PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
καλησπερα μπορει να μου πει καμια κοπελα για σημερα γιατι προσπαθησα με veronikα αλλα η κοπελα δεν
καλησπερα μπορει να μου πει καμια κοπελα για σημερα γιατι προσπαθησα με veronikα αλλα η κοπελα δεν
στείλε μαιλ.το γράφει πάνω στις φωτός τηςεχει κανεις το κινιτο τησ ιολης
Φοιτητριούλα ψάχνω κι εγώ.Όντως παίζει κανά καλό στυλιάρι...?καμια πιτσιρικα φοιτητρια φαση ξερετε?
ήταν η ιδια με τις φωτο? κώλο δίνει?Καλησπερα κ παλι απο μενα,ρωτησα κ προχθες αν ήξερε καποιος κατι αλλα τζιφος,τελος πάντων το κασκανταριλικη εγινε με επιτυχία τουλαχιστον,συναντηση με τν κοπελα στο μπιλ ,πολυ καλη περιπτωση ουτε διαστικια ουτε μη αυτο μη εκεινο συνίσταται για οσους ψαχνουν οπως εγω κατι αξοιολογο στα 80 ευρω χωρις +20 κ +20,το μονο βέβαια +20 που μου ειπε ειναι για 2η εκτόνωση πραγμα που δν με καιει αφου γενικα δν τελειωνο γρηγορα εδω ειναι η αγγελία
Καλησπερα κ παλι απο μενα,ρωτησα κ προχθες αν ήξερε καποιος κατι αλλα τζιφος,τελος πάντων το κασκανταριλικη εγινε με επιτυχία τουλαχιστον,συναντηση με τν κοπελα στο μπιλ ,πολυ καλη περιπτωση ουτε διαστικια ουτε μη αυτο μη εκεινο συνίσταται για οσους ψαχνουν οπως εγω κατι αξοιολογο στα 80 ευρω χωρις +20 κ +20,το μονο βέβαια +20 που μου ειπε ειναι για 2η εκτόνωση πραγμα που δν με καιει αφου γενικα δν τελειωνο γρηγορα εδω ειναι η αγγελία
Κανεις μεγαλο λαθος δν παραμπεμπω κανεναν,κ στην αλλη κοπελα δεν ειπε κανεις οτι δν ηταν η ιδια αλλα οτι δεν του αρεσε,δν μπορω να ξερω τ κανει η καθεμια με τν καθενα εγω μιλησα για μενα,κ για την συγκεκριμενη ειπα αυτο που ειδα κ εζησα δεν ειπα σε κανεναν να παει φιλε μου, τωρα στην 2η εγω αυτο που ειδα στην κοπελα εμοιαζε πολυ με της φωτογραφιες της σγγελιας κ οντως ειχε μεγαλο βυζι τωρα 4σαρι 3αρι δν ξερω δν πηρα κ μετρο μαζι μου..για τν φιλο πιο νω που ρωταει οχι απο οσο μου ειπε