- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Αν δεις στις ανεξάρτητες, θα βρεις πολλές με αυτά τα κριτήρια. Κάποιες όμως Κυριακή ρεπάρουν οπότε δες στις σελίδες τους και πάρε τηλέφωνα...καλησπερα παιδια! εχει να προτεινει κανεις καμμια στα 80-100 ευκολη στην συννεοηση μπας και μπορει αποψε? ηλικια ανω των 25
To ιδιο ανετα θα εισαι στο studio και το ιδιο στο Hotel? Στην θεση σου θα πηγαινα με 50 απλο προγραμμα κ εαν μου εκανε θα την εκλεινα σε hotel μετα.Το νου σας,τελευταία στιγμή τη πήρα χαμπάρι και ακύρωσα
δουλεύει και σε στούντιο
πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
πολύ της αποστείρωσης είναι αυτή……το παίζει αφροδισιολόγος ….χρόνια στο κουρμπέτι …..μινιόν όμορφη κοπέλα με ωραίο δέρμα, μουνακι κωλαράκι αλλά δεν…..εκτός αν άλλαξε τώραTo ιδιο ανετα θα εισαι στο studio και το ιδιο στο Hotel? Στην θεση σου θα πηγαινα με 50 απλο προγραμμα κ εαν μου εκανε θα την εκλεινα σε hotel μετα.
στα 50 ομως δεν λειτουργουν εκει απο 80 και πανωTo ιδιο ανετα θα εισαι στο studio και το ιδιο στο Hotel? Στην θεση σου θα πηγαινα με 50 απλο προγραμμα κ εαν μου εκανε θα την εκλεινα σε hotel μετα.
πολύ της αποστείρωσης είναι αυτή……το παίζει αφροδισιολόγος ….χρόνια στο κουρμπέτι …..μινιόν όμορφη κοπέλα με ωραίο δέρμα, μουνακι κωλαράκι αλλά δεν…..εκτός αν άλλαξε τώρα
έτσι ακριβως ....Δεν έχει αλλάξει. Πολύ όμορφο κορίτσι αλλά μόνο για ξεφόρτωμα και μάλιστα για λιγότερα από 50€.
Ρεζουμε αν και off topic αφού την πήρα studio: Με καθάρισε με μαντηλάκι ενώ είχα κάνει ντους κανονικά, με ψιλοετριψε, με ψιλόχαιδεψε, λάστιχο στην μελάτη περδα, ψιλοδοντι, ψιλόγλωσσα, ψιλοχερι, την γύρισα στα 4 και μετά από 8’ την είχα ξεχάσει .
Δεν έχει αλλάξει. Πολύ όμορφο κορίτσι αλλά μόνο για ξεφόρτωμα και μάλιστα για λιγότερα από 50€.
Ρεζουμε αν και off topic αφού την πήρα studio: Με καθάρισε με μαντηλάκι ενώ είχα κάνει ντους κανονικά, με ψιλοετριψε, με ψιλόχαιδεψε, λάστιχο στην μελάτη περδα, ψιλοδοντι, ψιλόγλωσσα, ψιλοχερι, την γύρισα στα 4 και μετά από 8’ την είχα ξεχάσει .
μυστες μου γνωριζουμε τιποτα?!
Για την Μαρίνα λέτε στην πολυκατοικία με τον άντρα της στο ενδιάμεσο;
ναι αδερφέ κατεβαίνεις κάτω απο το σπίτι σου, ανοίγεις τον κάδο ανακύκλωσης πετάς μέσα 80 ευρώ
ανεβαίνεις πάλι πάνω βαράς μια , και είσαι μια
ήρωα που εισαι ηρωαΓια την Μαρίνα λέτε στην πολυκατοικία με τον άντρα της στο ενδιάμεσο;
Μακριά..την είδα φάτσα (παλιά λέμε τώρα) κ έφριξα.
Αλλά μια κ πήγα, νέο παιδί ήμουν τότε, έριξα ένα ηρωικό κ έφυγα κουτρουβαλωντας τις σκάλες
στα νιάτα της ήταν δυνατό μετά άρχισε τα ραντεβού ;)ήρωα που εισαι ηρωα
Στο προφιλ της δεν δειχνει ουτε αγγελια ουτε αλλες πληροφοριες...Η τζουλια ελληνιδα μιλφαρα που δουλευε στο μασατζοδικο της σολωμου
Παιζει και μονη της τωρα
Πληροφοριες στο προφιλ της μεχρι να ανεβει η αγγελια τιμη 80 ευρω με 2 πιστολιες
Και ακα πιπα και τελειωτικο στο στομα 100με κωλο
εχει το τηλ της καλεσε την εγραψα το προγραμμα τηςΣτο προφιλ της δεν δειχνει ουτε αγγελια ουτε αλλες πληροφοριες...
Που μπορω να βρω?