TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
στο είπα δεν σεΦιλε βρηκες ανθρωπο να ανοιξεις διαλογο.....ο τυπος ειναι μονο για σαπακια του mamba και για πιτογυρα με διπλο κρεμυδι και τζατζικι![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
στο είπα δεν σεΦιλε βρηκες ανθρωπο να ανοιξεις διαλογο.....ο τυπος ειναι μονο για σαπακια του mamba και για πιτογυρα με διπλο κρεμυδι και τζατζικι![]()
![]()
για τις υποδοχες λες υποθετω...
Ψάχνω το mail για τη γυμνάστρια που κάνει ραντεβού στον Ισθμό. Το ξέρει κάποιος; Ή το link?
Αν εχεις την καλοσύνη και εδώτο μειλ το εχω
το τηλ δεν εχω
στο στελνω τωρα σε πμ
Σου έστειλα κάτι φίλε μου J lo 1989 Ελπιζω να σε βοηθήσει .Να είσαι καλά δες πμ .
Κάνε αυτό που σου είπα ίσως ξέρουν .Αν μπορεί κάποιο μέλος ας βοηθήσει .Να είσαι καλά .Οτι άλλο θες και ξέρω στείλε πμ να σε βοηθήσω .Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια όπως και τα αλλά μέλη .
Καλησπέρα μάγκες. Έχει δοκιμάσει κανείς ή είναι μούφα;Δήμητρα
sexorama.eu
καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις εμαιλ τησ γυμνάστριας στο ισθμό παρακαλω πολυτο μειλ το εχω
το τηλ δεν εχω
στο στελνω τωρα σε πμ
φιλε ειναι ευκολο να το στειλεις και απο εδω?το μειλ το εχω
το τηλ δεν εχω
στο στελνω τωρα σε πμ
ειναι η ιδια με αλλο profile.
στο δικο σου link πρεπει να ειναι κατα τη διαρκεια της καραντινας επειδη ειναι με λιγα κιλακια παραπανω, ενω σαν ελενα φαινεται πιο αδυνατη.
αν βοηθαει...
Έχω δει και τα άλλα προφίλ, απλώς ήθελα να δω αν έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ. Φαίνεται πολύ δυνατό πάντως.