spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γατοκολλημενη.παιχτη,σοβαρεψου.Καλησπερα . Μια ερωτηση ρε παιδια για οποιον ξερει και θυμαται . Μια ξανθια που ειχε κολλημα με τις γατες πως την ελεγαν ;
γατοκολλημενη.παιχτη,σοβαρεψου.Καλησπερα . Μια ερωτηση ρε παιδια για οποιον ξερει και θυμαται . Μια ξανθια που ειχε κολλημα με τις γατες πως την ελεγαν ;
Εχει ενα κολλημα και ταιζει οτι γατι βρεθει στο δρομο της . Ξανθια περιπου 35 χρονων .γατοκολλημενη.παιχτη,σοβαρεψου.
οι φωτο της ειναι απο μασαζ
καλησπέρα, μήπως ξέρετε κάτι γιαυτην
Η κοπέλα αν βέβαια είναι κοπέλα και δεν είναι γραφείο μόνο ληξιαρχική πράξη γέννησης δεν ζητάει θέλει Facebook τηλέφωνο αληθινό κλπκαλησπέρα, μήπως ξέρετε κάτι γιαυτην
Ρε παιδια σε Αφρικανικη Ηπειρο υπαρχει κατι;Απο στουντιο μπουρδελο εως call girl ψαχνω απεγνωσμενα (εκτος πατησιων κτλ)
Υπαρχει απο γραφειο τουλαχιστον που εχω παρει εγω προσωπικα γιατι εψαχνα. Ανεξαρτητη δεν εχω βρει (και δε μιλαω για αφρικανες του δρομου)Ρε παιδια σε Αφρικανικη Ηπειρο υπαρχει κατι;Απο στουντιο μπουρδελο εως call girl ψαχνω απεγνωσμενα (εκτος πατησιων κτλ)
Στο DBA που βρεθήκαμε , τίποτα ιδιαίτερο. Αγγαρεία και πίπα με δόντι !! Εξω δεν ξέρω αν έχει πιό πολύ διάθεση !!
Δεν ασχολουμαι περισσοτερο φιλε μου μετα απο ολα αυτα που ζητουσε ,αν ξερεις παντως τιποτα για αυτην πες μου να μου φυγει η περιεργειαμην ασχολείσαι φίλε...
Η κοπέλα αν βέβαια είναι κοπέλα και δεν είναι γραφείο μόνο ληξιαρχική πράξη γέννησης δεν ζητάει θέλει Facebook τηλέφωνο αληθινό κλπ
Έχει προφίλ εδώ? Αν ναι δώστε το nickname μην πέσουμε στο παραμύθι τού.Ένας μπαγλαμάς είναι από Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία τα θέλει για να μην τολμήσετε να γράψετε αρνητικές κριτικές. Υπάρχουν μέλη που είχαν προβλήματα με τον τύπο.