Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.478
- Πόντοι
- 736
το Κατερινάκι πιθανότατα
Ποιο Κατερινακι παικτη? Για δωσε πληροφοριες, αν ξερεις πραγματι την κοπελα?
το Κατερινάκι πιθανότατα
Αλλα το κατερινακι ( ελληνιδα ) κι αλλη η κατερινα 20Φαντάζομαι ότι λέει την Κατερίνα 20 που έχει προφίλ κ εδώ. Εγώ δεν την έχω συναντήσει, δεν την ξέρω.
και αλλο η κατερινα στανιση!!!!!Αλλα το κατερινακι ( ελληνιδα ) κι αλλη η κατερινα 20
Επίσης.Το Κατερινάκι που λέει ο clonarius είναι η Κατερίνα από μάμπα.
Πολλοί από εμάς έχουμε γράψει για συναντήσεις μαζί της.
Η Κατερίνα 20 έχει και νήμα εδώ, έχει μαύρα μαλλιά και δεν έχει μπλε μάτια.
Επίσης.
Ούτε η μια Κατερίνα (Κατερίνα mamba) ούτε η άλλη Κατερίνα (Κατερίνα20) δεν είναι στο 1.55 ή περίπου σε αυτό.
Μάλλον δεν θα το βρεις, αλλά το πάθημα ας γίνει μάθημα, όταν ξανά συνάντησής μωράκι στο ασανσέρ του Bill να θυμάσαι ότι η τύχη δεν σου χτυπάει συχνά την πόρτα ενώ η ατυχία είναι πιό επίμονη.Τι να κάνουμε ρε παίχτες, μάλλον δε θα το βρω το μωρό. Πάντως δε νομίζω ότι ήταν ελληνιδα
Δεν κάνουμε ακριβή αναφορά μετρήματος. Αλλά καμία από τις δυο δεν είναι... εκεί κάτω.Ισχύει, κρατάω μια επιφύλαξη σχετικά με το ύψος γιατί πολλοί δεν το έχουν με τους υπολογισμούς.
Τσεκαρε Ζήνα από Magicgirls...Τι να κάνουμε ρε παίχτες, μάλλον δε θα το βρω το μωρό. Πάντως δε νομίζω ότι ήταν ελληνιδα
Δεν κάνουμε ακριβή αναφορά μετρήματος. Αλλά καμία από τις δυο δεν είναι... εκεί κάτω.
και οι δύο είναι πέριξ του 170
Καλωδιομένε, ξανα κοίτα την περιγραφή. (μάτια, ύψος και ηλικία περίπου λέει, μαλλί δεν αναφέρει) Κοίτα και την απάντηση του ironman89 στην προηγούμενη σελίδα, και κρίνε, εσύ που την έχεις δει και από κοντά, αν θα μπορούσε να είναι αυτή σύμφωνα με τη περιγραφή του ενδιαφερόμενου συναγωνιστή.Έχοντας δει και τις δύο, συμφωνώ μαζί σας.
Υπάρχει κόσμος που δεν το έχει με το ύψος αλλά και με τα κιλά και δυσκολεύεται να υπολογίσει.
Εκτός αυτού ο φίλος κόλλησε με τα μάτια της και μάλλον δεν ασχολήθηκε πολύ με το ύψος.
Πάντως το κάζουαλ ντύσιμο, το μαλλί και τα μάτια «φωνάζουν» Κατερινάκι.
Επίσης η εμφάνισή της δεν είναι τυπικής Ελληνίδας.
αναφερει ;)Ααα, κ κοκκινομαλα
Καλωδιομένε, ξανα κοίτα την περιγραφή. (μάτια, ύψος και ηλικία περίπου λέει, μαλλί δεν αναφέρει) Κοίτα και την απάντηση του ironman89 στην προηγούμενη σελίδα, και κρίνε, εσύ που την έχεις δει και από κοντά, αν θα μπορούσε να είναι αυτή σύμφωνα με τη περιγραφή του ενδιαφερόμενου συναγωνιστή.
Ε, τότε δεν μιλάμε για... Κατερίνες.αναφερει ;)
μικροκαμωμενη και κοκκινομαλλα και baby φατσα μπορει να ηταν και η αφροδιτηΕ, τότε δεν μιλάμε για... Κατερίνες.