξαν τα ημιδιαμονής τα thread των ανεξάρτητων κοριτσιών έχουν σιγήσει για τα καλά.
Έχει προφίλ και σελίδα. Το ζητάς από την ίδια.Καλησπέρα,
Που θα βρω το τηλέφωνο από Liza vip?
Τρόμαξα με την περιγραφή και μόνο. Κρίμα για τα 5ρια αλλά θα ήταν πεσμένα στα 60 οπότε άκυρα κι αυτά.Ακόμα τρέχω......
Επρεπε να το καταλάβω από την τιμή και την φωνή αλλά καμμιά φορά σε βαράει η μαλακία στο κεφάλι.
Εχουμε και λέμε
Ηλικία 60+
Κιλά 130+ μπυροκοιλιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Βυζιά 5άρια
Πρόσωπο τρεχάτε ποδαράκια μου
Τιμή 30 ευρώ μία φορά - 50 δύο.
Τοποθεσία Σεπόλια
Πήγα είδα και απήλθα τρέχοντας ... ψιλογύρισα και τον αστράγαλο στο φεύγα από την τρομάρα.
Μακάρι να ήταν σαν την φωτογραφία.
Για ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ.
γραφειατη και την ποσταρεις στις ανεξαρτητες ...λαθος νημα διαλεξεςγιαυτήν εδώ έχει γραφτεί κάτι?
γραφειατη και την ποσταρεις στις ανεξαρτητες ...λαθος νημα διαλεξες
Τρόμαξα με την περιγραφή και μόνο. Κρίμα για τα 5ρια αλλά θα ήταν πεσμένα στα 60 οπότε άκυρα κι αυτά.
Απέκτησε ήδη 18 νέους ακόλουθουςΞέρουμε τίποτα για αυτήν εδώ;
καλησπερα συναγωνιστες. Απο αλλο σαιτ τσιμπησα μια ελληνιδα 28+ με ωραιο βυζακι 3αρι, ξυπνια που της αρεσει το γλυψιμο. Κανει ωραια σιγανη πιπα και γενικα πηδιεται καλα. Πολυ καλα θαλεγα. Λιγο ακριβη ομως. 100 ευρω για 2 ωρες. Και χωρις πρωκτικο. Για μια φορα αξιζει. Δεν εχει λινκ οποτε τηλεφωνο μονο με sms. Δυο την ημερα ομως
Αν οι φωτογραφιες ειναι αληθινες , τοτε ισως να ειναι μια καλη περιπτωση!!!!
Καλησπέρα , έχει δοκιμασει κανεις??
Φιλε τηλεφωνο και εδώ σε παρακαλώ!!!καλησπερα συναγωνιστες. Απο αλλο σαιτ τσιμπησα μια ελληνιδα 28+ με ωραιο βυζακι 3αρι, ξυπνια που της αρεσει το γλυψιμο. Κανει ωραια σιγανη πιπα και γενικα πηδιεται καλα. Πολυ καλα θαλεγα. Λιγο ακριβη ομως. 100 ευρω για 2 ωρες. Και χωρις πρωκτικο. Για μια φορα αξιζει. Δεν εχει λινκ οποτε τηλεφωνο μονο με sms. Δυο την ημερα ομως
Παιδες ξερουμε τι γινεται εδω?
Εψαξα εδω λιγο και ειδα οτι εχει συζητηθει το κορασιο αλλα δεν εβγαλα ακρη αν ειναι legit
Εχω μηλισει μαζι της απο 2 διαφορετικους αριθμους μεσω Viber για πληροφοριες
Να χωθω η θα φαω φολα? Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας το μοιραστει
Καλησπέρα Κύριοι
Ξέρει κάποιος τίποτα για αυτό ?
εισαι ο τομιτο που εχω γνωρισει πριν κατι χρονια?
εισαι ο τομιτο που εχω γνωρισει πριν κατι χρονια?
καλα δε θυμαμαι?