Τυπε πες της 80..Κανε κανενα παζαρι να πεσει!
150 ζητάτε παλιά αλλο που έπαιρνε 100..
Τυπε πες της 80..Κανε κανενα παζαρι να πεσει!
Αρα βυζου η κυρια !ακριβως οπως τα λες ειναι,οσο αναφορα για τα ραντεβου τοτε.πλεον μετα απο χρονια στον χωρο,μπορει να εχει χασει την φρεσκαδα της,αλλα εχει κρατησει την ορεξη για καλο σεξ...
Πολυ καλο βυζι και δεν πεφτει!!!!!! Κανονισε και θα μας θυμηθεις!!!!!Αρα βυζου η κυρια !
απορω με το συμπερασμα σου...Αρα βυζου η κυρια !
Ναι ρε!!!!! Πως το εβγαλε το συμπερασμα?απορω με το συμπερασμα σου...
αυτο του ειπα...απο την στιγμη που την εχω δει,θα ειναι ΚΑΙ βυζαρου..(οχι μεγαλο μεγεθος,αλλα οκ)...Ναι ρε!!!!! Πως το εβγαλε το συμπερασμα?
μήπως έχει κρατήσει και την όρεξη για φαΐ...ρε παιδιά αυτή δεν έχει μια κοιλούμπα και ένα στενό κόλο ή κάνω λάθος?ακριβως οπως τα λες ειναι,οσο αναφορα για τα ραντεβου τοτε.πλεον μετα απο χρονια στον χωρο,μπορει να εχει χασει την φρεσκαδα της,αλλα εχει κρατησει την ορεξη για καλο σεξ...
ταλαιπωρια ζωης η κοπελα,σκας μυτη μετα απο 3,5 χρονια για να ρωτησεις γι αυτο το ρεταλι?
Τουφα εβγαζες τυπε?
Οχι ρε μαλλον λαθος! Μια χαρα ειναι η κοιλια! Οχι πλακα αλλα οχι ασχημη! Τωρα για στενο κωλο δεν ξερω τι λες αλλα στο αναλ ηταν πολυ στενη και τα εδωσε ολα!!!!!!μήπως έχει κρατήσει και την όρεξη για φαΐ...ρε παιδιά αυτή δεν έχει μια κοιλούμπα και ένα στενό κόλο ή κάνω λάθος?
Ειπα εγω τιποτε για σενα ? Κοιτα που θα με βγαλουν και μαρτυριαρη !αυτο του ειπα...απο την στιγμη που την εχω δει,θα ειναι ΚΑΙ βυζαρου..(οχι μεγαλο μεγεθος,αλλα οκ)...
σκας μυτη μετα απο 3,5 χρονια για να ρωτησεις γι αυτο το ρεταλι?
Τουφα εβγαζες τυπε?
Καλα αυτος επεσε με τα ρουχα στην θαλασσα ?Παιδες επειδη δν μπορω ν στειλω πμ υπαρχει καμια καλη προταση σ ελληνιδα ευκολα προσβασιμη? θ ειμαι Αθηνα για γιορτες.
Καλα αυτος επεσε με τα ρουχα στην θαλασσα ?
και δε μαθαινουμε αν ειναι και κρυα τα νερα. σκεφτομαι να βουτηξω τα Θεοφανεια
Χρόνια Πολλά σε εσένα και σε όλους συνάδελφεχρονια πολλα και καλες γιορτες με υγεια σε ολους τους συναγωνιστες και στους διαχειριστες!
Άστο για το καλοκαιράκι φίλε, είναι κρύα τα νερά τώρα...
Αν σου φερουμε το αριστερο με τις βυζαρες μπαινεις μεχρι την μεση?ας εχω το μεσαιο γκομενακι διπλα μου και μπαινω ανετα φιλε ;)