veneto
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 78
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 6.195
Και εγώ ...και εγώ... ξέρουμε τίποτα παραπάνω όσο αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών ??
αστο φιλε...παει καιρος που εκανα την κινηση,να την δω...μπηκε δωματιο,μιλησαμε,και κοπηκε στα προφορικα.θηριο στηθος,αλλα ακανονιστο σωμα,και κυριως πολυ μαγκια για το τιποτα.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Μήπως έχει πετύχει κανείς την "Scarlet" που δούλευε στο studio Alien Girls, στην Αντιοχείας 64 στη Νέα Φιλαδέλφεια; Μήπως έγινε "ανεξάρτητη";
Από τη Σλοβακία ήταν η κοπέλα! Πρέπει όντως να την έκανε για τη χώρα της αφού και στο studio που ήταν, τις μισές μέρες ήταν εκτός.
Αγνοείται η τύχη της φίλε!! Πρέπει να έφυγε για τη Πράγα, τη πατρίδα της!! Σπανίζουν οι Τσέχες ιερόδουλες πλέον εδώ στο Ελλαδισταν!!
Κυρίοι τη θυμάστε;
Η πρώην Valeria από naughty cats...Την βλέπω από τότε μια δυο φορές το χρόνο. Βυζάρες και petite κατασκευή με κλίση στο τσιμπούκι όπου είναι πολύ δυνατή (πνιξίματα, σάλια, χύσιμο στο στόμα κτλ.)
Έπεσα στην αγγελία και είδα τις ίδιες φωτό από το γραφείο που δούλευε...
Επίσης μακριά από
Δεν έρχεται η ίδια και το δούλεμα πάει σύννεφο....
Μπραβο Θοδωρακη. Χτες ρωταγες γι ατην . Σημερα την πηρες. Κοστος δεν μας ειπες ? 400 οσο γραφει ?Σημερινή μεσημεριανή συνάντηση με μαριλου.πολυ όμορφη γύρω στα 30 αδύνατη στήθος μικρό αλλά πάει πολύ με το κορμί της μεγάλες ρόγες.στο πρόγραμμα πολύ δυνατή προσπάθησε να με Ευχαρίστηση.θα Την ξανασυναντησω σίγουρα
Σημερινή μεσημεριανή συνάντηση με μαριλου.πολυ όμορφη γύρω στα 30 αδύνατη στήθος μικρό αλλά πάει πολύ με το κορμί της μεγάλες ρόγες.στο πρόγραμμα πολύ δυνατή προσπάθησε να με Ευχαρίστηση.θα Την ξανασυναντησω σίγουρα
Να φαινεται σωστα.
...γραφειακι boy??? γραφειακι??? !!
Οχι Γιωργο αυτο ειναι ξαναστειλε μηπως δεν το.εχει δει θα γινεται χαμος απο μειλ πιστευωΕπικοινωνια πως γινεται?
Της εστειλα mail χθες δεν εχω παρει απαντηση
Να υποθεσω οτι στο mail της στην αγγελια εχει ξεχασει το g??