papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
δυστυχως συναγωνιστη σε αλλη αγγελια η κοπελα δηλωνει ρουμανα...
αν εσυ περασες καλα,τοτε ειναι ψιλα γραμματα αυτα...
Την είχα συναντήσει πριν κανά τριάρι χρόνια.Τότε συστηνόταν ως Κλαούντια από Ρουμανία και ζητούσε 70€ για μια ώρα φουλ +20€ anal που τελικά δεν πήρα γιατί λέει τον είχα πολύ χοντρό.Το ραντεβού κλείστηκε το μεσημέρι για το απόγευμα.Στις 3-4 ώρες που μεσολάβησαν από το κλείσιμο του ραντεβού ώσπου να έρθει με κάλεσε 3 φορές,δύο για να το επιβεβαιώσει και μια για να μου πει ότι κάνει και duo με μια φίλη της στα 150€ την ώρα.Ήρθε στην ώρα της.αυτό το κορμί δεν είναι ρουμάνικο
εκτός αν πρόκειται για τσιγγανογύφτισσα εκ Ρουμανίας
Εμφάνιση ότι βλέπετε (τις ίδιες φώτο είχα δει κι εγώ τότε),γύρω στο 1,60 ,καλό σώμα,μαυριδερό,με κοντό αγορέ χτένισμα,ξανθό ντεκαπάζ. Πρόσωπο πολύ μέτριο για τα γούστα μου,ψιλοάγριο. Ηλικία γύρω στα 35-40. Τατουάζ δεν θυμάμαι αν είχε.Δήλωσε ότι είναι από Αλβανία αλλά το κρύβει γιατί εμείς οι Έλληνες δεν γουστάρουμε τους Αλβανούς.
Στα του αγώνα τώρα.Μιλούσε ακατάπαυστα,θα σου κάνω,θα σου ράνω,θα περάσεις τέλεια,θα με ζητάς συνέχεια και λοιπές μαλακίες που εμένα με ξενερώνουν απίστευτα. Γλωσσόφιλα δίνει,πίπα ακάποτη αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο - μάλλον αερόπιπα χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής,στάσεις τα πάντα όλα,αντέχει στο σφυροκόπημα και anal με +20€ (σε μένα είπαμε δεν έδωσε λόγω μεγέθους).Μασάζ τότε δεν είχε το μενού. Προσοχή δεν τα παίρνει στο στόμα (τότε τουλάχιστον) γιατί συχαίνεται λέει.Παίχτηκε μόνο ένας γύρος,την πλήρωσα και την έδιωξα στο 30λεπτο γιατί είχα ξενερώσει.
Ντουζ πριν και μετά.Δυσάρεστες οσμές δεν παρατηρήθηκαν.
Αποτυχημένο κασκαντεριλίκι,δεν μου άρεσε δεν ξαναπήρα.