Καλησπέρα μύστες!Επειδή μπαίνω συχνά και διαβάζω το forum,παρατήρησα μια κουβέντα που έγινε περι κοστολόγησης των υπηρεσιών μερικές σελίδες πίσω.Και επειδή σποραδικά εξασκώ το άθλημα (λόγω οικονομικών αλλιώς θα ασχολιόμουν περισσότερο),θα θελα να πω και γω δυο τρια πράγματα.Εχω παει απο γνωστα μοντέλα μέχρι ''θειες'' του επαγγέλματος.Οπότε θεώρω έχω σφαιρική άποψη.Οσον αφορά την συμπεριφορά τους,θεώρω οτι έχει να κάνει με την εμφάνιση του καθένα.Δηλαδή αλλιώς θα συμπεριφερθούν σ ενα πιτσιρικά,αλλιώς σ εναν μεγαλύτερο,αλλιως σ εναν εμφανίσιμο κλπ κλπ.Καλως ή κακως ειναι ανθρωποι και οι κοπέλες και επηρρεαζονται.Ακόμα και μεις που έχουμε παρε δώσε με κοινό στις δουλειές μας,κακα τα ψέμματα,αλλιώς συμπεριφερόμαστε στις εμφάνισιμες και αλλιώς στις οχι τόσο,οσο επαγγελματίες και αν είμαστε.Υπάρχει εδώ όμως μια διαφορά.Κάποτε ειχα μια κουβέντα μ ενα city toyr γι αυτό το θέμα και μου είχε πει το εξής.Στο διπλανό δωμάτιο είχε ασφάλεια όποτε αμα γινότανε κατι σε βγάζανε σηκωτο και δεύτερον αμα δεν ειχες καποια στάνταρ(καθαριότητα κλπ) δεν σε δεχότανε.Επίσης το δωμάτιο όποιοι εχετε ασχοληθεί με city toyrs το διαθέτουν οι κοπελες και είναι ολα σε 5αστερα ξενοδοχεία.Μιλάμε όμως για αυστηρά επαγγελματίες του χώρου,τουλαχιστον εμφανισιακά.
θέλω να καταλήξω στο εξης.Δεν γίνεται να μην είσαι επαγγελματίας αλλα τσαρλατάνος του χώρου και να ζητάς 150αρια + 25αρι του ξενοδοχειου.Δηλαδή να μην πλήρής τα σωματικά προσόντα αλλα ούτε και τα αναλογά ''τα του αγώνα'' και να χρεώνεις τόσο.Αρκετές κοπέλες εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνουν για να παει κάποιος μαζί τους.Αλλα παρόλα αυτά υπάρχουν τυποί που την βλέπουν αγαπουληδες,τους τα σκανε και παιρνουν τα μυαλα τους αερα.Πρεπει να καταλαβετε ορισμενοι οτι κανετε κακο στην πιατσα με την συμπεριφορα σας.Εχω διαβασει απειρα για το επαγγελμα τους.Η κατακλειδα σε καθε αρθρο ειναι οτι ολους τους βλεπουνε πελατες.Δεν προκειται ποτε να σε δει κατι αλλο.Στο μονο που αλλαζουν ειναι αμα εισαι ευγενικος θα σου φερθουν κ αυτες ευγεινικα και προφανως θα εχουν πιο ευχαριστη διαθεση.Δεν υπαρχει περιπτωση ομως να σε συναντησουν σαν εργαζομενες και να πεσουν ξερες απο ερωτα.Σοβαρευτειτε γιατι το πραγμα εχει παραγινει και πλεον δεν βρισκεις ελαχιστα τιμια κοριτσια κατω απο 100.
Και μην ξεχνατε κατι.Ολοι εσεις που το εξασκειτε το θεμα συχνα,εργαζεστε αδιακοπα,ορισμενοι στερειστε για να κανετε ενα ραντεβου.Ορισμενοι εχετε φαει τα χρονια σας στα θρανια και εχετε καταληξει στον ταμειο του ΟΑΕΔ.Αλλοι δουλευετε για τον βασικο 12ωρα κλπ.Καθιστε και μετρηστε την εργατωρα σας με την εργατωρα των κοριτσιων.Οπως και κεινες πρεπει να κανουνε σεξ με καποιον αγνωστο,ετσι και και γω στην δουλεια μου πρεπει ν ανεχθω την παπαρια του καθενα που με ρωταει οτι του κατεβει και στην τελικη δεν πληρωνει κιολας.Το maximum που θα πανε οι κοπελες στο 8αωρο τους ειναι 4-5 πελατες.Απλα συγκρινετε.Επειδη όμως η ζητηση ειναι μεγαλυτερη της προσφορας συμβαινουν ολα αυτα.Αν το κοβαμε το αθλημα ολοι μας για κανενα διμηνο και σφιγγαν τα κωλαρακια θα βλεπατε πως θα πεφτανε οι τιμες καθετα.Ειναι απλό...Σκεφτειτε το..και με συγχωρειτε αν κουρασα!!!