ε ρε ψυχολογικά, λες και μπορώ να ξεκινήσω με το post #322
ασε τις παπαριες και παρε τηλ την κυρια που σου ειπαν και δες αν βρηκε πουτανες. μετα ελα να μας πεις και εμας. ειμαστε ολο αυτια.
Εχω info για μια κοπελα στο facebook η οποια ψαχνει απο εκει μεσα κοπελες για να προωθει σε συναντησεις.. το κοστος ειναι 150 euros για μια ωρα με 2 εκτονωσεις.. οποιος ενδιαφερεται ας στειλει Pm
ασε τις παπαριες και παρε τηλ την κυρια που σου ειπαν και δες αν βρηκε πουτανες. μετα ελα να μας πεις και εμας. ειμαστε ολο αυτια.
μάλιστα. αι αι σερ
και μετα, δωσε μας και 10 (καμψεις)
Δεν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο ?
ειμαι γιατρος οποιος θελει εξεταση,γι αυτο πεταγομαι!
τα αφροδισια νοσηματα,δινω αλοιφες ,κανω θεραπεια!εσεις τι ακριβως θεραπευετε?
εσεις τι ακριβως θεραπευετε?
τα αφροδισια νοσηματα,δινω αλοιφες ,κανω θεραπεια!
οχι, δεν εχουμε. το κωλοβαραμε. δεν ειναι εμφανες? θα ασχολουμασταν αλλιως με παπαριες του ειδους? 50 καθε μερα γινονται εδω.
οχι, δεν εχουμε. δεν ειναι εμφανες? θα ασχολουμασταν αλλιως με παπαριες του ειδους? 50 καθε μερα γινονται εδω.
που μπορουμε να σε βρουμε?τα αφροδισια νοσηματα,δινω αλοιφες ,κανω θεραπεια!
ψεματα!58 κιλα ειμαι!Μην ασχολείσαι μαζί της , η χοντρή από τις ταινίες του Sirina είναι...
εχεις κομπλεξ ειπαμε. ευτυχως ατομα με πολυ παραπανω posts απο σενα ξερουν οτι ειμαι εμπιστος παιχτη. περαστικα!! ;)
Εχω info για μια κοπελα στο facebook η οποια ψαχνει απο εκει μεσα κοπελες για να προωθει σε συναντησεις.. το κοστος ειναι 150 euros για μια ωρα με 2 εκτονωσεις.. οποιος ενδιαφερεται ας στειλει Pm