GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
τωρα που ανοιγει ο καιρος , θα παιξει πολύ πισινα..... ΤΕΛΟΣ το τελεφερίκ.ηθελε τελεφερικ,και αυτη,γιαυτο...
τωρα που ανοιγει ο καιρος , θα παιξει πολύ πισινα..... ΤΕΛΟΣ το τελεφερίκ.ηθελε τελεφερικ,και αυτη,γιαυτο...
τι ειναι ρε γιωργη η φ.για σπικαρισε μου και μενα του φτωχου.Παρε αυριο Φ.... να ρεφάρεις....
θα ενημερωθείς εν καιρο αγαπητε φιλε...τι ειναι ρε γιωργη η φ.για σπικαρισε μου και μενα του φτωχου.
Ηταν να φυγω αλλα αν εχει καλο καιρο την Δευτερα θα παμε παρελαση μαζι.Παρε αυριο Φ.... να ρεφάρεις....
παιζει με πολλα ονοματαΚαμια Πληροφορια για το κοριτσι του λινκ υπαρχει?
Ευχαριστω !!
μια χαρα... να φατε παρεα και μπακαλιαρο..!!Ηταν να φυγω αλλα αν εχει καλο καιρο την Δευτερα θα παμε παρελαση μαζι.
γραφειατο...
Για τσεκ πμ εσυ...γραφειατο...
και ΕΣΥ...Για τσεκ πμ εσυ...
αυτή λέει πως θέλει να βλέπει πρώτα τα άτομα που θα συνάντηση !!!αυτή οσο περιεργο και αν φαινεται είναι αληθινη
Έχεις τρόπο επικοινωνίας μαζί της;αυτή οσο περιεργο και αν φαινεται είναι αληθινη
Δοκιμασες???αυτή οσο περιεργο και αν φαινεται είναι αληθινη
Δοκιμασες???
Δοκιμασες???
Δοκιμασες???
Επιδημία έχει πέσειΜάγκες προσοχή! Είχα ρωτήσει λίγο καιρό πριν εδώ για την γκομενα και κάποιος μου είπε μα μην ασχοληθώ γιατί σε επικοινωνία που είχε μαζί της εκείνη του είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το κάνει ακαποτο.
Όποτε και έκοψα επικοινωνία...
Είναι 3-4 περιπτώσεις, από το mamba αλλά κ αλλού@giorgosstergiou γιατι το λες, πλην μιας τυπισσας απο το Μαμπα δεν θυμάμαι να είχαμε αλλο επίσημο κρούσμα.
Εκτος και αν εννοείς κάτι αλλο και εχω καταλαβει λαθος.