petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Κατερίνα20 , ανδριαννα ή Μαριαλένα ;
Μαριαλενα χαλαρα,χωρις καθολου σκεψη.
power
Κατερίνα20 , ανδριαννα ή Μαριαλένα ;
ανδριαννα ????έλα ρε πήτερ, πάλι διαφωνούμε...
πάντως και οι 3 είναι πολύ καλές, όποια και να επιλέξει θα περάσει καλά
φιλαρακι τζων,να ρωτησω κατι,δεν το ξερω μπορει να ειναι μαλακια.κατα τις 12 με 1,ποσταρισε σε αυτο το νημα και σε κανα δυο αλλα ακομη,μια καινουργιο μελος,ονοματι μαρια νικα.τα ποστ ομως δεν εμφανιζονται,τι γινεται?έλα ρε πήτερ, πάλι διαφωνούμε...
έλα ρε πήτερ, πάλι διαφωνούμε...
φιλαρακι τζων,να ρωτησω κατι,δεν το ξερω μπορει να ειναι μαλακια.κατα τις 12 με 1,ποσταρισε σε αυτο το νημα και σε κανα δυο αλλα ακομη,μια καινουργιο μελος,ονοματι μαρια νικα.τα ποστ ομως δεν εμφανιζονται,τι γινεται?
το υπεθεσα,αλλα και αλλο ενα νεο μελος εγραψε και εμφανιστηκαν.οχι αλλο τιποτα να παρουμε ματι,αν ειναι μανταμ η τιποτα αλλο.θα περιμενουν εγκριση αφου ειναι νεο μελος μαλλον
το υπεθεσα,αλλα και αλλο ενα νεο μελος εγραψε και εμφανιστηκαν.οχι αλλο τιποτα να παρουμε ματι,αν ειναι μανταμ η τιποτα αλλο.
ασε,μην παιζεις με τον πονο μου.εχω να ερθω 4 μηνες.στραβωσα.γιαυτο θελω και καλο και ανετο με τον χρονο.μη μυριστεις θηλυκο. αμεσως
Βασικα ηταν ερωτηση. Ποια αντριανα λες?σωστό
οι απόψεις μου είναι γενικά γνωστες επί του θέματος και δεν χρειάζεται να τις επαναλάβω.
εξάλλου αυτά είναι καταρχάς πολύ υποκειμενικά, και κατά δεύτερον πρόκειται για πολύ καλές επιλογές όπως ξαναείπα ότι και να αποφασίσει
φιλε μου καλε,ψαχνω,δεν γνωριζω και πολλα,αλλα απο το να σαλιαριζω με την καθε κοπελα η να βριζομαι με συναδελφους,το ριχνω στο ψαχτιρι.φρανκ είσαι αρχηγός στο "ψάξιμο" !!!
ναι το ξερω,δεν γεναται θεμα μεταξυ μας.και καλά κάνεις, εγώ σοβαρά το είπα...!!
Έδρα Αθήνα και επίσης με ραντεβού Σαλόνικα, ΠΆΤΡΑ ΚΑΙ ΚΎΠΡΟ..Έχει κανείς άποψη για αυτήν;
Μου είπε για 120 την ώρα
Εκτος από τα 120 την ώρα μήπως σου εθπε και τι προγραμμα κάνει;Έχει κανείς άποψη για αυτήν;
Μου είπε για 120 την ώρα
Εκτος από τα 120 την ώρα μήπως σου εθπε και τι προγραμμα κάνει;
μπορεί να ειναι απο Κύπρο και να κάνει κανένα ραντεβού οταν πάει σπιτι τηςΈδρα Αθήνα και επίσης με ραντεβού Σαλόνικα, ΠΆΤΡΑ ΚΑΙ ΚΎΠΡΟ..
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται..! Πες Πάτρα οκ 2 ώρες Θεσσαλονίκη άντε 6 αλλά πάει η κοπελια και Κύπρο;;;
Εαν googlareis το τηλ βγαινει εστιατοριομπορεί να ειναι απο Κύπρο και να κάνει κανένα ραντεβού οταν πάει σπιτι της