The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.310
- Πόντοι
- 25.467
Θα σε βρεί αυτή ;)που μπορουμε να σε βρουμε?
Θα σε βρεί αυτή ;)που μπορουμε να σε βρουμε?
ψεματα!58 κιλα ειμαι!
ψεματα!58 κιλα ειμαι!
αυτο το πες στα ισα,με ειπες χοντρη!!!!!!Άμα δεν είσαι χοντρή , πως κατάλαβες για ποια μιλάω...Σίγουρα όχι πάντως για τη Τζούλια , αυτή είναι η τρελλή με τη ροζ Porsche...
αυτο το πες στα ισα,με ειπες χοντρη!!!!!!
Άμα δεν είσαι χοντρή , πως κατάλαβες για ποια μιλάω...Σίγουρα όχι πάντως για τη Τζούλια , αυτή είναι η τρελλή με τη ροζ Porsche...
sorry για το την εχει δει κανενας αλλος την ροζ την Porsche?γιατι την βλεπω συνεχεια στη συγγρου τα βραδια να κοβει βολτες... λες να ... την ειδα και την στιγμη που εβγαινε απο την Porsche αλλα δεν μπορουσα να την δω καλα γιατι ειχα και την ''δικια'' μου μαζι...Άμα δεν είσαι χοντρή , πως κατάλαβες για ποια μιλάω...Σίγουρα όχι πάντως για τη Τζούλια , αυτή είναι η τρελλή με τη ροζ Porsche...
sorry για το την εχει δει κανενας αλλος την ροζ την Porsche?γιατι την βλεπω συνεχεια στη συγγρου τα βραδια να κοβει βολτες... λες να ... την ειδα και την στιγμη που εβγαινε απο την Porsche αλλα δεν μπορουσα να την δω καλα γιατι ειχα και την ''δικια'' μου μαζι...
sorry για το την εχει δει κανενας αλλος την ροζ την Porsche?γιατι την βλεπω συνεχεια στη συγγρου τα βραδια να κοβει βολτες... λες να ... την ειδα και την στιγμη που εβγαινε απο την Porsche αλλα δεν μπορουσα να την δω καλα γιατι ειχα και την ''δικια'' μου μαζι...
Στη Συγγρού που τη βλέπεις μάλλον πάει στο μαγαζί της , Julia's Show , ξεκινάει 28η . Ακούγεται ότι θα βγαίνει γυμνή . Για μάλλον σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα πάει . Την είδα τη Κυριακή ;)
λετε να κανει και τιποτα x-tra εκτος απο το γυμνο...?τιποτα prive και τετοια η πολλα θελω...?Στη Συγγρού που τη βλέπεις μάλλον πάει στο μαγαζί της , Julia's Show , ξεκινάει 28η . Ακούγεται ότι θα βγαίνει γυμνή . Για μάλλον σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα πάει . Την είδα τη Κυριακή ;)
εχω δηλωσει οτι οταν η συνευρεση παει στο 1000ρικο θα δοκιμασω και εγω. βρηκα ακρη. αλλα ειναι ακομα ψηλα.
Δε σε λέω μόνο εγώ...Τσίμπα για να διαβάσεις και άμα δε σου φτάνει πες μου να σου βρω και άλλα
Θες να πεις δηλαδή ότι αυτή είναι η Ντούβλη;
Εχω info για μια κοπελα στο facebook η οποια ψαχνει απο εκει μεσα κοπελες για να προωθει σε συναντησεις.. το κοστος ειναι 150 euros για μια ωρα με 2 εκτονωσεις.. οποιος ενδιαφερεται ας στειλει Pm
Με το Group των γιατρών είσαι και εσύ ???
Δώσε και μένα φίλε λίγες πληροφορίες
Καμία σχέση.
1000ρικο!!! πολλα δεν ειναι ρε συ...? για 1 ωρα ειναι αυτο? (παντως εισαι καλα χωμενος για να βρηκες ακρη...)εχω δηλωσει οτι οταν η συνευρεση παει στο 1000ρικο θα δοκιμασω και εγω. βρηκα ακρη. αλλα ειναι ακομα ψηλα.