sloppy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 414
- Πόντοι
- 301
Σαν μουνί έχει γίνει ο κώλος της από την χρήση
Βουλγάρα είναι?
Ελληνιδα ειναι και την ειχε δει στο μπορα μπορα και τις δυο φορες που την πηρε
Σαν μουνί έχει γίνει ο κώλος της από την χρήση
Βουλγάρα είναι?
Το Athens Girls έχει μια μαυρούλα καλή, αλλά όχι με μεγάλα βυζιά.Να ρωτήσω ρε παιδια ως νέος στην όλη φάση, καμια καλή call girl μαυρούλα με μεγάλα βυζια για αθηνα ξερετε; εχουμε καμια πρόταση;
Ότι βλέπεις θα σου έρθει. Εάν δεν σε χαλάει η φάτσα προχωρά
καλησπερα υπαρχει καπου κριτικη εχω καιρο να μπω αλλα δεν ειδα κατι?
Ο κώλος της είναι ποιο φαρδύς απο το μουνί τηςΌτι βλέπεις θα σου έρθει. Εάν δεν σε χαλάει η φάτσα προχωρά
Χρόνια πολλά !
εγώ όταν την πήρα ούτε που μου σηκώθηκε τζάμπα τα 70 είχα γράψει και δύο λόγια εδώ για αυτήν γιατί δεν έχει νήμα.εμένα με χάλασε πολύ γούστα είναι αυτά.χρόνια πολλά αδέρφιαΌτι βλέπεις θα σου έρθει. Εάν δεν σε χαλάει η φάτσα προχωρά
συμφωνω και εγω μαζι σου τυπε και το εχω γραψει και ποιο πισω το ιδιο ακριβως με εσενα επαθα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει..εγώ όταν την πήρα ούτε που μου σηκώθηκε τζάμπα τα 70 είχα γράψει και δύο λόγια εδώ για αυτήν γιατί δεν έχει νήμα.εμένα με χάλασε πολύ γούστα είναι αυτά.χρόνια πολλά αδέρφια
γιες μιστεραυτη ειναι η ναομι που δουλευει και σε studio???
ευχαριστωγιες μιστερ
Αννα110,Κατερίνα20Χρόνια Πολλά σε ολους, καλή χρονια.. ως νέος στην όλη φάση, καμια καλή call girl..για αρχη;...ΑΝΝΑ110; katty; κατερινα 20; μαρια μολδαβη; daisy teen lolita;
Ναι αυτή που είναι ντυμενη προφυλακτικο. Απορω πως αναπνεειαυτη ειναι η ναομι που δουλευει και σε studio???