jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δλδ ο ορισμος του vfm
Χα χα ναι
δλδ ο ορισμος του vfm
Σε νοιάστηκε όμως δεν πρέπει να παραπονιέσαιΤην πήρα πριν κανα μήνα σε δικό της χώρο στην Αχαρνών. Μάλλον Ρουμάνα που μιλάει καλά τα Ελληνικά. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τσατσά. Σώμα χυμώδες με ταττού. Στήθος σιλικόνη (χωρίς να αφήνει πολλά χουφτώματα - ισπανική ούτε για αστείο). Πολλά υποσχόμενο. Αυτά είναι τα καλά. Κόστος 80 ευρώ για μισή ώρα υποτίθεται που τα ζητάει μπροστά. Μπαίνω της λέω μπάνιο, μου λέει άστο δεν έχω χρόνο. Ξεκινάω . Πίπα με προφυλακτικό μόνο. Αλλάζω 2 στάσεις και στα 12 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει είναι ο επόμενος, περιμένει από κάτω, τελείωνε. Της είπα ούτε 15 λεπτά δεν είμαι εδώ και μου λέει η τσατσά η μαλακισμένη φταίει που μου βάζει απανωτά ραντεβού. Δεν πήγαινα σε στούντιο, μπουρδέλα , μασάζ ή άλλη ανεξάρτητη ? Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.
Φεύγοντας μου λέει τι θα κάνεις τώρα που δεν πρόλαβες να χύσεις? Της είπα πάω να πηδήξω άλλη καλύτερη με πιο πολύ ώρα . Και αυτό έκανα. Ποτέ ξανά. Κατεβαίνοντας είδα νεαρό 25άρι συμπαίκτη δίπλα στη μηχανή του που ξαναέπαιρνε τηλέφωνο.
Την πήρα πριν κανα μήνα σε δικό της χώρο στην Αχαρνών. Μάλλον Ρουμάνα που μιλάει καλά τα Ελληνικά. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τσατσά. Σώμα χυμώδες με ταττού. Στήθος σιλικόνη (χωρίς να αφήνει πολλά χουφτώματα - ισπανική ούτε για αστείο). Πολλά υποσχόμενο. Αυτά είναι τα καλά. Κόστος 80 ευρώ για μισή ώρα υποτίθεται που τα ζητάει μπροστά. Μπαίνω της λέω μπάνιο, μου λέει άστο δεν έχω χρόνο. Ξεκινάω . Πίπα με προφυλακτικό μόνο. Αλλάζω 2 στάσεις και στα 12 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει είναι ο επόμενος, περιμένει από κάτω, τελείωνε. Της είπα ούτε 15 λεπτά δεν είμαι εδώ και μου λέει η τσατσά η μαλακισμένη φταίει που μου βάζει απανωτά ραντεβού. Δεν πήγαινα σε στούντιο, μπουρδέλα , μασάζ ή άλλη ανεξάρτητη ? Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.
Φεύγοντας μου λέει τι θα κάνεις τώρα που δεν πρόλαβες να χύσεις? Της είπα πάω να πηδήξω άλλη καλύτερη με πιο πολύ ώρα . Και αυτό έκανα. Ποτέ ξανά. Κατεβαίνοντας είδα νεαρό 25άρι συμπαίκτη δίπλα στη μηχανή του που ξαναέπαιρνε τηλέφωνο.
Ρε μάγκες τι 100 λέει η τύπισσα για μια ώρα τον Δεκέμβρη την πήρε φιλαράκι στ σπίτι της Αχαρνών 70 για μια ώρα ανέβηκε η ταρίφα με όλη την κατάσταση ?? Κ δεν τρελάθηκε κιόλας πολύ τουπε η κοπελαΤην πήρα πριν κανα μήνα σε δικό της χώρο στην Αχαρνών. Μάλλον Ρουμάνα που μιλάει καλά τα Ελληνικά. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τσατσά. Σώμα χυμώδες με ταττού. Στήθος σιλικόνη (χωρίς να αφήνει πολλά χουφτώματα - ισπανική ούτε για αστείο). Πολλά υποσχόμενο. Αυτά είναι τα καλά. Κόστος 80 ευρώ για μισή ώρα υποτίθεται που τα ζητάει μπροστά. Μπαίνω της λέω μπάνιο, μου λέει άστο δεν έχω χρόνο. Ξεκινάω . Πίπα με προφυλακτικό μόνο. Αλλάζω 2 στάσεις και στα 12 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει είναι ο επόμενος, περιμένει από κάτω, τελείωνε. Της είπα ούτε 15 λεπτά δεν είμαι εδώ και μου λέει η τσατσά η μαλακισμένη φταίει που μου βάζει απανωτά ραντεβού. Δεν πήγαινα σε στούντιο, μπουρδέλα , μασάζ ή άλλη ανεξάρτητη ? Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.
Την πήρα πριν κανα μήνα σε δικό της χώρο στην Αχαρνών. Μάλλον Ρουμάνα που μιλάει καλά τα Ελληνικά. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τσατσά. Σώμα χυμώδες με ταττού. Στήθος σιλικόνη (χωρίς να αφήνει πολλά χουφτώματα - ισπανική ούτε για αστείο). Πολλά υποσχόμενο. Αυτά είναι τα καλά. Κόστος 80 ευρώ για μισή ώρα υποτίθεται που τα ζητάει μπροστά. Μπαίνω της λέω μπάνιο, μου λέει άστο δεν έχω χρόνο. Ξεκινάω . Πίπα με προφυλακτικό μόνο. Αλλάζω 2 στάσεις και στα 12 λεπτά χτυπάει τηλέφωνο και μου λέει είναι ο επόμενος, περιμένει από κάτω, τελείωνε. Της είπα ούτε 15 λεπτά δεν είμαι εδώ και μου λέει η τσατσά η μαλακισμένη φταίει που μου βάζει απανωτά ραντεβού. Δεν πήγαινα σε στούντιο, μπουρδέλα , μασάζ ή άλλη ανεξάρτητη ? Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν.
Και εκει τελειωνει η κουβεντα τυπε σηκωνεσαι και φευγεις .. γεια χαρα νταν
Πάτε καλά; με τον κοροναιό ψαχνετε να πηδηξετε πουτανα; αυτες για να βγαλουν λεφτα θα πουν και θα κανουν τα παντα εμεις ομως πρεπει να εχουμε μυαλο στο πανω κεφαλι μαςΡε μάγκες τι 100 λέει η τύπισσα για μια ώρα τον Δεκέμβρη την πήρε φιλαράκι στ σπίτι της Αχαρνών 70 για μια ώρα ανέβηκε η ταρίφα με όλη την κατάσταση ?? Κ δεν τρελάθηκε κιόλας πολύ τουπε η κοπελα
Πάτε καλά; με τον κοροναιό ψαχνετε να πηδηξετε πουτανα; αυτες για να βγαλουν λεφτα θα πουν και θα κανουν τα παντα εμεις ομως πρεπει να εχουμε μυαλο στο πανω κεφαλι μας
οι πιο πολλες δουλευουν κανονικοτατα.......αλλα καλο θα ηταν να το αποφυγουμε για οσο καιρο λενε οι αρχες....
Αφού έκλεισαν τα ξενοδοχεία πως δουλεύουν κανονικά φίλε ??
Μόνο οσες εχουν δικό τους χώρο, και επιπλέον δεν φοβούνται, δουλεύουν.
Δηλαδή λίγες !!
xilton δουλεύει 150 euro η βολταΕιναι σιγουρο οτι εκλεισαν ολα??
Ειναι σιγουρο οτι εκλεισαν ολα??
οι πιο πολλες δουλευουν κανονικοτατα.......αλλα καλο θα ηταν να το αποφυγουμε για οσο καιρο λενε οι αρχες....
και στη δηλωση τι θα δηλωνουν ? παω να γαμηθω ή σε ατομα αρωστα που με εχουν αναγκη ? καθονται ολες παιδια και μολις ανοιξει η πορτα θα φαμε ένα 15% επιδομα κολονοιου. Ηδη τα πρακτορεια το συζητάνε μεταξυ τους.κι εγω ετσι πιστευω οτι δουλευουν πολλες "ανεξαρτητες" ασχετα με το τι γραφουν στο bou. Μπορει οταν εκλεισαν τα hotel να εκοψαν λιγο αλλα θα πανε σε σπιτια στους καλους πελατες...
Τωρα που εγινε απαγορευση μαλλον θα δυσκολευτουν...
και στη δηλωση τι θα δηλωνουν ? παω να γαμηθω ή σε ατομα αρωστα που με εχουν αναγκη ? καθονται ολες παιδια και μολις ανοιξει η πορτα θα φαμε ένα 15% επιδομα κολονοιου. Ηδη τα πρακτορεια το συζητάνε μεταξυ τους.
και στη δηλωση τι θα δηλωνουν ? παω να γαμηθω ή σε ατομα αρωστα που με εχουν αναγκη ? καθονται ολες παιδια και μολις ανοιξει η πορτα θα φαμε ένα 15% επιδομα κολονοιου. Ηδη τα πρακτορεια το συζητάνε μεταξυ τους.