erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
ξέρουμε κάτι για την κοπέλα?
Υπήρχε μια κοπέλα που έκανε μασαζ+ στο σπίτι της κάπου στα βόρεια (Μαρούσι ή κάτι τέτοιο).
Λίγο κοντούλα αλλά είχαν ακουστεί ωραία σχόλια, 50 ή 60 την ώρα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος συναγωνιστής;
Μήπως είναι η ίδια Μαίρη που δούλευε μέχρι πριν αρκετούς μήνες στο Αχαρνών 85;
κι εμένα προς αυτή μου φέρνει, είναι όμως; άσχημη ήταν από τι θυμαμαιΜήπως είναι η ίδια Μαίρη που δούλευε μέχρι πριν αρκετούς μήνες στο Αχαρνών 85;
λογικα γραφειο,πολλα προφιλ σε αυτο το τηλεφωνοξέρουμε κάτι για την κοπέλα?
Εδώ είναι μαζί με τη φίλη της την Κάτια 25 χρονών οπως μου είπε..200 ευρώ το DuoΕδω ειναι το Μωρο ....!!! ;) ;)
40αρα tatoo lady καλό κορμί για 40αρα και πολύ καλή συμμετοχή ... εμπειρότατη με μακράν θητεία σαν στουντιοκοριτσο ... 100 € / 1 ωρα+ τα πάντα όλα anal, cif, cιm ... στην κατηγορία της ειναι από καλύτερα που κυκλοφορούν αν και ειναι τσιμπημένη η τιμή της αξίζει να την πάρεις μια φορά κούρσα ....
Η γνωστή Μαίρη είναι.Αρκετά καλή αλλά για μιλφ είναι πολλά τα 100 ευρώ.Μήπως είναι η ίδια Μαίρη που δούλευε μέχρι πριν αρκετούς μήνες στο Αχαρνών 85;
εγω που μίλησα μου ειπε 80 για νορμαλ χωρίς αναλ. Για 1+ ωραΗ γνωστή Μαίρη είναι.Αρκετά καλή αλλά για μιλφ είναι πολλά τα 100 ευρώ.
Άρα 100 φουλεγω που μίλησα μου ειπε 80 για νορμαλ χωρίς αναλ. Για 1+ ωρα
λογικα ναι εμενα παντως που μιλησαμε με μήνυμα γιατί σδεν εν σήκωνε το κιν . Στο Πρόγραμμα δεν μου ειπε για πρωκτικόΆρα 100 φουλ
μυστες αυτες οι ανεξαρτητες σε σαιτ οπως lovelist openday ειναι φεικ οι φωτο ? καλυτερα γραφειο η ανεξαρτητη γνωστη απο δω?
Παιδια τηλ μαριαλενας κανεις?
Πρέπει να έχεις 5 δημοσιεύσεις για να στείλεις pmΓια καποιο λογο δε μπορω να στειλω pm, μηπως επειδη δεν χρησιμοποιω explorer?
όχι 5 πλέον, 10Πρέπει να έχεις 5 δημοσιεύσεις για να στείλεις pm
Γράψε άλλη μια