Σχετικά με τη Νάγια,αυτήν εδώ λέω:
Συνάντηση προ 20 ημερών περίπου.
Γραφείο δεν ξέρω αν είναι.
Επικοινωνία εύκολη,κλείστηκε το ραντεβού με 2 sms σε hotel στο Παγκράτι.
Προσέλευση κοπέλας με καθυστέρηση.Της έστειλα sms 15 λεπτά μετά από την συμφωνημένη ώρα και μου απάντησε ότι θα αργούσε άλλα 15 λόγω κίνησης.Τελικά ήρθε 45 λεπτά μετά από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού.
Ντύσιμο: Πολύχρωμο κολάν,άσπρο T-shirt,ροζ ζακετάκι και αθλητικά παπούτσια.
Περιγραφή (για να διασταυρώσουμε αν έρχεται σε όλους η ίδια κοπέλα): 1,70 περίπου,αδύνατη,με μακριά σκούρα καστανά μαλλιά,άβυζη και άκωλη,πρόσωπο αδιάφορο εώς και ασχημούλα για τα δικά μου γούστα,με κανονικές γάμπες (όχι ποδοσφαιριστή).Ελληνίδα κατά δήλωση της (μιλούσε άπταιστα Ελληνικά,όσο μιλούσε δηλαδή γιατί με το στανιό της έπαιρνα κουβέντα),νέα στον χώρο (έτσι είπε),περίπου 27-28 ετών.
Στα του αγώνα: Συμμετοχή μηδέν,πρωτοβουλίες μηδέν (κάνε αυτό,κάνε εκείνο),social τι είναι αυτό? Στην αρχή μου φάνηκε σφιγμένη-φοβισμένη αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι αυτό είναι το στιλάκι της ή ότι κάνει αγγαρεία,μαζί μου τουλάχιστον.
Πίπα μέτρια,ξεσκούφωτη,στο στόμα δεν τα παίρνει και κατάθεση σε cow-girl.Κώλο δεν ξέρω αν δίνει,δεν ζήτησα.
Γύροι που παίχτηκαν: Ένας.Η όλη φάση (αργοπορία και συμπεριφορά κοπέλας) μου έβγαλαν έναν εκνευρισμό και μια μιζέρια που δεν ήθελα περισσότερα.
Χρόνος συνεύρεσης: Περίπου 30 λεπτά μετά από δική μου επιλογή (βαρέθηκα την ζωή μου και την έκανα με ελαφρά).
Κόστος 80€.
Συμπέρασμα: Αποτυχημένο κασκαντεριλίκι.