poutanikos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 251
- Πόντοι
- 1
Νομίζω Έλλη squirt....με την κατερίνα20 έχει κάνει σίγουρα.
έλλη?
Νομίζω Έλλη squirt....με την κατερίνα20 έχει κάνει σίγουρα.
έλλη?
ποια ντανιελλα ?? η ρουμανα που τα χε παρατησει η καμια σχεση??
Τι λεει?..απανταει η ιδια είνα αληθινη η αγγελια? ..γιατι οι φωτο της ειναι λιγο περιεργες..
Εχει φαει κανενας??
Την πηρα τηλ και με τρωει να δοκιμασω...
ειδικα απο τον πριαμο στο παγκρατι 99,9% βιζιτα ητανΧθες 4 το απογευμα στο Priamos Παγκράτι. Βγήκε από το ασανσερ και έφυγε για την έξοδο μια κοπελα περίπου 30, με καμπαρντίνα, ακριβή γόβα, καλτσα μαυρη ημιδιάφανη (όσο είδα την κάτω άκρη).
Πρόσωπο αψεγάδιαστο, τέλειο μεικαπ, μαλλί καταμαυρο, μέτριο σε μήκος, ισιωμένο τέλεια, σαν να βγηκε από το κομωτήριο.
Εμοιαζε με τραπεζικό στέλεχος ή υπάλληλος μεγάλης εταιρείας.
Κυκλοφορούν τέτοια πράγματα στη πιάτσα ή έπεσα πάνω στη γραμματέα κανενός μεγαλοστελέχους;;;;
(Ξέρω ότι μπορεί να σου βγουν και ψυχρές, αλλά την πλήρωνα χωρις δευτερη σκέψη)
είναι ρωσιδα 35αρα .. παλια δουλευε σαν karina.. ομορφη αλλα λιγο ιδιοτροπη, αξιζει ομωσ μια δοκιμη.
Εχει φαει κανενας??
Την πηρα τηλ και με τρωει να δοκιμασω...
μη δεις ρωσιδα εσύ γυαλιζει το ματι σου, σε παραδέχομαι όμως, αντε να σε προσλάβουν και στην πρεσβεία τους.είναι ρωσιδα 35αρα .. παλια δουλευε σαν karina.. ομορφη αλλα λιγο ιδιοτροπη, αξιζει ομωσ μια δοκιμη.
στ αληθεια η Καρίνα είναι? με τους βύζους τους απίθανους που κοιτάζονταν συνέχεια στον κεθρέφτη?μη δεις ρωσιδα εσύ γυαλιζει το ματι σου, σε παραδέχομαι όμως, αντε να σε προσλάβουν και στην πρεσβεία τους.
δυνατό φαίνεται...είναι ρωσιδα 35αρα .. παλια δουλευε σαν karina.. ομορφη αλλα λιγο ιδιοτροπη, αξιζει ομωσ μια δοκιμη.
αξιζει μαν.προχωρα.καλημέρα σε όλους μια βοήθεια με αυτήν εδώ τι τρέχει ? διάβασα διάφορες κριτικές ακόμη και για ακαποτα ...περίεργα πράγματα με την τιμή .????? αξίζει τα 50 η 80 η 100 η θα πάνε στα σκουπίδια?
αυτή είναι η ΜΑΡΊΑ 2 πως πήγε στο 50 δεν καταλαβαίνω, παντός σε άλλο site γνωστός από εδώ συναγωνιστής της καταλογίζω ότι στήνει πλεκτάνη με τον άντρα της, θα το ψάξω και θα επανέλθω, πάντως στο τηλ δεν απαντα.αξιζει μαν.προχωρα.
ειχε ποσταριστει,οτι η αγγελια με το 50αρικο,ειναι ψεμα.παντως σε επικοιωνια μαζι της οι τιμες ειναι ιδιες με πριν.αυτή είναι η ΜΑΡΊΑ 2 πως πήγε στο 50 δεν καταλαβαίνω, παντός σε άλλο site γνωστός από εδώ συναγωνιστής της καταλογίζω ότι στήνει πλεκτάνη με τον άντρα της, θα το ψάξω και θα επανέλθω, πάντως στο τηλ δεν απαντα.
την συναντησες,η το ακουσες?μαλλον γυρισε η ντανιελα
ηρθα ;) επειχηρηση εχει στησει ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΑΕ αληθινη με καταστατικο προμηθευτες και αρκετους πελατες .... τωρα τα της αγγελιας δεν τα ξερω γιατι εγω σχολασα παραιτηθηκα και δεν ξερω τι κανει ισως εκδικηση ΚΑΠΟΙΟΥ ισως στο να διμηουργηθει ντορος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ και να βγαλει παλι εξω το σεναριο με την κατατρεγμενη που μεγαλωνει μονη της το παιδι πολλα παιζουν... παντως υπαρχει μεχρι και φωτογραφικο υλικο και οτι ο πετρακης ειναι ο διευθηνων συμβουλος της ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΑΕαυτή είναι η ΜΑΡΊΑ 2 πως πήγε στο 50 δεν καταλαβαίνω, παντός σε άλλο site γνωστός από εδώ συναγωνιστής της καταλογίζω ότι στήνει πλεκτάνη με τον άντρα της, θα το ψάξω και θα επανέλθω, πάντως στο τηλ δεν απαντα.
σωστά ο συνάδελφος έχει και αποδεικτικά οπότε επιβεβαιώνει ότι κάτι γίνεται.ηρθα ;) επειχηρηση εχει στησει ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΑΕ αληθινη με καταστατικο προμηθευτες και αρκετους πελατες .... τωρα τα της αγγελιας δεν τα ξερω γιατι εγω σχολασα παραιτηθηκα και δεν ξερω τι κανει ισως εκδικηση ΚΑΠΟΙΟΥ ισως στο να διμηουργηθει ντορος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ και να βγαλει παλι εξω το σεναριο με την κατατρεγμενη που μεγαλωνει μονη της το παιδι πολλα παιζουν... παντως υπαρχει μεχρι και φωτογραφικο υλικο και οτι ο πετρακης ειναι ο διευθηνων συμβουλος της ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΑΕ
υπαρχει στρατια θυματων απο πισω συμπεριλαμβανομενος και εγω βεβαιως βεβαιως γιατι να το κρυψομεν αλλωστε οπως εχει πη και ενα μελος εγω την υποστηριζα πολλυ κιολας μεχρι παρεξηγησεως αλλα η ζωη συνεχιζεται ;) δοξα τον παναγαθο εχει πολυ πραγμα για ;)σωστά ο συνάδελφος έχει και αποδεικτικά οπότε επιβεβαιώνει ότι κάτι γίνεται.
υπαρχει στρατια θυματων απο πισω συμπεριλαμβανομενος και εγω βεβαιως βεβαιως γιατι να το κρυψομεν αλλωστε οπως εχει πη και ενα μελος εγω την υποστηριζα πολλυ κιολας μεχρι παρεξηγησεως αλλα η ζωη συνεχιζεται ;) δοξα τον παναγαθο εχει πολυ πραγμα για ;)