gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.612
- Πόντοι
- 4.696
Αραγε τι να εννοεί με το ελευθερο σεξ 60?
αυτο που κανουν ολες οι τανες με καποιους και εμεις σφυραμε ανεμελα χαχαχχα
αυτο που κανουν ολες οι τανες με καποιους και εμεις σφυραμε ανεμελα χαχαχχα
τι κάνει νιάου νιάου...Αραγε τι να εννοεί με το ελευθερο σεξ 60?
Εδώ δεν πάμε στις κανονικές λόγω κορωνοιού..θα πάμε και ακα???βικτωρια μενει
εσυ μονο :S πρεπει να παρεις βαθμο απο λοχιας να ανεβεις λιγο τουλαχιστον 2 βαθμους :thubsdown:Καλησπερα.
αυτες τις μερες εχει ερθει κανεις σε συνευρεση με καμια η μονο εγω μπαινω στον πειρασμο να τ κανω;
κανένας νοήμον τύπε μου δεν έχει πάει με καμία και δεν θα πάει για πολύ καιρό ακόμα ....όσο αναφορά την αγγελία πιο πάνω εκτός ότι είναι μπάζω ... λόγο σώματος πρόσωπο ομορφο έχει .... για να λέει στην αγγελία της ότι με 60 κάνει ελεύθερο έρωτα φανταστητε τι έχει κάνει αυτή η τύπησα ....μακρυά .....!!!Καλησπερα.
αυτες τις μερες εχει ερθει κανεις σε συνευρεση με καμια η μονο εγω μπαινω στον πειρασμο να τ κανω;
δεν λες 2-3 ονοματακια να ξερουμε και εμεις για το μεταΕγω σε 2 3 που εστειλα...Δουλευουν κανονικα οπως επίσης δουλευουν ολες οι νυχουδες κομμωτριες και περσοναλαδες
Την απορία την είχα κ εγώ για το μετά..Θα μάθουμε άραγε ποιές δούλευαν προς αποφυγήν τους?δεν λες 2-3 ονοματακια να ξερουμε και εμεις για το μετα
Την απορία την είχα κ εγώ για το μετά..Θα μάθουμε άραγε ποιές δούλευαν προς αποφυγήν τους?
οχι στο λεω καθετα ;) γιατι ο καθενας πεταει μια μαλακια λεει την εξυπναδα του και μεχρι εκει ......Την απορία την είχα κ εγώ για το μετά..Θα μάθουμε άραγε ποιές δούλευαν προς αποφυγήν τους?
Σε πιστεύωοχι στο λεω καθετα ;) γιατι ο καθενας πεταει μια μαλακια λεει την εξυπναδα του και μεχρι εκει ......
το προβλημα μας δεν ειναι ουτε ο σταυρος ουτε το ευαγγελιο ;) ειναι οτι λεμε πολλα εχουμε μεγαλη γλωσσαΣε πιστεύω
Άρα μετά με το σταυρό στο χέρι κ ότι γίνει :S
Αυτό που με χαλάει είναι ότι δε θα μπορέσουμε να ρίξουμε μαύρο στις ''παρανομούσες'' ανεύθυνες
το προβλημα μας δεν ειναι ουτε ο σταυρος ουτε το ευαγγελιο ;) ειναι οτι λεμε πολλα εχουμε μεγαλη γλωσσα
ΥΓ. ειδα μηνυμα με τα ματια μου που ο αλλος υποσχονταν στην κοπελα τα διπλα λεφτα για να βρεθει μαζι της :S τι να πω :thubsdown: