TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εκτος απο εναν που ειναι διαχρονικος β+γ for everετσι ειναι οι μεγαλοι ερωτες,τελειωνουν αποτομα...
εκτος απο εναν που ειναι διαχρονικος β+γ for everετσι ειναι οι μεγαλοι ερωτες,τελειωνουν αποτομα...
:jelous:εκτος απο εναν που ειναι διαχρονικος β+γ for ever
Για την Ελενα ξερουμε τιποτα?
Μεγάλη πορεία και σε οίκους ανοχής με το όνομα Μαξίμ,μετά σε στούντιο, ενδιάμεσα σε γραφεία με βίζιτες σε Μύκονο και τώρα πάλι σε γραφείο.πρωην στουντιοκόριτσο. αν δεν κάνω λάθος, αυτές είναι κριτικές της:
οι φωτός δεν την κολακεύουν καθόλου ενώ φαίνεται να έχει αδυνατίσει υπερβολικά.
Φίλε μάλλον για τραβελι φαίνεται, αλλά δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά!! :thubsdown:
Σατανααααααανα αφησεις το κατερινακι ησυχο εσυ!!!....κανει και τρομερο σπασιμο μεσης, οταν στηνεται στα 4...
χρονια πολλα μαν,και καλη χρονια....Σατανααααααα
U2 bro. Καλη χρονια να εχουμε....!!χρονια πολλα μαν,και καλη χρονια....
Τι φαίνεται, είναι, γράφει διαφορετικού τύπουΦίλε μάλλον για τραβελι φαίνεται, αλλά δεν βάζω και το χερι μου στη φωτιά!! :thubsdown:
Έχει τόσα νήματα με ανεξάρτητες, γιατί δεν διαβάζεις λίγο, σίγουρα θα βρεις κάτιχρονια πολλα παιδια ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ και θα ηθελα μια βοηθεια, θα ηθελα να μου πειτε μερικεσ επιλογεσ καλεσ απο εμφανισμεσ κοπελεσ που να εχουν ολο το πακετο
ευχαριστο
Μάγκες για τσεκάρετε εδώ, έχει κάποιος γνώμη γι αυτή?
Την βλέπω πολλά υποσχόμενη
Εχει πεσει τραγικα το επιπεδο. Και αυτες που πλασαρονται ως ανεξαρτητες ανηκουν σε σαβουρογραφεια.εχουν "χαθει" λιγο οι ανεξαρτητες ή ειναι ιδεα μου?
Τυπε πάρε τηλ την ίδια ζητά πληροφορίες και μετά ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα αν γνωρίζει κάποιος..καλησπερα, καλη χρονια σε ολους.Δεν ηξερα σε ποιο νημα να ρωτησω.Μου ηρθε πριν λιγο καιρο στο viber μυνημα που ελεγε οτι πηρε το τηλεφωνο μου απο μια φιλη της που την ηξερα παλια,ελενη ψηλη ξανθια και οτι κανει ραντεβου αν ενδιαφερομαι να στειλει φωτογραφιες.Η αληθεια ειναι οτι δεν ψαρωσα και της ειπα οτι δεν γνωριζω καμμια ελενη ψηλη,οντως,(ασε που εχω καποια χρονια να ασχοληθω με το αθλημα,αλλα μαλλον ξαναρχιζω).Βεβαια με ετρωγε η περιεργεια να δω οποτε της ειπα να στειλει και να μου πει το προγραμμα,οπως και εγινε,αλλα δεν ξανασχοληθηκα.Το τηλεφωνο ειναι...4754.Εχει καποιος αποψη? Ρωταω γιατι ετυχε να ερθει το μυνημα λιγες μερες (δεν θυμαμαι)μετα απο ενα ραντεβου απο μαμπα,το οποιο ενω ξεκινησε καλα τελικα απο μαλακια ΄χασαμε το κορμι πατριωτη΄ αλλα της εδωσα το τηλεφωνο μου,απλα δεν προχωρησε καθολου,ειχε ξενερωσει.Με εχει φαει η περιεργεια μηπως ηταν καποιο τεσταρισμα