pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το τι είσαι φαίνεται ...πολλα ειμαι
κοροιδο ομως οχι ;)
το τι είσαι φαίνεται ...
δικαίως πήρες τον τίτλο...mr.malakas 2017...
Καλό κορμί φαίνεται.Καλή είναι, πολύ καθαρή, της αρέσει το σεξ φώτο ότι βλέπεις
Σωστα δεν κανει cim.Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν κάνει ούτε cim (η Ναγια)
Πειτε κατι παραπανω ρε παιδια. Ειναι οπως στις φωτο?ειναι κορμαρα ρε φιλε
Δεν κανει ενω στο τηλεφωνο ελεγε οτι κανει τα παντα....Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν κάνει ούτε cim (η Ναγια)
Σ εμένα είχε στείλει ενα μήνυμα το πρόγραμμα της και σε ποια ξενοδοχεία πάει.Δεν κανει ενω στο τηλεφωνο ελεγε οτι κανει τα παντα....
παίχτη την μίλησες ΜΟΝΟ 2 φορές ...?
Ρε παιδιά ξέρουμε κάτι για την Σάσα?
πήρα τηλ να κλείσω και μου το σήκωσε ένας άντρας και μου το έκλεισε.... και δεν μου το ξανασήκωνε
Είχα μιλήσει δυο φορές μαζί της προηγούμενες μέρες για να κανονίσουμε έχει συμβεί κάτι??
εγω την ειδα στο δωματιο την εγδυσα της εβαλα δαχτυλο και την εδιωξα
α και δεν την πληρωσα,παπαρα
το κάνουν αυτό γενικά, δεν λένε λεπτομέρειες από μόνες τους ώστε την τελευταία ώρα όταν το μάθεις να είναι αργά, για αυτό να ρωτάτε τα πάνταΔεν κανει ενω στο τηλεφωνο ελεγε οτι κανει τα παντα....
το κάνουν αυτό γενικά, δεν λένε λεπτομέρειες από μόνες τους ώστε την τελευταία ώρα όταν το μάθεις να είναι αργά, για αυτό να ρωτάτε τα πάντα
Noμιζω φιλε οτι την ειχα ρωτησει συγκεκριμενα πραγματα. Παει καιρος και δεν θελω να την αδικησω και να πω κατι που δεν ισχυει. Σιγουρα ομως θυμαμαι οτι ειπε κανω τα παντα στα 80 εκτος αναλ.το κάνουν αυτό γενικά, δεν λένε λεπτομέρειες από μόνες τους ώστε την τελευταία ώρα όταν το μάθεις να είναι αργά, για αυτό να ρωτάτε τα πάντα
από city tour είναι αυτήν...?Ρε παιδια καλησπερα θα τρελαθω αυτο ειναι οντως πραγματικο
σας παρακαλω ξερει καποιος κατι επειγον
αρκετες.αρκετα παλι καραβανα.εγω την θυμαμαι τουλαχιστον μια πενταετια.το μασαζ ειναι προφαση,αφου μιλαμε για κανονικο cg.ελλη,απο οσο θυμαμαι λεγεται.μεγαλο στηθος.ζηταει 80,για μασαζ και σεξ.υπερβολικη η τιμη,πλεον.50 μαξ.καλησπέρα, κάποια πληροφορία για την κυρία?