anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Σε θαυμάζω...!!!νευρακια πρωι πρωι...χαλαρωσε!!!!
βλέπεις μακριά...
Σε θαυμάζω...!!!νευρακια πρωι πρωι...χαλαρωσε!!!!
και δεν εισαι ο μονος!!!!Σε θαυμάζω...!!!
βλέπεις μακριά...
Ξερεις κάτι περισσότερο εκτός από το ότι πούλαγε κάτι;και δεν εισαι ο μονος!!!!
είσαι θεούλης στο έχω ξαναπείεπιτρεπεται εσυ παλαιος παιχτης να ρωτας τετοια? Παλαιοτερα στο ιδιο τλφ,πουλαγε ζαντες και κανες για κυνηγετικο...
Eκτος απο θεουλης δεν ξερει να διαβαζει. Λοιπον η Κυρα προσφερει μονο στοματικο οπως αναγραφει στην αγγελιας της. Η αγγελια ισχυει. Οσοι πιστοι στο αθλημα ας προσπαθησουν.είσαι θεούλης στο έχω ξαναπεί
για δοκιμασε και πες μας...θα προσπσθησω να διαβαδω τις εντυπωσεις σου.Eκτος απο θεουλης δεν ξερει να διαβαζει. Λοιπον η Κυρα προσφερει μονο στοματικο οπως αναγραφει στην αγγελιας της. Η αγγελια ισχυει. Οσοι πιστοι στο αθλημα ας προσπαθησουν.
την έχεις πάρει τυπε,Και εσύ στο γκαράζ; ;;σε τι τιμή παίζει..Eκτος απο θεουλης δεν ξερει να διαβαζει. Λοιπον η Κυρα προσφερει μονο στοματικο οπως αναγραφει στην αγγελιας της. Η αγγελια ισχυει. Οσοι πιστοι στο αθλημα ας προσπαθησουν.
To εαν δοκιμασω η οχι δεν θα το μαθεις γιατι εισαι γελοιος απλα.για δοκιμασε και πες μας...θα προσπσθησω να διαβαδω τις εντυπωσεις σου.
Οχι μαν δεν την εχω παρει. 30 ευρω ζηταει. Βαζω αλλα 50 και εχω 1 ωρα με οποια θελω. Οποτε δεν ειναι στις προτιμησεις μου. Η Αληθεια ειναι οτι επικοινωνησα μαζι της για πληρες ραντεβου. Μιας και προσφερει μονο στοματικο δεν με ενδιαφερει.την έχεις πάρει τυπε,Και εσύ στο γκαράζ; ;;σε τι τιμή παίζει..
Eιδες κατι πραγματα? Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Τοσο βουλωμενο οσο το καυλι σου(λεμε τωρα εαν ειχες)απο την αγαμια.τωρα μου εκοψες την ορεξη καραγκιοζακο...μαλλον εισαι απο τους αγαμητους που τον παιζουν διαβαζοντας τις κριτικες των αλλων...ααα χαλαρωσε και λιγακι...
τωρα μου εκοψες την ορεξη καραγκιοζακο...μαλλον εισαι απο τους αγαμητους που τον παιζουν διαβαζοντας τις κριτικες των αλλων...ααα χαλαρωσε και λιγακι...To εαν δοκιμασω η οχι δεν θα το μαθεις γιατι εισαι γελοιος απλα.
Βγαλε τον καθρεπτη μαν απο τα ματια...! Θα τα δεις ολα ποιο ξεκαθαρα.Χαλαρωσεεεεε πιτσιρικο...
έτσι όπως την βλέπω αν δεν κάνω λάθος είναι Αλβανίδα, και από υπηρεσίες χάλια!!!Εχουμε πληροφοριες για την εν λογω;
Φιλος που του αρεσει το στοματικο επικοινωνησε μαζι της. Ηταν να βρεθουν οταν την ρωτησε εαν εχει καπου να πλυνει την τσουτσου του. Τον εστειλε αδιαβαστο.ναι ρε παίδες η κυρία ειναι αληθινή και κάνει παιχνίδι με αγγελίες εδώ και δυο χρόνια περίπου ...ξεκίνησε σν 33 χρονων και μεσα στην διετια το εφτασε 40..... πάντα με αδυναμία στο στοματικό.... αν ψάχνεις λίγο στο διαδίκτυο βλέπεις και όλη την βιογραφία της .... όσες φόρες και να προσπάθησα να την συναντήσω μιλησαμε αλλα δεν καταφερα να συννενοηθω μαζι της .... κατι σαν την Ναομι ένα πράγμα ... το θέμα ειναι αν μπόρεσε κάποιος να την συναντήσει ....η έστω να συνεννοηθεί μαζί της ...
έτσι όπως την βλέπω αν δεν κάνω λάθος είναι Αλβανίδα, και από υπηρεσίες χάλια!!!
Και όμως είναι αληθινή η κυρία..!!
μπορει να της εδωσε τυροπιτακαι το συμπερασμα το εβγαλες μονο οπτικα ή τη γαμησες κιολας?