Έλαβα αρκετά μηνύματα από μέλη του site για να δώσω το τηλέφωνό της. Και εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα: Κάνει κανείς το καλό προς του συναγωνιστές που θέλουν να τη γνωρίζουν ή θα την κάψουμε και έχω μέρος της ευθύνης? Ρωτάω γιατί πριν κατηγορηθώ επειδή στο social time που είχα μαζί της είναι πραγματικά υπέροχη γυναίκα και θα είναι κρίμα να εξαφανιστεί...
Πιστεύεις ότι "κάποιος" ή "κάποιοι" πού θέλουν νά τήν κάψουν θά ζητήσουν τό τηλέφωνο από μένα καί σένα;Nα σοβαρευτούμε.Οι "κάποιοι" όταν ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ αποφασίσουν νά κάψουν, δέν περιμένουν τήν άδειά μας.Οι "κάποιοι" είναι μέσα στό κόλπο πάντα.
Η παραμύθα με τήν δήθεν απόκτηση τού αριθμού τηλεφώνου, ιντριγκάρει τόν ενδιαφερόμενο.
Οσο δυσκολότερη γίνεται η πρόσβαση στό τηλέφωνο τόσο περισσότερο αυξάνει η κάψα τού ενδιαφερόμενου.
Αυτός πού δέν θέλει νά δώσει πληροφορίες (κάθε τύπου) δέν αναφέρει τίποτα.Απλούστατο.
Φαντάσου νά γράψω, "....χθές βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν γιά ύπνο χτύπησε τό κουδούνι μου.
Ανοίγω καί μιά τρομερή μουνάρα, άνοιξε τό παλτό της, κι ήταν γυμνή.Στάζαν οι τοίχοι από καύλα!Ονειρικά γαμήσια.
Φεύγοντας μού άφησε στό κομοδίνο πενήντα ευρώ, μού έκλεισε πονηρά τό ματάκι, λέγοντάς μου "αυτά είναι γιά τά κοινόχρηστα.Eίμαι η Οσία Πόρνη τού Ελέους, αλλά μήν τό μάθει κανείς!!!"