Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
Ειναι η Ναταλια απο mamba...
Την εχεις δοκιμασει φιλε μου? Αξιζει στο κρεβατι ή μαπα το καρπουζι?
Ειναι η Ναταλια απο mamba...
Αααα η Ειρηνη, 50χρονη Ρωσσιδα ξανθια. Κανει ωραια τσιμπουκακι τελειωτικο, γλωσσοφιλα και γενικα την γλωσσα της την δουλευει ωραια. Προγραμμα ειναι της 1 ωρας με 2 εκτονωσεις, δεν βιαζεται. Απο εμφανιση οτι βλεπεις, γυρω στο 1,65 τσουπωτη, με συμπαθητικο προσωπο ξανθια με κοντο καρε.Καλησπερα κυριοι γνωριζει καποιος:Hrini 53xr.
Ja omorfes stigmes, an felis xalarosi pare me tel. Eime 53 xronon 6974785567kanesex.com
Διάβασες κάπου να γράφω κάτι τέτοιο ? Μιλάω για όσες με ενδιαφέρουν και αυτές είναι ελάχιστες. Ποιο καλά περνάω με μία μέτρια κανούργια παρά με μία καλή για αν όχι 2η φορά,σίγουρα 3η, μέχρι ενός σημείου πάντα.όλες τι ανεξάρτητες και όλες των γραφείων??? (τα οποία αλλάζουν και ρόστερ...)
πότε πρόλαβες?
Πες κάτι παραπάνω αν θες.
[/quotα
Παίχτη Πώς την βρίσκουμε την συγκεκριμένη? Έχεις κάποιο τηλ?
ναι είναι φοιτήτρια στο 15ο έτοςΚαλησπέρα παιδιά!
Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ?
Καλησπέρα,
η παρακάτω είναι η Ναταλια που είχε νήμα εδώ ενα φεγγαρί?
Αξιζει?
Ναι αυτή είναι.
Το νήμα υπάρχει ακόμα. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί. Ή να διαβάσεις τι έχει γραφτεί.
ρε παικταρα μου,ολοι τουτοι που θελουν την γυμναστρια ντε και καλα ,θελουν να την γαμισουν?μηπως νομιζουν οτι θα γαμισουν τσαμπα?
Πηρα τηλ. και μου ειπε 70 για μια πιστολιά ή 100 για 1ωρα με 2 εκτονωσεις κ ελευθερα στοματικα κλπ με χωρο Αγιους Αναργυρους. Προσωπικα τα βρηκα πολλα για ο,τι ειδα στις φωτο..
Καλησπέρα,
η παρακάτω είναι η Ναταλια που είχε νήμα εδώ ενα φεγγαρί?
Αξιζει?
Πηρα και τηλ...80 μια ωρα μια εκτονωση +20 +20 +20 χαχαχα
Περιγραφή Επειδή βαρέθηκες να σε κοροϊδεύουν με τις ψεύτικες φωτογραφίες και τις γρήγορες συναντήσεις επικοινώνησε μαζί μου…Χωρίς γραφεία..είμαι Rossida πανέμορφη. Τηλεφωνο ^^
Σ'ευχαριστω!
Το νήμα ειναι το παρακάτω, για όποιον άλλον ενδιαφέρεται!