anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
παρτουζιάρα...αν μου τη βαλεις μονο τη φωτογραφια της μπροστα μου θα ζοριστω να μην ξερασω.
τι ειν αυτο ρε τυπε?
παρτουζιάρα...αν μου τη βαλεις μονο τη φωτογραφια της μπροστα μου θα ζοριστω να μην ξερασω.
τι ειν αυτο ρε τυπε?
μολονότι ο ορισμός του call girl (σε oxford dictionary και wikipedia) δεν περιλαμβάνει καμία εμφανησιακή προυπόθεση (και τα δυο αναφέρουν μόνο την εμπορική συναλλαγή και τον τρόπο επαφής βλέπε τηλέφωνο), νομίζω πως - αυτονόητα - ένα call girl θα πρέπει να έχει και μια ελάχιστα κοινά αποδεκτή - όσο υποκειμενικό κι αν ειναι αυτό - εμφάνιση. σε πρόσωπο και σώμα.
ε, με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι το νήμα έχει χάσει κάθε επαφή με το "κοινά αποδεκτή εμφάνιση". ή απλά την προσπερνά.
προσωπικά δεν μπορώ να αποδεκτώ και να αναγάγω το κόστος/πλήθος των υπηρεσιών και ακόμα και την διάθεση/συμμετοχή της κοπέλας ως καθοριστικό παράγοντα της συνεύρεσης.
τζάμπα να το δίνει, παπάδες να κάνει και όλα αυτά με τα χίλια επειδή όντως το γουστάρει, κατ'εμέ ΑΝ δεν έχει μια τουλάχιστον καλή και βάλε εμφάνιση ΔΕΝ είναι call girl. ακόμα και το 5 ή το 6 στα 10 σε πρόσωπο/κορμί, προσωπικά τα θεωρώ λίγα για call girl.
οπότε βλέποντας κάποια πράγματα ειλικρινά απορώ...
κύριοι συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν κοπέλες που θα έπρεπε να πληρώνουν για σεξ? και αντί αυτού τους τα σκάτε?
νομίζω πρέπει να ανοίξει νήμα επί του θέματος...
μπραβο ρε φιλε ωραια γραφεις !μολονότι ο ορισμός του call girl (σε oxford dictionary και wikipedia) δεν περιλαμβάνει καμία εμφανησιακή προυπόθεση (και τα δυο αναφέρουν μόνο την εμπορική συναλλαγή και τον τρόπο επαφής βλέπε τηλέφωνο), νομίζω πως - αυτονόητα - ένα call girl θα πρέπει να έχει και μια ελάχιστα κοινά αποδεκτή - όσο υποκειμενικό κι αν ειναι αυτό - εμφάνιση. σε πρόσωπο και σώμα.
ε, με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι το νήμα έχει χάσει κάθε επαφή με το "κοινά αποδεκτή εμφάνιση". ή απλά την προσπερνά.
προσωπικά δεν μπορώ να αποδεκτώ και να αναγάγω το κόστος/πλήθος των υπηρεσιών και ακόμα και την διάθεση/συμμετοχή της κοπέλας ως καθοριστικό παράγοντα της συνεύρεσης.
τζάμπα να το δίνει, παπάδες να κάνει και όλα αυτά με τα χίλια επειδή όντως το γουστάρει, κατ'εμέ ΑΝ δεν έχει μια τουλάχιστον καλή και βάλε εμφάνιση ΔΕΝ είναι call girl. ακόμα και το 5 ή το 6 στα 10 σε πρόσωπο/κορμί, προσωπικά τα θεωρώ λίγα για call girl.
κύριοι συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν κοπέλες που θα έπρεπε να πληρώνουν για σεξ? και αντί αυτού τους τα σκάτε?
Συμφωνω μαζι σου 100%!!!!! Εχει ξεφυγει η εννοια call-girl! Ποια ειναι η λυση ομως?έχω αρχίσει να μην αντέχω κάποια πράγματα που βλέπω, παρόλο που μπορεί εύκολα κανείς να μου πει "κουμάντο στη δική σου π@@τσα..."
Γιατι σταματησε?εσβησα ο μαλακς το τηλ της ερικας χαχα
αν και δεν νομιζω να συνεχιζει..
μολονότι ο ορισμός του call girl (σε oxford dictionary και wikipedia) δεν περιλαμβάνει καμία εμφανησιακή προυπόθεση (και τα δυο αναφέρουν μόνο την εμπορική συναλλαγή και τον τρόπο επαφής βλέπε τηλέφωνο), νομίζω πως - αυτονόητα - ένα call girl θα πρέπει να έχει και μια ελάχιστα κοινά αποδεκτή - όσο υποκειμενικό κι αν ειναι αυτό - εμφάνιση. σε πρόσωπο και σώμα.
τυπε εδω και πολυ καιρο δεν γραφουμαι για κολ γκιρλ
αλλα για αρπαχτες που τους δινουμε ενα χαρτζηλικι
γι αυτο και δε δινω πανω απο 80 γιατι μιλαμε για αρπαχτη οχι για κολ γκιρλ
συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό.
όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και πολύ όμορφα κορίτσια (πολύ όμορφα, όχι απλά όμορφα) που δικαιούνται να αποκαλούνται call girl (και δεν κάνω καμιά αναφορά για ευνόητους λόγους, απλά λέω ότι υπάρχουν).
ο κόσμος όμως γιατι (μα γιατί????) ασχολείται και πληρώνει γυναίκες που θα ντρεπόταν να δείξει σε έναν φίλο του στην καφετέρια και να πει "θέλω να την γ@μησω"...?
φίλε μου όλες οι γυναίκες έχουν ΑΤΜ...συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό.
όχι όμως ότι δεν υπάρχουν και πολύ όμορφα κορίτσια (πολύ όμορφα, όχι απλά όμορφα) που δικαιούνται να αποκαλούνται call girl (και δεν κάνω καμιά αναφορά για ευνόητους λόγους, απλά λέω ότι υπάρχουν).
ο κόσμος όμως γιατι (μα γιατί????) ασχολείται και πληρώνει γυναίκες που θα ντρεπόταν να δείξει σε έναν φίλο του στην καφετέρια και να πει "θέλω να την γ@μησω"...?
η σεξυ αννα εκανε διπλο με την ελινα.Σε καποιεϛ αγγελιεϛ με τηϛ ιδιεϛ φωτο γραφει ελινα αλλα δεν ειναι αυτη η κοπελα αρα οποιϛ δοκιμασει μαϛ λεειΌχι δεν είναι γραφείο,απλά η SexyAnna και παλιότερα είχε δικό της χώρο κι έκανε ραντεβού μόνη της αλλά και duo με μια άλλη κοπέλα.Εσύ μάλλον συνάντησες αυτήν την άλλη κοπέλα που συνεργάζονται.Καλό είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα ώστε όποιος επιλέξει κοπέλα από αυτήν την αγγελία που έδωσες, να ξέρει τι ακριβώς θα συναντήσει ώστε να μην βρεθείς εσύ εκτεθειμένος.Πριν λίγο καιρό είχε και πάλι αναφερθεί η συγκεκριμένη αγγελία και πολλοί συναγωνιστές είχαν καταλήξει ότι πρόκειται για την SexyAnna.Προφανώς συνεργάζεται με μία ή παραπάνω κοπέλες.Φιλική ήταν η παρέμβαση μου ώστε να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.
ε δε ξερω
φανταζομαι...
μολονότι ο ορισμός του call girl...
...νομίζω πρέπει να ανοίξει νήμα επί του θέματος...
Ρε παιδια θέμα γούστου και κεφιού είναι ολααν μου τη βαλεις μονο τη φωτογραφια της μπροστα μου θα ζοριστω να μην ξερασω.
τι ειν αυτο ρε τυπε?